ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

26/11/21

Τον Μακάκα και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς

 

Σύμφωνα με τα επίσημα κρατικά στοιχεία έχουν γίνει 6.552.854 εμβολιασμοί  που αποτελούν 65.1 % ενός ακαθόριστου πανανθρώπινου συνόλου από Έλληνας, Αλβανούς και Λαθρομουτζαχεντίν. 

Ωστόσο ,στις μαϊμού δημοσκοπήσεις των βωθροκάναλων εμφανίζεται να απαντά ότι εχει εμβολιστεί το 79%. Αυτό σημαίνει ότι στο επιλεγμένο δείγμα τους , υπάρχει υπερ-αντιπροσώπευση των εμβολιασμένων ελλήνων ψηφοφόρων και υποτίμηση των ανεμβολίαστων σε   ποσοστό 50% .  Άρα αυτά που ανακοινώνουν είναι πλαστά και μαγειρευμένα.

Αυτός που με ερωτά που βρήκα ότι οι ανεμβολίαστοι είναι η πρώτη πολιτική δύναμη, θα πρέπει να ρωτήσει αυτούς που βρίσκονται σε αναστολή και αυτούς που έχουν χάσει τη δουλειά τους λόγω εμβολίου, εάν ψηφίζουν , Εφιαλτάκη, Τσιπρέφσκι, Κλεφτοπασοκ και άλλες εμβολιαστικές δυνάμεις.

Το 35% και το 30% που απάντησαν στου ΣΚΑΑΙΙΙΙΙΙΙ και στο ΜΕΓΚΑΤΣΑΝΕΛΕ ότι θα ψήφιζαν εγκληματική οργάνωση Μπουρλά- Εφιαλτάκη είναι εμβολιασμένοι.

 Άρα στο σύνολο  αποτελούν τουλάχιστον το 65,1% του μικτού συνόλου. Δηλαδή 19,5-23%.

Οι μόνοι σίγουροι πελάτες του συστήματος είναι οι 1.124.712 εντελώς  ηλίθιοι τηλεθεατές που έσπευσαν να κάνουν την τρίτη  (αναμνηστική) δόση, και που αποτελούν το 25% περίπου του εκλογικού σώματος..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την στοά αν δεν την κλείσεις, την πατρίδα σου χαλάς.... και τον λαό τον καταδικάζεις.

Οἱ Πρέσπες τοῦ Αἰγαίου καί 700.000 κατασχέσεις Ἑλληνικῶν σπιτιῶν, εἶναι τά ἑπόμενα στήν λίστα τοῦ Ἀντινατιβιστή Κούλη καί τοῦ διαδόχου του καί ἐκλεκτοῦ τῶν Στοῶν, Δένδια.

Ὁ «Ἡγεμών» ἐδήλωσε: Στίς 21 Μαΐου 2023,  θά ἔχουμε, ΕΚΛΟΓΕΣ! Ὁ «κυρίαρχος» λαός θά κληθεῖ νά ἐκλέξει τούς ἑπόμενους σωτῆρες του. Τά τελευταῖ...