8/7/19

Νοθεία

Το αποτέλεσμα είναι «εικονικό». Και οι 2.250.841 είναι «φουσκωμένοι» αλλά και οι 1.526.400 είναι «παραφουσκωμένοι».

38 σχόλια:

avdargor είπε...

Τι εγινε Χατζαρα?
τΟν πιασαμε το στοχο μας?
ερχεται το κυμα του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ απο τας ευρωπας?
Ουτε 10 μονΑδες δεν ηταν τελικα η διαφορα,οπως μας ελεγε το πουλεν ΜΑΚΕΛΕΙΟ.....
ΤΟ ΣΥστημ επανηλθε στα συγκαλα του.
Νδ/μητσοτακηδες...ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ....ΣΥΙΖΑ/ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ....ΛΙΜΙΤΕΝΤ....ΛΑΟΣ νο 2/ΕΞΩΓΑΜο του καρατζαφυρερ..κ τελος ΠΟΤΑΜΙ/ΜΕΡΑ25.....
πολυ μυαλο ηθελε ρε χατζαρα οτι οι ποταμισιοι θα πηγαινα στον βαρουφακη? ειλικρινα. εντυπωση μου κανει που δε τα εβλεπες πριν.......
δε πειραζει.
ΦΑΤΕ ΚΟΥΛΗ/ΑΔΩΝΙ/ΜΠΑΡοΥΦΑΚΗ χαχαχχχ
εγω κοιτΑΖΟντας το τελικο αποτελεσμα ειδα
ενα 2,9 ΧΑ 39 ΝΔ 31 ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΑΛ τριτο.... κ τσοντα οι δυο υπολοιποι.
σε ολα αυτα που χτυπαει το ματι σας εσας?........που σημαινει κ το επικεντρο των εκλογων αυτων?
ρητορικη ερωτηση.

υ.γ. το εκπληκτικο μεσα σε ολα αυτα ειναι οτι καποιοι Χρυσαυγιτες πιστευαν οτι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Χιου ηταν "χρυσαυγιτικο" κατα τ'αλλα....... οταν ο λαος ειναι σαπιος,τι να πεις!!... μια μικρη παρατηρηση αυτο.

υ.γ.2 πολλοι δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι η πληρη διαλυση της ΧΑ επερχεται με τη φυγη του μιχαλολιακου κ την 'επανοδο' του Λιακου. νομιζω αυτο τεκμερεται πλεον..... ειδομεν,αλλα,λεμε. μη προτρεξουμε για καποιους δλδ...αλλα κατι τετοιο μυριζει σε εμενα πλεον κ μυριζε βασικα.

υ.γ. 3 γιατι ποτε στην ελλαδα δεν ειχαμε Δυο πχ πατριωτικα κομματα στην Βουλη?... 2,94%......
υ.γ.4 Επεσε ο δικομματισμος Χατζαρα? χαχαχαχ

avdargor είπε...

νοθευμενος ειναι ο ελληνικος λαος,προπαντων.

Ανώνυμος είπε...

1780000 ,είναι ο ΣΥΡΙΖΑ από που βρέθηκαν 480.000 ψήφοι ? +

Ανώνυμος είπε...

O EΛΛΑΔΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΗΛΙΘΙΟΣ,
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ KATA ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ



Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣΩ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ


Bασικοί νόμοι τής ηλιθιότητος (Carlo M. Cipolla)


Πρώτος Βασικός Νόμος:

«Πάντα και νομοτελειακά, όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων ατόμων που κυκλοφορούν στην κοινωνία».

Δεύτερος Βασικός Νόμος:

«Η πιθανότητα να είναι ηλίθιο ένα συγκεκριμένο άτομο είναι ανεξάρτητη από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό αυτού τού ατόμου».

Τρίτος ( Χρυσός) Βασικός Νόμος:

«Ηλίθιος / ηλίθια ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μία ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες».

Τέταρτος Βασικός Νόμος:

«Οι μη ηλίθιοι άνθρωποι πάντα υποτιμούν την καταστροφική ισχύ των ηλιθίων ατόμων. Συγκεκριμένα, οι μη ηλίθιοι άνθρωποι συνέχεια παραβλέπουν πως η συναναστροφή και/ή ο συγχρωτισμός με ηλίθια άτομα απαρέγκλιτα αποδεικνύεται μοιραίο λάθος, ανεξάρτητα από τη χρονική στιγμή, την τοποθεσία και τις συνθήκες».

Πέμπτος Βασικός Νόμος:

«Ο ηλίθιος άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου»



Επαγωγικο Πόρισμα

«Ο ηλίθιος άνθρωπος είναι πιο επικίνδυνος από τον κακοποιό»

Ανώνυμος είπε...

Για την νοθεία δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο παρά το να μετρήσεις τους σάκκους δημοσίως αν βέβαια δεν τους έχουν αλλοιώσει και οι εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Ο δικομματισμός επανέκαμψε κανονικότατα, το Πασόκ έγινε σύριζα, πλέον θα βγαίνουν αυτοδύναμες κυβερνήσεις ξανά, η ΧΑ εκτός βουλής.

Δηλαδή επιστρέψαμε στην προμνημονιακή εποχή, η εξαθλιωμένη πολιτισμικά μάζα αποδέχτηκε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι, θα ζητάει επίδομα και θα τρώει στο συσίτιο οπότε αποδεχόμενη την μοίρα της επέστρεψε στο να ψηφίζει όπως παλιά.

Δυστυχώς ούτε κατ'όνομα δεν εξαφανίστηκαν τα 2 κόμματα, η ΝΔ δεν διαλύθηκε σαν το Πασόκ και θα συνεχίσει να υπάρχει όσο υπάρχει το κράτος αυτό.

Αν έλεγες το 2012 ότι θα έχουν γίνει όλες αυτές οι προδοσίες μέχρι το 2019 με κομμουνιστές στην κυβέρνηση και ότι η ΧΑ θα μείνει εκτός βουλής θα γελάγανε όλοι, υποτίθεται ότι η "ακροδεξιά" ανέβαινε όταν ο κόσμος πείναγε και μας λέγανε για Βαϊμάρη και τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει δύο δράμια μυαλό ήδη από τον Σεπτέμβριο του 15' με την εντελώς παράλογη είσοδο του Καμμένου στην Βουλή, γνωρίζει οτι τα αποτελέσματα νοθέυονται. Ίσως πάντα να συνέβαινε σε κάποιο βαθμό και μετά την Μεταπολίτευση. Ψήφισα για τελευταία φορά στην ζωή μου Ερμιόνη , ως απειροελάχιστο φόρο τιμής στον αδερφό της. Εάν δεν ήταν επικεφαλής του Επικρατείας, θα απείχα. Δεν κατανοώ, όμως, πως είναι δυνατόν μία ιδιωτική εταιρία αλλοδαπών συμφερόντων να ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών, όντας επί της ουσίας παντελώς ανεξέλεγκτη, και κανένα απολύτως κόμμα να μην επισημαίνει αυτήν την παραδοξότητα και τον κίνδυνο νοθείας, που ελλοχέυει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλολιάκος γιατί δεν ζήτησε επανακαταμέτρηση;

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, το ΚΙΝΑΛ πως βρέθηκε ξαφνικά στο 8%; Μήπως για να έχουν μαζί με ΝΔ 180 βουλευτές; Και όλα τα «δεξιά» κόμματα πλην Βελόπουλου, πως αποσύρθηκαν ξαφνικά από τις εκλογές; Σαν κάποιος να έδωσε το σύνθημα...

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!!!ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000-1.200 ΕΙΣ ΤΗΝ 3 ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚ ΔΥΣΜΑΣ,
ΑΠΟ ΟΜΟΛΟΓΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΡΕΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ!!!!
EΛΠΙΖΩ Η SINGULAIR, NA ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΕΤΡΑ,ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ .....
[ΚΑΤΑ ΣΤΑΛΙΝ]
Ν.Γ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Τον έφαγες Χατζάρα τον Μιχαλολιάκο με τον πόλεμο που του έκανες. Εσύ και η Σουφλή. Ορίστε τώρα τα αποτελέσματα...

Ανώνυμος είπε...

Επ[ειδη αιωρειται το ερωτημα της νοθειας θα ηθελα να ρωτησω:

Δεν υπαρχουν αντριπροσωποι των κομματων να στειλουν στα κεντρικα τους τα αποτελεσματα και να κανουν προσθεση (excel sheet χρειαζεται)???????? Επισ ουσιαστικης αποκλισεως τοτε να κινητοποιειται η διαδικασια .....

Ανώνυμος είπε...

Διότι είναι "στημένος" αγαπητέ! Οι στοες ανέδειξαν την Χρυσαυγή, ένα κόμμα που από το 0,000...% έφτασε ξαφνικά στο 7%,οι στοες την εξαφάνισαν!!! Με "εκτελεστή" τον "υπηρέτη" τους Μιχαλολια!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι νοθεία μωρέ ? Όλοι Κούλη και Τσίπρα εψήφισαν που ξέρω ! Ο λαός είναι τσιπροκούλης μέχρι τα μπούνια.Όσο για τη Μακεδονία στα παπάκια του ! Αν ήταν να τον ενδιαφέρει η Μακεδονία θα ψήφιζε διαφορετικά.Βλέπε Χρυσή Αυγή και κυρ Βασίλης.Οι περισσότεροι ψήφισαν Κούλη να βολέψει τα άνεργα τέκνα ο παλιός πολιτευτής που γνωρίζει... και οι άλλοι Τσίπρα να μην έρθει η δεξιά και τους πηδήσει.Όλοι μαζί θα κάτσουν στο παγωτό και οι πατριώτες μόνοι τους.Έχει τελειώσει η παραμύθα που λέγεται Ελλάδα από το 1990.Ξυπνάτε και ψάχτε που θα πάμε.

Ανώνυμος είπε...

(α) Ψηφισα και εγω Ερμιονη.
(β) Οντως, απογοητευτικο το αποτελεσμα.
(γ) Θα πρεπει ομως να αντιληφθουμε οτι δεν δινεται καποια εναλλακτικη επιλογη στο
λαο. Δινεται το δικαιωμα της ψηφου, οχι ομως της επιλογης.

Ανώνυμος είπε...

http://ixnos.blogspot.com/2019/07/blog-post_32.html

Αναλυτικά η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης των δανειστών.

Ο παραπάνω τίτλος τα λέει όλα.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, σαν κάποιος να έδωσε σύνθημα. Μου έκανε πολύ εντύπωση που ο Φαήλος δεν κατέβηκε στις βουλευτικές. Καλό τσιράκι κι αυτός, δήθεν Λεπέν.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου. Ο Γιώργος Κοντογιώργης μιλάει χρόνια ολόκληρα μεν, εις ώτα μη ακουόντων δε. Δεν ψήφισα Λεβέντη, αλλά Ερμιόνη Κατσίφα. Και είμαι υπερήφανος γι'αυτό. Κατ' εμέ, ακόμα και οι +- 30.000 ψήφοι που πήρε η ΕΚ πανελλαδικώς είναι πάρα πολύ λίγες, για ένα κόμμα που, παρά τα σφάλματά του, αντιστάθηκε σθεναρά στο Σκοπιανό και καταψήφισε σύμφωνο συμβίωσης και υιοθεσία παιδιών από "ζευγάρια" του ιδίου φύλου. Το μόνο που με ενοχλεί είναι η πίκρα της Ερμιόνης, της οικογένειάς της και του ηρωικού βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Όμως, κανείς δεν μπορεί να με πείσει ό,τι η Singular δεν έκανε το... θάυμα της. Όπως έπισήμαναν κι άλλοι, τα τελικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών ανακοινώθηκαν Πέμπτη. Των προχθεσινών πάλι μετά από λίγες ώρες. Εφόσον ο λαός είναι τσιπροκούλης, όπως τον λέτε, γιατί το 80% των Ελλήνων ήταν κατά των Πρεσπών; Ότι θέλετε λέτε ορισμένοι. Αποχή, άκυρα/λευκά και εκτός βουλής κόμματα έχουν αθροιστικά 52%. Για τέτοιον "τσιπροκούλη" λαό μιλάμε...

Ανώνυμος είπε...

Ο Φαήλος σε πρόσφατο άρθρο του προπαγανδίζει περί της ελληνικότητας Αντετοκούμπο. Πιάσε κατάλαβε... Η πλάκα είναι ό,τι ο ίδιος ο αθλητής είπε σε συνέντευξή του τον χειμώνα που μας πέρασε, πως μεγάλωσε σε ένα σπίτι αυστηρό με νιγηριανή κουλτούρα, και πως αισθάνεται υπερήφανος που είναι Νιγηριανός. Ζούμε μία νέα έκδοση του μισέλληνα Τουρκαλβανού Τσενάι. Μόνο που σήμερα, πλην του Ταρζάν, έχουν προστεθεί στον θίασο Σαμαράδες, Φαήλοι και ο πολύς κύριος Σταλίδης του "Αντίβαρου" και της "Ελέυθερης Πατρίδας". Βεβαίως, το παιδί, σε αντίθεση με τον Τσενάι, δεν είναι μισέλληνας, ούτε ο πατέρας εργαζόταν για την μυστική αστυνομία του Χότζα, αλλά δεν είναι Έλληνας. Είναι Νιγηριανός.
Επίσης, το κατά τ' άλλα αξιόλογο ιστολόγιο "Γιώργος Θαλάσσης" λογόκρινε δύο φορές το σχόλιο- επισήμανσή μου περί της συνεντέυξεως του ίδιου παιδιού, που διαψέυδει πανυγηρικά όλους αυτούς τους περίεργους. Αν και η αλήθεια είναι, πως την δέυτερη φορά του έγραψα εκνευρισμένος "το μεροκάματο να βγαίνει...", λόγω του πρώτου σχολίου που λογοκρίθηκε. Οπότε για το δέυτερο ίσως είχε κι αυτός ένα δίκιο, γιατί τον έθιξα.
Τέλος να προσέξετε, ως προς καλό φίλο μας Φαήλο, πως οι αναλύσεις του θυμίζουν... Τράγκα. Πολλή Γερμανία, αλλά περί ΔΝΤ, δηλαδή της λατρεμένης του Αμερικής, άχνα...
Δικαίωμά σας να μας θεωρείτε ζώα, δικαίωμά μας να σας "μαυρίζουμε".

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή το να μιλάμε εμείς για νοθεία ανωνύμως είναι ένα πράγμα και το να γράφει κάποιος επωνύμως περί νοθείας κάτι εντελώς διαφορετικό, σε 'χαριστούμε θερμά για την αξιοπρέπεια που σε χαρακτηρίζει φίλε Σπύρε Χατζάρα.

Ανώνυμος είπε...

Η επωνυμία ή η ανωνυμία σάς "μάρανε" και όχι το αποτέλεσμα της νοθείας που βγάζει ενισχυμένα τα δύο κόμματα της αλητείας και των διεθνών σκοτεινών παρασκηνιων; Και δηλ. όλοι εμείς οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου εσάς, που σχολιάζουμε ανωνυμως δεν έχουμε αξιοπρέπεια;

Ανώνυμος είπε...

Η ανωνυμία και η επωνυμία των σχολιαστών σάς ενδιαφέρει ή το γεγονός ότι εδώ και δέκα χρόνια ξεσκιζουν την Ελλάδα και βασανίζουν τον λαό της χωρίς να μπορούμε να βρούμε διέξοδο; Εκτός αν εσείς ζείτε εκτός Ελλάδος!!

Ανώνυμος είπε...

Τι θα κάνει η 'Δημοκρατια' τους για τα 4.000.000 που δεν τους ψηφίζει?.
Πώς θα προστατεύσει τα ανθρώπινα μας δικαιώματα?.
Και πως θα εξηγήσει στον μελλοντικό ιστορικό, τι είναι αυτό το πολύ σάπιο που έχει η 'Δημοκρατια' καί είναι κατά ουσία μιντιακή δλδ εικονική 'ολιγαρχια'
Των κομματικών στρατών?
Carthago delenta EST

Ανώνυμος είπε...

Πριν..αρησ σπινοσ υποψηφιοs για την Περιφερεια Αθηνωνε με την Χρυση Αυγη....
μετα απο ενα μηνα..
Αντωνηs Μυλωνακηs.Εναs αληθινοs πατριωτηs στο Ελληνικο κοινοβουλιο
edolio5.blogspot.com/2019/07/blog-post_21.html
πρωκτογλυφτηs τι ειναι;;;
αλλοs αιρμιωνη
αλλοs κ@υλωνει
αλλοs καροτα στον πρωκτο του χωνει
και ο στεφανοs λεσβοs ο κυπατζηs για το βοθροπουλο καμαρωνει
ελεγε η συγχωρεμενη η Μαλβινα ΩΞΩ Π@ΥΣΤΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Βλακώδεις ερωτήσεις και οι δύο. Το τι λέω επακριβώς είναι απολύτως ξεκάθαρο, για οποιονδήποτε δεν είναι ανόητος. Εφόσον εσείς θεωρείτε της ιδίας βαρύτητος ένα ανώνυμο σχόλιο και ένα αντίστοιχο επώνυμο, γιατί δεν γράφετε και εσείς επωνύμως περί νοθείας; Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

Ανώνυμος είπε...

Με μία επιφύλαξη διότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, ίσως έχουμε ξανακάνει διάλογο σε άλλα σχόλια του κ.Χατζαρα! Σας έχω ξαναπεί λοιπόν ότι ζούμε σε εχθρικό κράτος το οποίο δεν είναι ελληνικό! Είναι ψευτορωμεικο, όπως έχουν πει κάποιοι Αγιορειτες Γεροντες! Και επομένως πρέπει να παίρνουμε στοιχειώδεις "προφυλάξεις"! Ο κ. Χατζαρα μπορεί να διαθέτει "ασφαλιστικές δικλείδες" που εμείς δεν διαθέτουμε! Κι εσείς, που όταν δεν σας αρέσει η απάντηση του συνομιλητή σας, καταφευγετε σε απαξιωτικους αν όχι υβριστικους χαρακτηρισμους, επιβεβαιώνετε απλώς κάποια από τα ελαττώματα της φυλής μας την οποία έχουν μελετήσει καλά οι αλλόφυλοι εχθροί μας γι'αυτο μάς κάνουν ο,τι μας κάνουν!!! Και ρίχνετε έτσι "νερό στο μύλο τους" αλλά από ο,τι φαίνεται δεν βάζετε μυαλό!

Ανώνυμος είπε...

Έγραψα ένα σχόλιο, που απευθυνόταν στον διαχειριστή του ιστολογίου. Όχι σε 'σας. Συνεπώς, δεν είστε συνομιλητής μου. Όσο καλή διάθεση κι αν έχω, δεν μπορώ να κάνω διάλογο με κάποιον που δεν κατανοεί τι διαβάζει. Σαφώς και έχουμε ξαναμιλήσει. Αδυναμία κάτανοήσεως, λογικά άλματα, πομπώδεις εκφράσεις, και
βεβαίως πατερναλιστικό ύφος προς τους υπολοίπους μόνο εσείς συγκεντρώνετε. Τέλος, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να απαξιώσω τα γραφόμενά σας. Για ποιόν λόγο να επιχειρήσω κάτι το οποίο καταφέρνετε μια χαρά και μόνος σας;

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω το... Ισραήλ! Και βεβαίως ζήτω και η... "συμμαχία" Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ!

Ανώνυμος είπε...

Και βεβαίως ζήτω το...Εθνος! Των... "ελληνων"! Που ο ένας βρίζει τον άλλον! Ή καλύτερα ζήτω το "έθνος" των "ευρω-ελληνων" που λατρεύουν το ευρώ!

Ανώνυμος είπε...

Οι "απαντήσεις" σας επιβεβαιώνουν τα λογικά άλματα, για τα οποία έκανα λόγο.
Επισημαίνω τον ύποπτο ρόλο της Singular, γιατί είμαι υπέρ του Ισραήλ! Άρα, εάν ήμουν υπέρ της, θα ήμουν κατά του Ισραήλ; Μάλιστα...
Όσον αφορά τις κλάψες σας περί ύβρεων, δεν ήμουν εγώ αυτός που αγενέστατα απέυθυνα τον λόγο εξ αρχής. Ο ίδιος δε ο Σπύρος βρίζει σχολιαστές, αλλά δεν σας έχω δει να ενοχλείσθε. Γιατί αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Δεν κλαίω κύριε,ελαχιστοτατες φορές στη ζωή μου έχω κλάψει κι αυτές όταν ήμουν στα πρώτα χρόνια της αθωότητας! Σε ο,τι αφορά την επισήμανσή σας για τον ύποπτο ρόλο της Singular, το αποκαλύπτετε τώρα διότι τα σχόλιά σας είναι ανώνυμα(κάτι το οποίο εσάς σάς ενόχλησε ενώ εμένα όχι)!Αλλά αν είσθε υπέρ του ευρώ, κάτι για το οποίο σάς έχω ξαναρωτησει και επιφυλαχθηκατε να απαντήσετε,"εξυπηρετείτε" εμμέσως τους εβραιους και την παγκοσμιοποιηση!!! Σε ο,τι αφορά τον κ.Χατζαρα, τού έχω επισημάνει για την συμπεριφορά του(ενίοτε) στους σχολιαστές όπως ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, αλλά όπως γνωρίζετε ο κ.Χατζαρας ενίοτε λογοκρίνει και τα σχόλιά μου δεν φάνηκαν!!! Αυτά τα ολίγα προς το παρόν!!!

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι τελευταίο:δεν έχω υπάρξει αγενής έως τώρα, ούτε με εσάς ούτε με κανένα σχολιαστή! Αντιθέτως αγενής υπήρξατε εσείς σε εμένα! Σε ο,τι αφορά τα... λογικά άλματα που λέτε ότι κάνω, δεν διαπιστώνω ειλικρινώς κάτι τέτοιο! Αλλά ακόμη κι αν ισχύει, τα λογικά... άλματα είναι ίσως προτιμότερα από την οφθαλμοφανη παραβίαση της λογικής! Και αυτό το κάνετε εσείς που είπατε ότι δεν με είδατε(!!!) να σχολιάζω τον κ. Χατζαρα που ενίοτε βρίζει σχολιαστές! Και πώς να με δείτε, αφού όπως σάς είπα κάποια σχόλια λογοκρινονται; Καλή σας συνέχεια και καλό σας βράδυ από εμένα τον... αγενέστατο!!!

Ανώνυμος είπε...

Σας έχω ξαναπεί, πως είστε γελοίος και φροντίζετε να το επιβεβαιώνετε κάθε φορά. Δεν ενοχλούμαι καθόλου από την ανωνυμία, είτε των δικών μου σχολίων είτε οποιουδήποτε άλλου. Άλλο έγραψα. Το γεγονός πως μόνο εσείς κ. Δελαπατρίδη ενοχληθήκατε από το σχόλιο μου, αρκεί.
Το τι είμαι εγώ και τι όχι αφορά εμένα. Δεν θα δώσω εξετάσεις σε έναν ανερμάτιστο, που παριστάνει τον ιεροεξεταστή. Επίσης, δεν... απέφυγα να απαντήσω περί ευρώ. Απλώς, για σοβαρά θέματα συζητώ μόνο με σοβαρούς ανθρώπους.
Τέλος, δεν... αποκάλυψα τίποτα, διότι εσείς απευθυνατε δύο ερωτήματα στο σχόλιο μου περί ανωνυμίας, νοθείας και Singular. Ποιός άλλος θα απαντούσε;
Σας έχει τσούξει, που στο ποστ για την Κύπρο δεν "πέρασε" η γραμμή σας "για όλα φταίει ο Μακάριος" και ψάχνεστε επί μήνες για καβγά. Βεβαίως, η άποψη αυτή αθώνει τον Καραμανλή, τον Αβέρωφ, τα Ανάκτορα, τον Μητσοτάκη, την απόσυρση της Μεραρχίας, τον γαμπρό του Αλαζράκη, και βεβαίως τον Κίσιντζερ. Κατά τα άλλα, εγώ υποστηρίζω το Ισραήλ...
Ως χουντικός και θαυμαστής του τέκτονα Παττακού που είστε, ξεχάσατε να με αποκαλέσετε τέκτονα αυτήν την φορά. Παράλειψις!...
Χαιρετίσματα στο τάγμα Δελαπατρίδη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπα ποτέ ότι ο Μακάριος φταίει για όλα σε ο,τι αφορά την Κύπρο!Εκείνο το σχόλιό μου ήταν ξεκάθαρο!Ούτε σάς ρώτησα τί είσθε και τί δεν είσθε γενικώς και αοριστως! Για το ευρώ σάς ρώτησα και έχετε υποχρέωση να απαντήσετε στον ελληνικό λαό που υποφέρει και αυτοκτονεί όλα αυτά τα χρόνια και όχι μόνο σε... σοβαρούς ανθρώπους όπως ο κ. Χατζαρας! Είστε υβριστης όπως έλεγα από την αρχή και αυτό πια φάνηκε καθαρά στο τελευταίο σχόλιό σας και οι αναγνώστες βλέπουν! Είσθε η επιβεβαίωση δυστυχώς των ελαττωμάτων της Φυλής μας που είναι υπεύθυνα(κατά ένα μεγάλο ποσοστό) για την δυστυχία μας! Εγωισμός,ειρωνεία, άρνηση διαλόγου όταν δεν σάς αρέσει η άποψη και η απάντηση του συνομιλητή, επιλογή(!!!) των συνομιλητών(κάτι που δείχνει εκτός των άλλων τον εγωισμό), αυθαίρετα συμπεράσματα, βρισιές κ.τ.λ.!!! Δεν σάς έκρινα ούτε σας ιεροεξετασα! Εξέφρασα την άποψή μου πάνω στο σχόλιό σας, όπως γίνεται άλλωστε και από άλλους στο ιστολογιο του κ. Χατζαρα! Δεν σας "επέβαλλα" την άποψή μου ούτε σάς έβρισα!!! Αντιθέτως εσείς βρισατε και αυτό ακυρώνει όλα σας τα "επιχειρήματα" και την όποια καλή σας προαίρεση!!! Με ανθρώπους σαν κι εσάς και με συμπεριφορές σαν τις δικές σας είναι δύσκολο να υπάρξει Εθνος, είναι δύσκολο ως Έλληνες να δούμε κάποτε φως στον ορίζοντα!!! Αφού δεν θέλετε να μιλάτε μαζί μου δεν πρόκειται να σάς απευθύνω ξανά το λόγο και ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση!!! Απλώς διαπιστώνω με απογοήτευση και πίκρα μία ακόμα αιτία της δυστυχίας μας ως ελληνική κοινωνία, ως λαός και ως Εθνος!!!

Ανώνυμος είπε...

Και δεν είμαι θαυμαστής κανενός... μασονου Παττακου, ούτε χουντικός!Είμαι θαυμαστής του Δικαίου και της Αλήθειας! Και τους... μασόνους να τούς αποκαλείτε μασόνους και όχι τέκτονες διότι έτσι τους υπερτιματε! Καταλάβατε... κ. Υβριστη;

Ανώνυμος είπε...

Σας εχω απαντήσει,κ. Υβριστα! Το ζήτημα είναι αν ο κ.Χατζαρας θα δημοσιεύσει την απάντησή μου!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός όλων των άλλων, δεν γνωρίζετε την διαφορά μεταξύ κλαυθμού και κλάψας. Κοινώς, δεν καταλαβαίνετε ελληνικά. Κι ενώ δεν καταλαβαίνετε ούτε καν τι διαβάζετε, απευθύνεστε με αγένεια σε κάποιον που δεν γνωρίζετε, αυτοαποκαλείσθαι καταχρηστικώς συνομιλιτής του, και όταν σας απαντά ακριβώς με τον τρόπο που εσείς πρώτος του απευθύνατε τον λόγο, αρχίζετε την κλάψα περί ύβρεων, ελαττωμάτων των Ελλήνων κ.λπ. Άλλο είναι ο κλαυθμός και άλλο η κλάψα, κ. Δελαπατρίδη. Αγοράστε ένα λεξικό της νέας ελληνικής. Καλό θα σας κάνει.
Το πως θα αποκαλώ εγώ τον οποιονδήποτε είναι δικό μου ζήτημα. Δεν αφορά εσάς. Επίσης, το εάν είστε ή όχι οτιδήποτε δεν με αφορά καθόλου. Όμως, το να υπερασπίζεσθαι την Χούντα, και ταυτοχρόνως να λέτε πως δεν είστε χουνταίος, είναι ακόμα ένα δείγμα του πόσο γελοίος είστε. Είπαμε: "Για όλα δταίει ο Μακάριος". Που είστε και εραστής της αληθείας, τρομάρα σας. Της νατοικής "αλήθειας", προφανώς.

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι και ο κ.Χατζαρας σε πρόσφατο σχόλιό του για το μαύρο Ιλιντεν του '74 έγραψε μεταξύ άλλων και εκτός από τις ευθύνες των χουνταιων ότι το ξημέρωμα της 20ης Ιουλίου άρχισε η τουρκική εισβολή την οποία είχε ζητήσει ο Μακάριος από τον ΟΗΕ, είναι... νατοικη "αλήθεια"; Σας επαναλαμβάνω ότι δεν είπα ποτέ ότι ο Μακάριος φταίει για όλα! Εσείς το λέτε! Σε ο,τι αφορά τις βρισιές σας, βρίστε όσο θέλετε,"δημοκρατία" έχουμε! "Δικαίωμα" σας είναι , ως "δημοκρατης" που είσθε! Βγάλτε το άχτι σας! Όπως δικαίωμά σας είναι και η... πολυεπίπεδη "συνεργασία" σας με τους Ιουδαίους, τους δημιους σας το '74, που τιμωρησαν τον Παπαδόπουλο διότι δεν τους εξυπηρέτησε όταν κατάλαβε τί του ετοίμαζαν! Και εσείς βεβαίως γνωρίζετε καλά από... νατοϊκες "αλήθειες"... του ΑΚΕΛ και της Στοάς!

Ανώνυμος είπε...

Και σας ζήτησα συγγνώμη για την παρέμβασή μου, την οποία δεν αποδεχθηκατε! Οπότε φαίνεται ξεκάθαρα το ποιος είναι αγενής και ποιος γελοίος! Η ανατροφή που σάς έδωσαν οι γονείς σας δεν επιτρέπει την αποδοχή της συγγνώμης;