26/10/12

ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΟΧΙ

Ημέρες σκότους πολιτικού, κοινωνικού, και προπάντων οικονομικού, διέρχεται η Πατρίδα μας, η ΕΛΛΑΔΑ μας. Η ζοφερή αυτή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι απότοκος ενός ελεεινού απάνθρωπου και αλυσιτελούς πολιτικού συστήματος πού καταρρέει και υπηρετείται από άθλιους, χαμερπείς, προσκυνημένους και ανάξιους πολιτικούς, υποχείρια των εχθρών της Ελλάδος.
Τώρα πλέον δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα πρέπει ο Λαόςμας - όλοι μας - συνειδητοποιώντας το προς την Πατρίδα χρέος μας και αξιοποιώντας την ιστορική μας μνήμη να δράσουμε σανΈλληνες (άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος ).
Πρέπει πλέον o Λαός, ένστολος και ένοπλος , όλοι μαζί να αποτινάξουμε τον νέο ζυγό των μνημονίων και των αισχρών τραπεζιτών και να βροντοφωνήσουμε, με την βοήθεια του Θεού, ένα νέο μεγάλο OΧΙ , τιμώντας τους νεκρούς μας και τις θυσίες του Λαού μας.
Η χρονική συγκυρία επέστη.
-Ζήτω το ηρωικό 1940
-Ζήτω ο Ελληνικός Λαός
-Ζήτω οι ένοπλες Δυνάμεις , η εγγύηση της ακεραιότητας τηςΠατρίδας μας.
-Ζήτω η αθάνατη ΕΛΛΑΔΑ.
-Zήτω το Έθνος των Ελλήνων.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...