23/11/21

Η εγκληματική οργάνωση ΚΝΟΥΔΟΥ-Εφιαλτάκη-Μπουρλά συνεχίζει να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις που προκαλούν ανησυχία στην Κοινή Γνώμη αλλά παραμένουν ασύλληπτοι

 

Ο Θανασάκης ο φασίστας μας ανακοίνωσε ότι έχει εμβολιαστεί το 20% από τον συνολικό αριθμό των λαθρομουτζαχεντίν που διαμένουν στην χώρα μας και ο οποίος είναι απόρρητος και τον γνωρίζουν μόνο ο Εφιαλτάκης, η Cia,  και ο Πάϊατ.  

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη μας ανακοίνωσε ότι ,από τους 38.000 αλλοδαπούς που μένουν σε καταυλισμούς έχουν εμβολιαστεί οι 11.500, αλλά οι 11500 δεν είναι το 20% των 38000  και στους ακτιβισμούς έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 70000 αλλά οι 32000 και πλέον έχουν φύγει και ουδείς γνωρίζει που βρίσκονται. 

«Σε ποσοστά αν λάβουμε υπ’ όψιν μας νοσήσαντες και ανήλικους είμαστε καλά» είπε.

Η προσπάθεια να περιορίσουν τον αριθμό των λαθρομουτζαχεντίν στους 38000, προκαλεί τρόμο  και περισσότερο το γεγονός ότι δεν μας λένε πόσοι είναι αυτοί  που παίρνουν επιδόματα από τα ΑΤΜ με κάρτες που τους έχει χορηγήσει το Ελληνικό κράτος και πόσοι από αυτούς έχουν εμβολιαστεί.

 Οι κυρία  Βούλτεψη μας είπε ότι  από τους 38.000 έχουν νοσήσει ως τώρα μέχρι 3.000 άτομα, τους οποίους περιλαμβάνουν στον πλαστό και παράνομο αριθμό κρουσμάτων που ανακοινώνουν, αλλά δεν μας είπε, προκαλώντας τρόμο σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα,             πόσοι από τους λαθρομουτζαχεντίν που βρίσκονται εκτός καταυλισμών σε ενοικιαζόμενα   διαμερίσματα έχουν νοσήσει, ούτε μας είπε πόσοι από αυτούς έχουν εμβολιαστεί .

Επανέλαβε πάντως ότι εάν εμβολιαστούν οι προς απέλαση  δεν θα απελαθούν!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η μεγαλύτερη νίκη του συστήματος είναι η δήλωση των """αντιφρονούντων""" ότι είναι αντίθετοι στην υποχρεωτικότητα και όχι στην δεισιδαιμονική μεσαιωνική ιδεοληψία των εμβολιασμών, δηλαδή πρόκειται για μια αστική αντίθεση η οποία πάντα κρίνεται στα πλαίσια των όρων των """ειδικών""" του συστήματος, δηλαδή """γιατροί""", """επιστήμονες""" κλπ, οπότε είναι θέμα χρόνου να γίνουν όλα αποδεκτά με τα κατάλληλα επιχειρήματα, αυτή είναι η μόνη κατάληξη που μπορεί να έχει μια άθεη υλιστική κοινωνία που αναγκαστικά εμφορείται από μαρξιστικά ιδεώδη της "αξίας της ανθρώπινης ζωής", της "προόδου", της "επιστημονικής έρευνας" κλπ

Ανώνυμος είπε...

Παλιά η ιθαγένεια δίνονταν με το δίκαιον του αίματος (jus sanguinis). Σε κάποιες χώρες της Ευρώπης ισχύει το δίκαιον του εδάφους (jus soli). Εδώ στην Ελλάδα το τερματίσαμε. Ιθαγένεια και υπηκοότητα για το ελληνικό κράτος έγινε ένα και το αυτό. Άλλαξαν αλλεπάλληλοι νόμοι για την κτήση της υπηκοότητας. Παλιότερα ήταν 20 χρόνια διαρκούς παραμονής στην χώρα. Με τον Ραγκούση-ΠΑΣΟΚ(τότε) αν θυμάμαι καλά, σε 10 χρόνια. Με το ΣΥΡΙΖΑ σε 7 χρόνια παιδείας σε ελληνικό σχολείο Έλληνας. Αργότερα με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, να έχουν την δυνατότητα επανασύνδεσης τον αλλοδαπών παιδιών με την οικογένειά τους στην Ελλάδα(&όχι στην χώρα από όπου προήλθαν)-πιθανόν λόγω της Συμφωνίας του Μαρακές για την μετανάστευση που υπέγραψε ο Α.Τσίπρας-ΣΥΡΙΖΑ αλλά εφαρμόζει ο Κ.Μητσοτάκης-ΝΔ.
Άλλα η ΝΔ είπε να το τερματίσει και άλλο(άλλωστε Κώστας Σημίτης είναι αυτός, άλλο αν βλέπω την μούρη του Κ.Μητσοτάκη). Ο Κ.Μητσοτάκης έφτιαξε επιτροπή για την προστασία των ανήλικων
ασυνόδευτων και έβαλε τον αμφιλεγόμενο Δοξιάδη. Ο Μ.Βορίδης έβγαλε νέο νομοσχέδιο για την κτήση υπηκοότητας με γραπτές εξετάσεις και το αίτημα του αν δικαιούται κάποιος άσυλο να εξετάζεται ταχύτερα(πάγιο αίτημα της ΝΔ, θυμάμαι τα έγραψαν και με ολοσέλιδα άρθρα στο Ελεύθερο Τύπο-εφημερία διάβαζαν, τι διάβαζαν καταλάβαιναν;). Μετά ήρθε η υφυπουργός βούλτεψη να μας πει ότι πλέον με βάση τα Ευρωπαϊκά δεδομένα και τον ΟΗΕ(Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ-και η συμφωνία του Μαρακές στο Μαρόκο που υπέγραψε η Ελλάδα) δεν έχουμε πλέον φιλοξενία, ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ/ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ.
(τέλη Οκτωμβρίου-Νοεμβρίου 2020) Ήλθε και ο Υπουργός ο Μηταράκης να πουλήσει φθηνή δεξιόστροφη πατριδοκαπηλία για δήθεν Χριστιανική Ευρώπη(που πας ρε μπαγλάμα, όλοι όσοι έρχονται είναι μουσουλμάνοι ή ινδουιστές-&να ήθελε κάποιος να τον πιστέψει, πρέπει να ζεις σε παράλληλο σύμπαν).
Φτάσαμε στο σήμερα, τέλη 2021, Υφυπουργός Κοινωνικής Ένταξης(Ποιων νομίζεις-εσύ ο Έλληνας που διαβάζεις αυτό το σχόλιο; Καλά κατάλαβες...) Σοφία Βούλτεψη: "Επανέλαβε πάντως ότι εάν εμβολιαστούν οι προς απέλαση δεν θα απελαθούν!" ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ/ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.

Υ.Γ. Παλιολαμόγια, αλλοδαπό δεν παίρνω σπίτι μου. Άλλωστε προηγούνται οι υπερευαίσθητοι-ανθρωπιστές/διεθνιστές αριστεροί και οι ελαφρόμυαλοι νεοφιλελευθεροι-κοσμοπολίτες. Μόνο αυτό δεν μας έχετε πει ή κάνει ακόμα.