22/7/19

Θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου

Ένας, βαλτός άφρων και άνους, για να με προκαλέσει μου έγραψε :
«Καλά όλα αυτά Χατζάρα, γιατί όμως ποτέ δεν αναφέρεις ότι την εντολή για την επιχείρηση «Νίκη» την έδωσε ο Ιωαννίδης; Αντιφάσκει με την εικόνα του «προδότη» που έχεις φιλοτεχνήσει;» 
Λοιπόν, ο ρουφιανο πρακτορίσκος της Κεντρικής Υπηρεσίας Δημήτριος Ιωαννίδης, της Στοάς Πυθαγόρας, μαζί με τον αδελφό Πέτρο Αραπάκη, έδωσε διαταγή να πάνε Στοά Πυθαγόρας, έδωσε διαταγή να πάνε 318 καταδρομείς στην Κύπρο. 
Αυτό σε τι αλλάζει την προδοσία της Κύπρου;

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά είναι ότι ο Αραπάκης πιστός στην γραμμή Κίσινγκερ - Καραμανλή δεν ήθελε να εμπλακούμε στην Κύπρο, αλλά και γενικά σε πόλεμο με την Τουρκία. Για αυτό κράτησε και τα υποβρύχιά μας μακριά από την Κύπρο...

Είχαμε τότε τα υπερσύγχρονα υποβρύχια 209 και τα F-4 Φάντομ, που η Τουρκία δεν τα είχε και δεν τα χρησιμοποιήσαμε!

Η ανοησία του Ιωαννίδη να πιστέψει τους Αμερικανούς δεν θα ήταν αρκετή να χαθεί εθνικό έδαφος, αν ο προδότης Αραπάκης είχε αφήσει τα υποβρύχιά μας να βυθίσουν τον αποβατικό στόλο και ο προδότης Παπανικολάου είχε αφήσει τα Φάντομ να αποτελειώσουν τους Τούρκους...

Και από όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στον Φάκελο της Κύπρου, αλλά και τα τηλεγραφήματα της Αμερικανικής Πρεσβείας, προκύπτει ότι ο μόνος που ήθελε να επέμβουμε στην Κύπρο και να κηρύξουμε τον πόλεμο στην Τουρκία, ήταν ο Ιωαννίδης!

Ανώνυμος είπε...


Αφού το ΟΧΙ το 1940 στη Β. Ηπειρο το είχε πεί ο λαός...

το ΝΑΙ το 1974 στη Κύπρο γιατί το είχαν πεί οι χουντικοί;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το λες εσύ ή η Στοά;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το λένε τα στοιχεία που υπάρχουν στον Φάκελο της Κύπρου και τα τηλεγραφήματα της Αμερικανικής Πρεσβείας που διέρρευσε ο Τζούλιαν Ασάνζ:

https://library.parliament.gr/Συλλογές/Αρχεία/Φάκελος-Κύπρου

https://wikileaks.org/

Ανώνυμος είπε...

Υπερεκτιμάς το iq του, εάν πιστέυεις ό,τι σώνει και καλά ήθελε να σε προκαλέσει. Ο μέσος Έλληνας δεν διαβάζει και είναι ζήτημα εάν έχει πάνω από δέκα βιβλία στο σπίτι του. Ναι μεν έχεις ενοχλήσει αφάνταστα το εν Ελλάδι χαφιεδομάνι της Μητέρας του Κόσμου λόγω της συντριβής της προπαγάνδας τους, που προσεκτικά ύφαιναν επί σχεδόν δύο ολόκληρους αιώνες, αλλά τα περισσότερα σχόλια αναγνωστών που σε εξοργίζουν, δεν είναι βαλτών, αλλά αδαών. Και 'γώ όταν σε είχα πρωτακούσει στο Blue Sky να αποκαλείς τον Μακρυγιάννη τοκογλύφο, εξοργίστηκα, σε πέρασα γενιές δεκατέσσερις και έκλεισα την τηλεόραση. Τόσα ήξερα... Δεν αποκλείεται ορισμένοι τρόφιμοι... ευαγών τεκτονικών ιδρυμάτων να σου γράφουν επί τούτου σχόλια, προκειμένου να σε βγάλουν απ' τα ρούχα σου.
Ακόμα και αυτό να συμβαίνει, όμως, με το να εξοργίζεσαι πετυχαίνουν τον σκοπό τους και 'σύ επιβαρύνεις κι άλλο την υγεία σου. Χαμογέλα ό,τι και να σου γράψουμε, απάντησε και τέρμα. Το χρέος σου προς την μαμά Ελλάδα και το πιο άξιο, σύγχρονο τέκνο της το έκανες, Σπύρε. Ξεκόλλα και κοίτα την υγεία σου πάνω απ' όλα. Το βιβλίο για τον Μακεδονικό Αγώνα, που είχες εξαγγείλει από το 2011, τι έγινε;

Ανώνυμος είπε...

Αφού εσείς έχετε μεγαλύτερο iq να σάς κάνουμε πρωθυπουργό της Ελλάδος για να μας λύσετε όλα τα προβλήματα!

Ανώνυμος είπε...

Ότι του φανεί...

Ανώνυμος είπε...

Πώς να έχει χρόνο να διαβάσει ο μέσος Ελληνας, κύριέ μου,από την στιγμή που η...ευρω-"δημοκρατία" σας τον έχει να δουλεύει όλη μέρα για να πληρώνει τους φόρους της "ευρωπης" σας; Δηλ. μας δουλεύετε και μας βρίζετε κι από πάνω; Ή μήπως είσθε εσείς ο ίδιος "βαλτός"; ΕΛ-Ε-ΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Είτε είστε ψυχασθενής, είτε τον παριστάνετε με μεγάλη επιτυχία. Εδώ υποστηρίζετε με φανατισμό την τεκτονική 21η Απριλίου της οποίας οι ηγέτες ήταν ΌΛΟΙ τους τέκτονες και είχατε το θράσος, σε άσχετη ανάρτηση μάλιστα, να κατηγορήσετε εμένα για τέκτονα! Επειδή η γραμμή σας " για όλα φταίει ο Μακάριος" δεν περνάει με τίποτα στους νοήμονες, έχετε φάει τα λυσσακά σας και σε κάθε σχόλιο μου, αφού γράψετε ένα κάρο ανοησίες, ψάχνεστε για καβγά. Η γραμμή σας δεν περνάει. Γράψτε ό,τι άλλη αρλούμπα θέλετε. Εάν το κρίνω σκόπιμο, θα απαντήσω. Πάντως, επείδή εκτος όλων των άλλων είστε και άσχετος, η αναγνωσιμότητα στην Ελλάδα ήταν τρομακτικά χαμηλή τόσο πριν την ένταξή μας στο ευρώ, για την ακρίβεια πριν καν την ένταξή μας στην ΕΟΚ, όσο και μετά. Αλλά γιατί κάθομαι και απαντώ σοβαρά σε εσάς τον ασόβαρο; Πριν απαντήσετε, πάρτε τα χάπια σας, φιλήστε με στοργή την φωτογραφία του Παττακού που έχετε σε περίωπτη θέση στο σπίτι σας, και μετά ξαναγράψτε τις αρλούμπες σας.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε δίκιο,εγώ φταίω που σας απάντησα.Δεν έχω καμιά φωτογραφία κανενός Παττακου ούτε άλλου από την Χούντα στο σπίτι μου, ούτε είπα ότι για όλα έφταιγε ο Μακάριος.Εσεις βάζετε κουβέντες στο στόμα μου τις οποίες δεν ξεστόμισα.Αλλα έχετε δίκιο, εγώ φταίω που σας απάντησα!

Ανώνυμος είπε...

Σε ο,τι αφορά τα υπόλοιπα που λέτε γνωρίζω πώς θα έπρεπε να σας απαντήσω αλλά κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την ανατροφή μου. Δεν πειράζει!

Ανώνυμος είπε...

Επί μήνες, ακριβώς, αυτό λέτε. Δυστυχώς για εσάς, όμως, οι αρλούμπες σας, που αντιβαίνουν στην κοινή λογική, δεν περνάνε. Ο μοναδικός σχολιαστής που γράφει περί Κυπριακού μήνες ολόκληρους και επικρίνει ΜΟΝΟ τον Μακάριο, αθωώνοντας τους τρίσχειρότερούς του δια της παρασιωπήσεως των ευθυνών τους, είστε εσείς. Όποιος συνσχολιαστής έχει την υπομονή, μπορεί να ανατρέξει σε όλες τις αναρτήσεις περί Χούντας και Κύπρου. Θα διαβάσει μόνος του τα σχόλια κατά του Μακαρίου, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, εάν όχι όλα, είναι δικά σας και θα διακρίνει κατά πόσο δεν προσπαθείτε, όπως ψευδώς ισχυρίζεσθαι, να μας πείσετε ό,τι για όλα έφταιγε ο Μακάριος. Ποιός Κίσιντζερ, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Μητσοτάκης, Καραμανλής; Ποιοί Άγγλοι; Ποιός Αβέρωφ; Ο Μακάριος!
Όσο για το ποιός απάντησε σε ποιόν, φαίνεται και από το ποιός απήυθυνε πρώτος τον λόγο σε ποιόν, γράφοντας, ως συνήθως, ανοησίες και παριστάνοντας για ακόμα μία φορά τον θιγμένο. Ο χριστιανός που πρωτοεξέφρασε την απορία και κακώς τον "στόλισε" ο Σπύρος, δεν θίχτηκε από το σχόλιο μου, γιατί καταλαβαίνει ελληνικά, και... θιχτήκατε εσείς. Τι πρωτότυπο!... Πριν μου ξαναπευθύνετε τον λόγο, να έχετε πάρει τα χάπια σας κ. Δελαπατρίδη. Ο μόνος λόγος που θα με κάνει να ξανασχοληθώ μαζί σας, είναι τα ψέυδη και οι συκοφαντίες σας κατά του Μακαρίου, με τα οπόία προσπαθείτε να αθωώσετε ανεπιτυχώς τους πραγματικούς προδότες της Κύπρου. Λάσπη στον ανεμιστήρα δεν θα ρίχνετε χωρίς αντίλογο. Καταλάβατε; Τα χαιρετίσματά μου στο κρανιόκενο τάγμα σας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι το κρανιοκενο τάγμα που λέτε και ποιος ο Δελαπατριδης; Με συγχωρείτε αλλά δεν γνωρίζω από αυτά. Σας έχω ξαναπεί ότι δεν είπα ποτέ ότι για όλα φταίει ο Μακάριος.Και δεν γράφω μόνο εγώ σχόλια, γράφουν κι άλλοι!Από ο,τι φαίνεται έχετε πρόβλημα στην κατανόηση των σχολίων! Πάντως εγώ φταίω διότι σάς απάντησα αλλά δεν μπορώ να δεχθώ να λέτε ότι είναι βαλτοι ή αδαείς όσοι έχουν διαφορετική άποψη από την δική σας! Δεν πρόκειται να σας απαντήσω ξανά αλλά ως επίλογο θα αναφωνήσω: ζήτω το "έθνος" των ψωρο-ευρω-ελληνων! Ζητω η... διαβασμένη(τρομάρα σας) ευρω-ψωρο-ελιτ που γνωρίζει τα πάντα αλλά μάς χρεοκόπησε! Ζήτω η ευρωπαϊκή ένωση! Ζήτω το ευρώ! Ζήτω η... πολυεπίπεδη συνεργασία μας με το Ισραήλ! Ζήτω και ξανα ζήτω!

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...