14/7/19

Ο Διεθνισμός και η πραγματική Ιστορία

Το κίνημα των Νεοτούρκων «γεννήθηκε» 14 Ιουλίου 1889, στην εκατονταετηρίδα της Άλωσης της Βαστίλης. Οι ιδρυτές ήσαν φοιτητές στη Σχολής της Στρατιωτικής Ιατρικής της Κωνσταντινούπολης. Βασικό αίτημα, 
η αποκατάσταση του Συντάγματος του 1876 που καταργήθηκε από τον σουλτάνο Αμπντούλ Χαμίντ Β το 1878. 
Το τελετουργικό εισαγωγής ήταν εντελώς μασονικό. Ο υποψήφιος είχε δεμένα τα μάτια, και γινόταν δεκτός από τρεις μασκοφόρους που φορούσαν κάπα. Στη συνέχεια έπρεπε να ορκιστεί βάζοντας το χέρι του διαδοχικά στο Κοράνι και ένα σπαθί, ότι θα αγωνιζόταν για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα, και ότι θα υπάκουε τυφλά σε όλες τις εντολές της οργάνωσης.
 Την ίδια ημέρα ,στις 14 Ιουλίου 1889, στα εκατό χρόνια της Βαστίλλης, άρχισε στην αίθουσα Πετρέλ στο Παρίσι το ιδρυτικό συνέδριο της Β` Διεθνούς. Την πρωτοβουλία είχαν οι Γερμανοί μαρξιστές, αλλά την οργάνωσή του είχαν αναλάβει οι Γάλλοι. Στο συνέδριο πήραν μέρος 391 αντιπρόσωποι από 20 χώρες. Οι 221 ήταν Γάλλοι, και 81 ήσαν Γερμανοί. 
Στο τέλος του Συνεδρίου μετά από έξι ημέρες ανακηρύχτηκε η Δεύτερη Σοσιαλιστική Διεθνής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο μασονικος ιστός της Ελλάδος είναι που κατέστρεψε τη χώρα και μάς χρεοκόπησε! Και οι μαλακισμενες και βλακώδεις μασονικές "κοσμοθεωριες" και αντιλήψεις! Ανεκτικότητα, ο εαυτός είναι ο χειρότερος εχθρός, σύνθεση των αντιθέτων και άλλες τέτοιες μασονικές μαλακιες! Που κρατούν τους πολιτικούς δέσμιους και τους μετατρέπουν σε πιόνια τους! Και αυτές οι μαλακιες διαχυθηκαν δυστυχώς και στις κοινωνίες με το πέρασμα των αιώνων και έκαναν τους ανθρώπους να σκέφτονται ανόητα, διεστραμμένα και να διαστρεβλωνουν την αλήθεια! Το Καλό μετατραπηκε σε γραφικό και το Κακό μετατραπηκε σε "καλό"! Και τα ελληνακια, ζαλισμένα και εξουθενωμενα, τραβούν ο κάθε ένας τον δικό του δρόμο, χωρίς Ενότητα αναμεταξύ μας, χωρίς Εθνική Ταυτότητα παρά μόνον με την... "ταυτότητα" του προσωπικού συμφέροντος και της εξυπηρέτησης του!!! Η μασονία έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα και στον τρόπο σκέψης του λαού!!! Και δυστυχώς δεν φαίνεται... (μασονικο) φως (τρομάρα τους) στον ορίζοντα!!!

Ανώνυμος είπε...

Για κάντε και καμμιά αναφορά στα αντίστοιχα κινήματα που έφτιαξαν σε Ιταλία, Ελλαδα, έτσι για να βλέπουμε τους παραλληλισμους.