11/5/17

Κανακάρης στελεχών ΕΚΟΥΜΟΥ ο ληστής της χρηματαποστολής στο Γεωπονικό

Ως πατέρας του ληστή αναφερεςται ο Γιώργος Χαρίσης, συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η μητέρα του, ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή. (Είναι υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας).
Ο αδερφός του δράστη είχε καταδικαστεί για άλλες ληστείες στη Λάρισα με τους «Πυρήνες της φωτιάς» και στον Βελβεντό Κοζάνης.
Η εν λόγω εγκληματική οργάνωση των "αγωνιστών",  είναι κατ εικόνα και ομοίωση με την οικογενειακή «οργάνωση» του κ. Βούτση και Υιού,  αλλά και την "εμπορική  δραστηριότητά" της κόρης Δραγατσάκη.

Σε βάρος του συλληφθέντος αριστερού κανακάρη ασκήθηκε  από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ποινική δίωξη, "για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία, κλοπή κατά συναυτουργία, οπλοφορία και απείθεια".

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.   Έξω απο το κτήριο είχαν συγκεντρωθεί όπως έγραψαν οι ρουφιάνοι ρεπόρτερ , οι " φίλοι του" για να του συμπαρασταθουν φωνάζοντας συνθήματα.
Η αστυνομία δεν συνέλαβε τους φίλους.



1 σχόλιο:

avdargor είπε...

κ δε κουνιεται φυλλο μιλαμε..... απο εκει να καταλαβετε το κομουνιστικο καθεστως που ζειτε! κακομοιρηδες. κ σας φταιει η Χρυση Αυγη,που πανε να τη κλεισουν ολη μεσα επειδη απλα δεν ειναι κομουνιστες. χαχαχαχ καραγκιοζηδες,ραγιαδες. κοπροσκυλα. καμια ελπιδα,λεμε.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...