31/7/19

Το δρομολόγιο των ανθρωπίνων οργάνων των Σέρβων που τους τα αφαιρούσαν εν ζωή οι ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ και πουλούσαν για μεταμοσχεύσεις , το 1999, ήταν Τίρανα-Κωνσταντινούπολη- Δαμασκός.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των εφημερίδων , οι αλβανοί μάρτυρες στην Χάγη, που μίλησαν για την εμπορία ανθρώπινων οργάνων από τον ΟΥΤΣΕΚΑ, κατέθεσαν, ότι τα όργανα των Σέρβων που σφαγιάστηκαν στο "Κίτρινο Σπίτι", στέλνονταν από το αεροδρόμιο των Τιράνων στην Κωνσταντινούπολη σε τακτική βάση, με τις εμπορικές πτήσεις κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Η πλειοψηφία των οργάνων των απαχθέντων Σέρβων από το Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι κατέληξαν στη Δαμασκό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην Δαμασκό κατέληγαν; όπου σήμερα οι αλβαναραδες κάνουν τζιχαντιστικο τουρισμό μαζί Τούρκους και τα άλλα παιδιά; μάλλον λίγο πιο νότια.

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...