22/11/21

Αν δεν εμβολιαστούμε, είμαστε 100% προστατευμένοι από τις παρενέργειες του εμβολίου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ωραία πρωϊα οι του Π.Ο.Υ - που ο Τραμπ τους αποκάλεσε δημοσίως απατεώνες και τους είχε κόψει την χρηματοδότηση - ειδοποίησε τον Κούλη ότι όπως ενημερώθηκε από τους ντόπιους πράκτορες, "ο εμβολιασμός του πληθυσμού δεν προχωράει όπως πρέπει" και ότι "αν δεν μπορείτε να επιβληθειτε στους αντιφρονούντες τότε θα βρούμε άλλους να το πράξουν".
Ο Κούλης απάντησε στα αφεντικά ότι "κάνω ότι μπορώ" και έδωσε στεγνά τον Αλ6 δηλώνοντας δημοσίως ότι το Τσιριζα "σαμποτάρει τον εμβολιασμό".
Του Αλ6 από τον φόβο του έφυγε το σκατό από την κάλτσα.Ετσι αφού πρώτα υπερασπιστηκε τον εαυτό του,έδειξε την πίστη του στα αφεντικά λέγοντας δημόσια "Εμβολιαστητε!".
Στον ίδιο υπάκουο δρόμο και τα λοιπά αποκόμματα της Κλεπτοκρατίας και φυσικά οι ΚαΚαεδες που στηρίζουν το καπιταλιστικό μπολι του Μπιλι του Γκεϊτζ διότι αλλιώς θα τους στείλουν αδιαβαστους.
Εμβολιαστε τους όλους ή αλλιώς θα βρούμε άλλους να το πράξουν, λέει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση προς τους υπαλλήλους της,με πρώτο απολυθεντα τον Κουρτς της Αυστρίας που μάλλον αρνήθηκε να πιέσει περισσότερο και τον έστειλαν σπίτι με μια αστεία αφορμή,ενω ο διάδοχος του ουσιαστικά επέβαλε τον στρατιωτικο νόμο εν όψει Χριστουγέννων δίνοντας το παράδειγμα και στους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Από τις παρενέργειες του ψευτορωμαίικου με πιο τρόπο θα είμαστε προστατευμένοι;

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...