28/7/19

Η 28η Ιουλίου 1945, «ενέπνευσε» στο «Χόλλυγουντ» την υπερπαραγωγή της 11ης Σεπτεμβρίου 2001

Στις 28 Ιουλίου 1945, ένα βομβαρδιστικό Β-25, που πήγαινε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ στο Νιου Τζέρσεϊ, λόγω της πολύ πυκνής ομίχλης έχασε τον προσανατολισμό τουκαι στις 09.40 π.μ έπεσε πάνω στο υψηλότερο κτίριο στον κόσμο, το Εμπάιρ Στέητ Μπίλντιγκ, ανάμεσα στον 78ο και τον 80ο όροφο. 
Σκοτώθηκαν οι τρείς πιλότοι και άλλα 13 άτομα. 
Η στατικότατα του κτιρίου δεν θίχτηκε και οι ζημιές επισκευάστηκαν. 
Αυτό το περιστατικό, που ήταν ατύχημα, ενέπνευσε τον σκηνοθετικό σχεδιασμό της 11ης Σεπτεμβρίου.
Το γεγονός ότι το επεισόδιο της 28ης Ιουλίου 1945 δεν το θυμήθηκε κανείς στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, λέει πολλά.
 Βεβαίως,  όλα τα ρουφιανομπλόγκ, των Συνεργατών της Cia, τωρα μιλούν τάχα για «θεωρία συνομωσίας» και ρίχνουν και «σώτο» ημερομηνία.
 Αντί 28, 18 Ιουλίου
Όλα τα σημαντικά  γεγονότα της 28ης Ιουλίου, «από την Ελλάδα και το εξωτερικό», μπορείτε να τα διαβάσετε στο  πλήρες και  σωστό χρονολόγιο που γράφω καθημερινά εδώ ….
https://ta-mavra-nea.blogspot.com/2019/07/28.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το ζόρι όλη την εβδομάδα να μας πείσουν ότι θα έχει καύσωνα και ότι το κλίμα αλλάζει!, Μια χαρά είναι στην Ελλάδα έχει αεράκι από το Αιγαίο.
Οι τύποι και όλα τα σάιτ τους μας τα χουν πρήξει.

Ανώνυμος είπε...

Το ατυχημα 28ης Ιουλίου 1945 ενεπνευσε την εβραϊλα των ΗΠΑ να σκηνοθετησουν την τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001, (με ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-μην το ξεχναμε αυτο) αφου εξελεξαν τον καταλληλο προεδρο.
Αποδεικτικο στοιχειο ειναι και η "μελετη" που εφτιαξαν περιπου το 1999 οι εβραιοι και την προωθησαν στον νεοεκλεγεντα πρωθυπουργο του ισραηλ Νιαου-νιαχου.

Εδω ο συνδεσμος για την "μελετη":
https://zfacts.com/wp-content/uploads/2019/06/1996_07_IASPS_Clean_Break.pdf




Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας


Υ.Γ.
Μου εκανε εντυπωση οτι αν και γνωριζω το "σαϊτ" (information clearing house) που θα εβρισκα τον συνδεσμο με το παραπανω κειμενο, η οβραϊλα εχει φροντισει να το εξαφανισει.

Υ.Γ. 2
Καλησπερα Popi

Ανώνυμος είπε...

@ Κυρ Ιουλ 28, 08:58:00 π.μ.

Ποσο δικιο εχεις φιλε μου.
Τουμπανα μας ταχουν κανει.
Εν τω μεταξυ αν παρακολουθησεις το στυλ της/του αφηγητη, ειναι σαν καποιο μαθητουδι του δημοτικου να διαβαζει καποια κακογραμενη εκθεση που τουγραψε η αλβαινδα υπηρετρια του σπιτιου του.
Ελεος.....


Σουλα-Πατρα

Ανώνυμος είπε...

Η κλιματική αλλαγή υφισταται διοτι το διοξείδιο ανθρακα δεν φεύγει από την ατμόσφαιρα. Αυτό πρώτα τεκμηριωθηκε θεωρητικά και τώρα παρατηρουμε τα αποτελεσματα. Το αν ανεβει και ποσο η σταθμη της θαλασσας απο λιωσιμο παγων ειναι σχετικα ασαφες. Σαφές όμως είναι ότι το λιώσιμο των πάγων είναι γεγονός και το δέχονται θετικά Ρωσσοι και Αμερικανοί αφού θα γίνεται η άντληση ευκολότερη όπως φαίνεται από τις επενδύσεις τους στον τομεα

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...