5/12/18

ΣΥΡΙΖΟδικείο/ΑΝΤΑΡΤΟ/δικείο ο Ριχάρδος

Ο Αλιέκσι είναι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας που διεταξε τις προφυλακίσεις για το «κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού» που ανακάλυψαν οι ΣΡΙΖΑΣΤΥΝΟΜΟΙ των υπογείων του Μαξίμου. 

Αυτοί αποφάσισαν να πάνε στις κάλπες με παντιέρα την «κάθαρση». 

Και την αποζημίωση που θα διεκδικήσει ο «γνωστός ενεχυροδανειστής» θα πρέπει να την καταβάλουν ο Αλιέκσι, και οι τηλε-Παπαγάλοι που αναμετέδιδαν ότι τους έλεγε ο άρχων του υπογείου του Μαξίμου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχθες η προχθες τα Νεα εγραφαν οτι ο "υφυπουργος" δημοσιων εργων δηλωσε οτι θα γκρεμισουν,ειπε, ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα στο κεντρο της Αθηνας και σε αλλες μεγαλες πολεις επειδη(ειπε ο ψυχασθενης) κατι τετοιο επιβαλλεται απο "περιβαλλοντικους" λογους και επειδη τα κτιρια ειναι παλαια και η στατικοτητα τους εχει επιβαρυνθει!!! Δηλ. οι ανθρωποι ειναι ψυχασθενεις και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!! Θα αρχισουν σιγα-σιγα να γκρεμιζουν τα σπιτια των Ελληνων!!! Δηλ. μιλαμε η Στοα εχει ξεσαλωσει!!!

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Ο ΚΑΛΟΧΕΡΕΤΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΡΟΖΑΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟΝ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΒΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΤΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ, ΤΟΝ ΚΩΣ ΜΑΝ ΣΟΥ Η ΦΟΥ ΜΑΝ ΤΣΟΥ ....Σαλουτε και να προσεχετε τους ΦΑΡΑΩΝΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

@ Τετ Δεκ 05, 11:06:00 π.μ.
Αααααα δεν τα ξερεις καλα φιλε μου!
Πρωτα θα τα δωσουν τα οικοδομικα τετραγωνα για μιση φρατζολα ψωμι στην εβραιουργια (αν δεν ταχουν ηδη δωσει) και μετα θα τα γκρεμισουν για λογαριασμο της εβραιουργιας επικαλουμενοι ηλικια, στατικοτητα κτιριων κλπ.
Και μετα να δεις αναβαθμιση, shopping centers, μεζονετες και πολυτελεια που δεν θα τολμαει να πλησιασει ο κοινος θνητος.
Παλια και δοκιμασμενη η συνταγη απ' τους περιουσιους σε ολες τις πρωτευουσες του Κοσμου, εκτος Βαρσοβιας. Εκει τα πηρανε νταϊλικι τα κεντρικα οικοδομικα φιλετα, γιατι λεει, οι Πολωνοι δεν τους προστατεψαν απ' τους ναζιδες που τους εστελναν για εργασια στους κυλιωμενους φουρνους της ....πιτσας.












ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ,ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ..ΚΑΤΙ ΤΡΙΤΟΞΑΔΕΡΦΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ,ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑ ΝΤΟΝΜΕ-ΠΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΠΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΕΣΚΙ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΠΑΤΗΣΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΚΟΥΡΑΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ.Σαλουτε και προσοχη στους ΦΑΡΑΩΝΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...