6/7/19

Αύριο από την Κάλπη θα στείλουμε στους ΑΘΕΑΤΟΥΣ, στον Άγιο Εφρεμάκο, και στην Στοά, το βροντερό μήνυμα ότι «η Μακεδονία είναι Ελληνική» και ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Καταθέτουμε ψήφο για την Πατρίδα με μνήμη.. Μαύρο στους Εφιάλτες.

Αύριο από την Κάλπη θα στείλουμε στους ΑΘΕΑΤΟΥΣ, στον Άγιο Εφρεμάκο, και στην Στοά, το βροντερό μήνυμα ότι, «η Μακεδονία είναι Ελληνική» και ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
 Καταθέτουμε ψήφο για την Πατρίδα με μνήμη.. Μαύρο στους Εφιάλτες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στην απίθανη περίπτωση που οι ντόπιοι ψηφοφόροι ψηφίζανε μαζικά ΧΑ, η Singular θα διόρθωνε το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ψηφίσεις πέραν της ΧΑ, δεν ξέρω κανένα ψηφοδέλτιο που να γράφει επάνω "η Μακεδονία είναι Ελληνική" και τέτοια, για να μην λες να ψηφίσουμε ΧΑ σημαίνει ότι θεωρείς ότι υπάρχει κάποιο άλλο κόμμα που έχει νόημα να ψηφίσει ο κόσμος αλλά δεν λες ποιο.

Ανώνυμος είπε...

Και παλι δεν μας λετε κε Χατζαρα ποιο ειναι το πατριωτικο κομμα. Η ΧΑ ? Μαλλον θα αστειευεστε.
Με υπονοουμενα δεν γινεται δουλεια......

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα θα μας πεις τελικά τι θα ψηφίσεις για να ψηφίσουμε κι εμείς; Αντε, εσένα περιμένουμε.

Ημέρες του 1945. Το ΚΚΕ από την επικοινωνιακή βάση του στο Λονδίνο διέδιδε ψευδώς ότι βρισκόντουσαν στην Φυλακή 60000 αγωνιστές.

Γυναικοκτονία. Ινδός στρατιώτης της Κοινοπολιτείας, αποκεφάλισε την Ελεηνίδα "φίλη του" και έριξε το κεφάλι της σε Πηγάδι στη Νέα ...