16/7/19

Τα κομματικά τείχη δεν αντιστοιχούν στο Εθνικιστικό Κίνημα

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου. 
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com 

Ο καιρός των «δημοκρατικών» μνημονίων και των κατοχικών κηδεμονιών ανακάτεψε τις ιδεολογίες και τις συρρίκνωσε αναλόγως με τις εκδουλεύσεις των προθύμων προς το νεοταξικό σύστημα εξουσίας. Το ωστικό κύμα των πιέσεων προς τα λαϊκά στρώματα δοκιμάζει τις αντοχές τού εθνικιστικού κινήματος, αφήνοντας δίχως κοινοβουλευτική εκπροσώπηση τον ελληνικό πατριωτισμό. Αλλά χωρίς πατριωτισμό, βούληση ελληνική που είναι το αληθινό ζητούμενο δεν νοείται. Διότι βούληση ελληνική χρειαζόμαστε και όχι κοινή βούληση εμπόρων τού έθνους. 

Η απομείωση των ηθικών αξιών φέρνει μοιραία την απομείωση των εθνικών ιδεωδών. Οι δε γκρίνιες ουδόλως ωφελούν τον Ελληνισμό. Είναι το ίδιο αναποτελεσματικές με την επιλογή τού λαού σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στο πρόσωπο τού επόμενου διαχειριστή αντί τού προηγούμενου συνδιαχειριστή που είναι αμφότεροι το ίδιο πρόθυμοι δωσίλογοι και απομειωτές τού Ελληνισμού. Ο δε Ελληνικός Εθνικισμός οφείλει να διαγράψει τούς ριψάσπιδες και να γίνει ένα με τον λαό, διεισδύοντας στην κοινωνία. 

Τα κομματικά τείχη δεν αντιστοιχούν στο Εθνικιστικό Κίνημα. Ο Εθνικισμός δεν είναι συγκυριακό κόμμα. Ο Εθνικισμός είναι στάση ζωής και αξιακός κώδικας. 
Τα τείχη τού Εθνικισμού ξεμακραίνουν και απλώνονται όπου ζει η πίστη και η πατριωτική συνείδηση.
 Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η φωνή τού Ελληνισμού.

 Ο Θεός είναι Ένας. Ο Ελληνικός Λαός είναι Ένας. Ο Ελληνισμός είναι Ορθοδοξία. Ο Ελληνισμός είναι Ελληνική Φυλή. Ένας λοιπόν πρέπει να γίνει και ο Ελληνικός Εθνικισμός. Είδα προσεκτικά τι συνέβη στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις όπως και σε όλα τα μνημονιακά χρόνια. Τα ίδια μνημονιακά χάλια. 
Έβγαλα και συνέκρινα τα συμπεράσματά μου μαζί με όλα τα πέτρινα μα και ωφέλιμα μνημονιακά χρόνια. 
Πέτρινα διότι είναι κατοχικά. Ωφέλιμα διότι απέδειξαν κρυφές προθέσεις που έγιναν οδυνηρές πράξεις. Άκουσα παράπονα και καταγγελίες. 
Είδα διαιρέσεις και αποσχίσεις. Είδα τον λαό να αφήνεται έρμαιο στην απελπισία του και στην καλλιέργεια ωφελημένων και διπολικής τυραννίας. Να λέγεται τι έκανε στραβά και τι δεν έκανε ίσια το εθνικιστικό κίνημα. 
Το ζήτημα είναι ότι ο κοινοβουλευτισμός φτιάχνει ένα προνομιακό πεδίο για λίγους που διαφεντεύουν τούς πολλούς. 
Το πολιτικό σύστημα δίδει ψωμί σε όσους τού δίδουν ανοχή στο ξεπούλημα εδαφών και πόρων με την μείωση τού Ελληνισμού. 
Αν λοιπόν η Ελλάς μείνει δίχως Εθνικιστικό Κίνημα με ισχυρό παρεμβατικό ρόλο, είναι ζήτημα πολύ λίγου χρόνου ο αφανισμός τού Ελληνισμού. 
Κι αν το Εθνικιστικό Κίνημα κλειστεί εκτός κοινωνίας και δεν δώσει λόγο στον Ελληνισμό, τότε δεν θα έχει μέλλον και λόγο ύπαρξης. 
Το Εθνικιστικό Κίνημα έκανε σίγουρα τα δικά του λάθη. 
Το ζητούμενο είναι η διόρθωση αυτών των λαθών. 
Είναι η ζύμωσή του μέσα από την επαφή με τον ελληνικό λαό. 
Είναι η εμπέδωση των ελληνικών ιδανικών στο λαό μας που τον μάθανε ότι η αγάπη στο Έθνος είναι τάχα μου μίσος ή ξένο ήθος. 
Είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός που αγαπάει πάσα ελληνική ζωή και επομένως δεν μπορεί να ονομάζεται ακραίος από τούς ακραίους διεθνιστές. 
Είναι η πολιτική επικοινωνία που διεισδύει σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε μέσο ενημέρωσης, θέτοντας ευθύνες και κάνοντας την ευθύνη τού Ελληνικού Εθνικισμού βήμα αναγεννήσεως τού Ελληνισμού. Είναι η συνύπαρξη κάθε πατριωτικής και εθνικής συλλογικότητας σε έναν μεγάλο και ενιαίο συνεταιρισμό εθνικής δράσης για να γίνει η Ελλάς χώρα Ελλήνων. Διότι όλοι μαζί θα πάμε μπροστά ή όλοι μαζί θα χαθούμε.
 Κάποιοι μάς είπανε τον  κοινωνισμό ότι είναι σοσιαλισμός. Κάποιοι άλλοι μάς είπαν τον εθνικισμό μη ελληνικό και μισερό. 
Αυτούς τούς γνωστούς ακραίους τής αλλοιώσεως τής Φυλής μας και τής κλοπής τής Πατρίδος μας πρέπει να τούς βγάλουμε έξω από τη ζωή μας. Η κοινωνική αλληλεγγύη των Ελλήνων είναι Κοινωνισμός. 
Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η αγάπη των παιδιών τής Ελλάδος στην Πατρίδα τους. 
Η γη τής Πατρίδος μας είναι η περιουσία μας τής οποίας το ανθοβόλημα και το τράνεμα είναι η ανάπτυξη τής ζωής μας. Ιδού οδός ωφέλιμη και εθνικιστική.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρό εθνικιστικό κίνημα εν Ελλάδι ουδέποτε θα υπάρξει ακμαίο.Ο ελληνικός λαός δεν έχει πέρα από μερικές ιστορικές αναφορές βαθιά την αίσθηση του πατριωτισμού με την έννοια που θα του επιτρέψει να υποστηρίξει ένα υγιές πατριωτικό κίνημα.Δεν είναι τυχαίο ότι μόνον εξ αριστεράς έχουν προκύψει στο παρελθόν (Παπαναστασίου) σοβαρές απόπειρες πατριωτικής αφύπνισης.Πέραν τούτου ουδέν ! Ως μικρό κράτος (όχι Έθνος ) η Ελλάς έχει γαλουχηθεί να ανήκει εις ξένους σωτήρες διατηρώντας μόνον κάποια υπερηφάνεια δια το παρελθόν.
Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάς που αντιμετωπίζει τα σοβαρότερα προβλήματα στην Ευρωζώνη είναι και η πλέον διεθνιστική ! Άλλα κράτη με λιγότερα προβλήματα ακόμα Γαλλία,Ιταλία παρουσιάζουν ακμαία εθνικιστικά και υγιή με την κοινωνική σημασία του όρου κόμματα.
Δεν είναι τα πρόσωπα,δεν είναι η ιδεολογία,είναι ο λαός που φέρει αυτά τα αποτελέσματα.
Κατά το λαό και τα κόμματα και τα πρόσωπα.

Ανώνυμος είπε...

μια εβδομαδα πριν τις εκλογες η νδ μεσω σκαι και φιλικων μμε προπαγανδισε ξαφνικα απο το πουθενα ενα πρωι οτι η δεη ειναι χρεωμενη και εχει προβληματα κλπ

κανεις δεν καταλαβε αρχικα τι μυγα τους τσιμπησε 4-5 μερες πριν τις εκλογες με τη δεη

αυτοι ηξερα και εβαλαν μπρος το σχεδιασμο οψιμα


τωρα το καταλαβαμε


αμεσως μετα τις εκλογες ακολουθησαν την προηγουμενη βδομαδα νεες διαροες απο τη κυβερνητικη πλεον νδ σε σκαι και φιλικα μμε τυπου καπιταλ γκουρου οτι η δεη εκτος απο ρευστοτητα και ανεισπρακτα εχει και προβλημα αναλωσιμων για συντηρηση δικτυουσημερα η νδ προχωρησε και σε ελεγχομενες διακοπες ρευματος με εντολες κυβερνητικες
επισειωντας τον κινδυνο συσκοτισης


ειναι εμφανες οτι υπαρχει κυβερνητικο σχεδιο


1.καταρχην αυξησης των τιμολογιων στους συνεπεις πελατες θυματα


2. μεσοπροθεσμα σχεδιο ιδιωτικοποιησης της δεη


Ι.Ι. είπε...


Αποχώρησα τον Μάρτιο του 2017, όταν ήμουν στην Ευρωβουλή.

Έμεινα πολύ καιρό και ανεχόμουν συμπεριφορές απαράδεκτες, επιθετικές και εκβιαστικές από το ζεύγος που ηγείται του κόμματος αλλά και από κάποιους πιστούς τους υπηρέτες, άτομα χωρίς βούληση χωρίς γνώσεις και δυστυχώς πολύ χαμηλής στάθμης μυαλού μα και αξιοπρέπειας. Κάτι σαν ζόμπι δηλαδή που απλά φώναζαν ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ακόμη και αν έλεγε βλακείες .. που έλεγε συχνά.

Τα μοναδικά τηλεφωνήματα που δεχόμασταν ήταν για το αν μπήκαν τα χρήματα. Για τίποτε άλλο.

Το 2017 το Μάιο ανακαλύψαμε από κάποιον εσωτερικό κανονισμό ότι δεν έπρεπε να στέλνουμε χρήματα σε κόμμα της χώρας προέλευσης. Και τότε έγινε ο χαμός.

Όλα αυτά είναι με αποδείξεις, γραπτές και ηχητικές.

Μετά άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι και ήταν και πολύ άσχημο. Παράξενοι λογαριασμοί που έμπαιναν κάθε μήνα 8000 από τους βοηθούς, εξαφανίστηκαν, όπως φυσικά τα χιλιάδες ευρώ που έστελναν οι 3 ευρωβουλευτές, μάλιστα οι 2 που έμειναν μέχρι τέλους τα έδιναν μέχρι τον Απρίλιο του ‘19.

Οικογενειοκρατία σαφώς και υπάρχει, αφού και κατά την διάρκεια της 5τους θητείας μου στην Ευρωβουλή, βολεύτηκαν όλοι οι συγγενείς του ζεύγους και σαν τοπικοί βοηθοί και σαν σταζιέρ, 6μηνα προγράμματα με πληρωμή από τον ευρωβουλευτή καθώς και η δημιουργία εργασιών μαϊμού που πληρωνόταν πολύ καλά από το κοινοβούλιο των Βρυξελλών.

Aποκλειστικό: Συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Μποβιάτσο http://mavroskrinos.blogspot.com/2019/07/a.html

Ανώνυμος είπε...

αντιμετωπίζει τα σοβαρότερα προβλήματα στην Ευρωζώνη είναι και η πλέον διεθνιστικήmegali koyventa ayti kai alitheia to the point

kai ayto tha ginei o tafos tis

o apolytos paralogismos tis aytokatastrofis


i logiki tous einai san to karkino na to vlepoun apovlakomenoi apo ton ioudaioxristianomarxismo


0 to aigaleo kai o thrylos na kerdane kai oi alloi na pa na gamithoyn

a) ayta den ginontai

b) an ginontai den tha ginoyn se mena einai monon gia toys alloys

c) makria apo mena kai opou thelei as paei na pesei

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλο deal των αθεατων η χρυσαυγη.
Την εμπασαν στη βουλη προετοιμαζοντας
την προδοσια των Πρεσπων.Η χρυσαυγη
ηταν το εργαλειο για να διασυρουν
να αποπροσανατολισουν και τελικα
να απομονωσουν και να διαλυσουν
το εθνικο κινημα.
Ο πατριωτικος χωρος πολυδιασπαστηκε
και διαλυθηκε ωστε να μην υππαρχουν
ξενοι στο γηπεδο οπου θα παιζουν
ανενοχλητες οι ομαδες της νεας ταξης
ολοκληρωνοντας τα σχεδια τους σε Κυπρο
Αιγαι ,Θρακη κλπ.,...

Ανώνυμος είπε...

Είναι επικά γελοίο να πιστεύει κάποιος ότι θα αναπτυχθεί μαζικό εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα, διότι πολύ απλά δεν υπάρχει κοινό Ελληνικό Έθνος και πότε δεν υπήρξε από την γενοκτονία των Ελλήνων, από τον πρώιμο μεσαίωνα και ύστερα. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν πονάει τους ζητωπατριωτες. Οι σημιτοφραγκοσλαβοαλβανιτοβλαχοι που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού, του τεχνιτου από τον Ρότσιλντ και τις δυτικές δυνάμεις κρατιδίου που υβριστικά ονομάζεται ελληνικό, θα ενδιαφερθούν όπως είναι και φυσικό άλλωστε, για την βολή των φατριών και των οικογενειών τους, και όχι για κάποια υποθετική ελληνική ομοεθνια.

Ανώνυμος είπε...

Τετ Ιουλ 17, 11:26:00 π.μ.
Καλα εεεε;
Εσυ εισαι γατα με πεταλα

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλο deal των αθεατων οφσοροδοξων καμπαλιστων μασονο αιβραιοκ@λοτρυπιδων.
μετα το χεσιμον του περιστεριου ο δεχομενοs τα του πρωκτου του πτηνου πασσαλειμενοs κουραδαs ο λαοs τον εφτυσεν τον εκλασεν τον εχεσεν την βρωμοκαΜΠΙΝΕ!!!
και τωρα το πρωκτοπαλικαρο με την αιληνικη π(Λ)υση του κ@λου...
το φαλακρο λαμογιο ο βαψωμαλλιαs που πουλαει trelopon για τουs φελουs..φαρμακο για τουs φαλακρουs..και θεραπεια των πρωκτων με το kolotrypidon ξεχαρβαλωμενοι/εs φελοι/εs φαλακροι/εs περαστικα σαs...
ποιοι ηταν πιασμενοι χερι-χερι κ@λο-κ@λο κατα την ορκομωσια;;;
το τι κλαμα εκανε o βαιτσηs μαντολατοs(κρεατοφαγοs)του περιστεροχεσ δεν λεγεται....

avdargor είπε...

το κινημα που λες διαλυθηκε γιατι απλα δε θελουν να το ψηφιζουν οι ελληνες.... επισης ααυτο που εχει διαλυθει ειναι κ ο εγκεφαλος σου....με τις αρλουμπες που λες. χχχαχαχαχ σας κολλησαν την μοταζιερα πως δεν εινια αυτοι οι σωστοι εθνικιστες....για πες μας λοιπον αλλη μια φορα το μανουαλ του σωστου εθνικιστη!! χαχαχχ ρε ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!! χχχ τι μαλακιες εχουν τα ατομα στο κεφαλι τους. χαχαχχ αναρωτιεμαι.. πως συνεχιζουν κ επιβιωνουν ομως απο την αλλη οι Σοσιαλιστες του πΑΣΟΚ!!! που κλεβαν...οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!! που υπεργραψαν μνημινια... αυτοι πως γινεται να ειναι ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ..ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...ρε τι μαλακιες εχετε στο κεφαλι σας λεμε. χαχαχαχ ποιος σας τα εχει περασει αυτα ειλικρινα μιλαμε...πολυ σκατοεγκεφαλιτιδα.ω ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑ Κ ΑΥΤΟΝ!!! εινια τυποι που πιστευουν οτι ο Σαολιν απο τη κρητη ηταν υψηλοβαθμος πρακτορας!!!! ΧΑΧΑΧΑΧ ΨΟΦΗΣΤΕ!!!!

Η 26η Μαΐου στην Ιστορία

Η 26η Μαΐου είναι η 147η ημέρα του δίσεκτου 2024. Απομένουν 219 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.     526.  Στην περιοχή της Συρίας , έγινε Μέ...