6/7/19

Το ΝΑΤΟκομμουνιστικό Κράτος Δικαίου σχεδιάζει να εθνικοποιήσει τα σερβικά μοναστήρια και τις εκκλησίες στο Κόσσοβο και το Μετόχι

ΠΟΝΤΓΚΌΡΙΤΣΑ. O Επίσκοπος Βούδας και Νίκσιτς Ιωαννίκιος δήλωσε ότι ο νόμος για την ελευθερία της θρησκείας που συντάσσεται από το ΝΑΤΟκομμουνιστικό καθεστώς Τζουκάνοβιτς, έγινε σε συνεργασία με τους Αλβανούς και τον αυτοαποκαλούμενο Πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι και θα αποτελέσει το πρότυπο για την  κατάσχεση των σερβικών μοναστηριών και των εκκλησιών στο Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι. 
Η αστυνομία του Μαυροβουνίου απαγόρευσε στην Νοβογκρατσάνιτσκα Μητρόπολη του Μαυροβουνίου να κάνει θεία λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Σβάτς κοντά στο Ούλτσινιε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...