3/12/18

Ο Αλιέκσι μελατάει Θανάση Πούστη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ;


Ηθέλατε να ανατινάξετε τον Παρθενώνα!

Υπάρχει, ωστόσο, κι ένα παντελώς άγνωστο στο ευρύ κοινό κακούργημα, που είχαν σκοπό να κάνουν οι ηγέτες του άτιμου ΚΚΕ, αλλά ευτυχώς απετράπη χάρις στον πατριωτισμό ενός εκπαιδευτικού. Πιο συγκεκριμένα, ο εκπαιδευτικός Ι. Λογοθέτης, διοικητής τμήματος του ΕΛΑΣ, έλαβε διαταγή από τον Γιάννη Μπαρζώτα-Φάνη, Α΄ Γραμματέα του ΚΚΕ στην Αθήνα, να ανατινάξει την Ακρόπολη!!! Κοντά στην Ακρόπολη, έδρευε κατά την περίοδο των αιματηρών γεγονότων βρετανική στρατιωτική δύναμη για να ελέγχει την πόλη από το ύψωμα.
Ο Λογοθέτης τα ’χασε! Μην πιστεύοντας στην απίστευτη διαταγή ζήτησε επιβεβαίωση από το Πολιτικό Γραφείο του ΚΚΕ. Έλαβε την απάντηση ότι η διαταγή του Φάνη είχε εγκριθεί από το σύνολο του Π.Γ. του ΚΚΕ!
Ευτυχώς, για την Ελλάδα και την ανθρωπότητα ολόκληρη, ο Λογοθέτης δεν εξετέλεσε τη διαταγή κι έτσι το μοναδικό μνημείο του ελληνικού πολιτισμού έμεινε στη θέση του για να φωτίζει τον κόσμο.



λλλλλιοπάκι

Ανώνυμος είπε...

Θλίβομαι βαθύτατα διότι υβρίζετε τον πρωθυπουργό μας.Ο κύριος Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος Έλλην ηγέτης μετά τον Καπποδίστρια...Θα γραφεί στην ιστορία με χρυσά γράμματα.

Ανώνυμος είπε...

Απότι ξέρω Χατζάρα, ο Βελουχιώτης δεν είχε γράψει κάποιο βιβλίο. Ξέρεις εσύ κάτι διαφορετικό;

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω να δω ποιος σκότωσε την αριστερή αντιρατσίστρια με γονείς εκπαιδευτικούς και αντιδημάρχους και πώς θα το διαχειριστούν τα μέσα και η αστυνομία αν πρόκειται για Αχμέτ.

Ανώνυμος είπε...

Το Αλιέκσι μελετάει Θανάση Κλάραμπελ...

Ανώνυμος είπε...

Ισως ειναι το βιβλιο με τιτλο "Αρης,ο αρχηγος των ατακτων" που εχει γραψει καποιος αριστερος "συγγραφεας"! Το λεω διοτι θυμαμαι το εξωφυλλο!!

DIMOKLITOS είπε...

Ὁ Διονύσης Χαριτόπουλος τὸ συγγραφικὸ βρωμόμουτρο τῶν μπουρδέλων-Ἀριστερῶν-ΚΚεδων.

Κάποτες σύζυγος τῆς Μαλβίνας Κάραλη. Τί τοῦ βρῆκε τοῦ χαφιέ; Ἡ Μαλβίνα ἂν καὶ δὲν τὴν γούσταρα

ἀλλὰ ὅπως διάβαζα τὴν λογική της στὸ γυαλὶ πρἐπει νὰ ἦτανε πολὺ διαφορετικῶν ἀπόψεων στὰ μύχιά της.

Ἄλλο τί ἔδειχνε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η φωτογραφία Χατζάρα είναι από το 2015. Σήμερα ο Alexis έχει αλλάξει, τώρα μελετάει το Ταλμούδ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ

Έγινε το πιο μυθικό πρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης και έγραψε μια μοναδική τροχιά. Ωστόσο για πολλούς ήταν αμφιλεγόμενος. Δεν μπόρεσαν να τον κατανοήσουν ούτε βέβαια οι αντίπαλοί του, ούτε όμως και πολλοί από τους συναγωνιστές και τους συντρόφους του. Ο ιστορικός
συγγραφέας Δημοσθένης Κούκουνας επιχειρεί να τον δει αποστασιοποιημένα και νηφάλια, όσο γίνεται πιο ουδέτερα. Χωρίς διάθεση αγιογραφίας, αλλά και χωρίς αρνητική προκατάληψη. Ο θρυλικός Άρης σίγουρα ήταν ένα φαινόμενο και είναι απορίας άξιο πώς θα είχε πορευθεί η Εθνική Αντίσταση στα χρόνια εκείνα χωρίς τον πρωταγωνιστικό ρόλο του.
Με το φωτοστέφανο του ήρωα, αλλά και με το στίγμα της κομματικής προδοσίας. Αναντίρρητα είχε αφοσιωμένους οπαδούς που ορκίζονταν στο όνομά του, εξίσου όμως και φανατισμένους αντιπάλους τόσο στο φίλιο όσο και στο εχθρικό στρατόπεδο που ονειρεύονταν την εξόντωσή του. Οι μεν τον έβλεπαν σαν μια στρατιωτική ιδιοφυία και έναν εμπνευσμένο ηγέτη, οι δε σαν έναν ανεξέλεγκτο τυχοδιώκτη, άλλοι σαν έναν ανελέητο και αιμοβόρο σφαγέα. Πώς θα είχαν εξελιχθεί τα Δεκεμβριανά με τον Άρη στην Αθήνα; Ή ο Εμφύλιος με τον ίδιο επικεφαλής; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Σλάβοι και λοιποί μπολσεβίκοι γράφουν ακόμη βιβλία για ένα ποινικό κάθαρμα - serial killer , ΔΕΙΓΜΑ και αυτό είναι το ανησυχητικό ότι υπάρχει κοινό και όντως υπάρχει, ένας με προπαγάνδα στουμπωμένος αλλά και χωρίς καθυστερημένος λαός ( αφού έχει πρότυπα τζιχαντιστές ) κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε φίλε, σε λίγο θα μας πεις ότι και ο Κούκουνας είναι κομμουνιστής...

Ντόνετσκ: Το χωριό Ρομπότινο επέστρεψε στον πλήρη έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων

  Ο Βλαντίμιρ Ρόγκοφ  ανακοίνωσε  ότι  « μ ετά από σφοδρές μάχες, το χωριό Ραμποτίνο επέστρεψε υπό τον πλήρη έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνά...