2/12/18

Τον προδότη και αν τον πλένεις

Όπως αποκάλυψε ο Ζάεφ, έχει συμφωνήσει με τον σύντροφο Αλιέκσι Τσιπρεσκου να διδάσκεται η διάλεκτος ΑΣΝΟΜ1944 στα «αιγαιατόπουλα» μέσα στα ελληνικά δημόσια σχολεία. 
Πιο προδότης δεν γίνεται. 
Στα αιτήματα των καταλήψεων στα Γυμνάσια πρέπει τώρα να προστεθεί το ΟΧΙ στην κομμουνιστική «κορακίστικη» διάλεκτο , που ο Αλιεκσι και οι ΣΥΡΙΖΟΠΡΟΔΟΤΕΣ αποκαλούν, «μακεδονική γλώσσα».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ο Αλέκσης, το πήρε προσωπικά το θέμα. Στ' αμπελοχώραφα του παππού του. Σιγά μη δώσει και αναφορά για πράγματα που έχει εντρυφήσει χρόνια, όταν έκανε καταλήψεις. Το ταίρι (του Ζάεφ) ξέρει ! Υπογράφει με κλειστά μάτια. Μεγάλε ! Πέντε μηδέν απ' τ' αποδυτήρια τους παίζεις. Είναι αυτό που λέει : "άλλος καμάϋ και άλλος πληρώνει". Ας προσέχαμε...Μετά την απομάκρυνση απ' την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και εδώ Πουστρόν
Αλλά είμαστε κότες....

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα εριξαν τον Παπαδοπουλο και τον Μαρκεζινη!Μετα καταστραφηκε η Κυπρος και ηρθε ο "αδελφος" Παριζιανος! Μετα ηρθε ο...Μινεικο και οι σοσια-ληστες! Μετα ηρθαν οι...αλβανοι,μετα ο πολυπολιτισμος και το ευρω(τους), μετα ο "νωθρος" με τον αλογομουρη που επαιρναν δανεια,μετα το...Καστελοριζο μετα ο Ροδοσταυρος και ο Αντωνης και ξαφνικα να'σου το κακομαθημενο παλιοπαιδο με τον μπολσεβικο και τον "προεδρο-δασκαλο-προστατη"!! Τελικως ολοι για τον μπολσεβικο και τον " δασκαλο" δουλευαν!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας γράψει κάποιος ότι ο Τσίπρας είναι Σλαβικής καταγωγής, δεν είναι οι Σλάβοι ηγέτες της ανατολικής Ευρώπης προδότες , υπάρχουν πατριώτες στην Ουγγαρία στην Πολωνία ακόμη και στην Βουλγαρία από τους δικούς μας 'ιθαγενείς'

Είναι Σλάβο-κομμουνιστής και το ίδιο είναι και η γυναίκα του.

Γιατί κανείς δεν το γράφει στο διαδίκτυο και όλοι ψάχνουν για άλλες επιμειξίες άσχετες με το προφανές

Τι ήταν οι περισσότεροι μαχητές - μαχήτριες του ονομαζόμενου 'ΔΣΕ' ?

Δείτε τα αρχεία τα ιστορικά και τις φωτογραφίες , στοιχειώδη φυσιογνωμική και αρχικές γνώσεις ανθρωπολογίας χρειάζονται.

Μεγάλα σώματα εξογκωμένα ζυγωματικά, μεγάλα πρόσωπα και μεγάλοι κορμοί σωμάτων, καμία σχέση με την Ελληνική Μεσογειακή φυλή, ούτε με τα ψηλά σώματα των Ελλήνων μακεδόνων.αυτοί φέρουν ευγενικά χαρακτηριστικά προσώπου και χαρακτήρα.

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...