22/11/21

Στην Βουλγαρία την Κυριακή έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο του 30,4% των κρουσμάτων. Στην Ελλάδα μόνο το 5,36% μπήκε σε νοσοκομείο.

 

Οι ειδικοί επιστήμονες, και οι αρμόδιοι εισαγγελείς ακόμη μελετούν το διάγραμμα των κρουσμάτων στο υπερεμβολιασμένο Γιβραλτάρ για να μας εξηγήσουν τη ακριβώς μας διδάσκει.

2 σχόλια:

ανδωνιος είπε...

μια εξηγηση προφανως του διαγραμματος ειναι οτι αφου πλεον εμβολιασθηκαν κ αφεθηκαν ελευθεροι..... αφου προ-μπολιασματος ηταν εν μερη λοκνταουν, ε, λογικο ειναι αφου συνωστιζονται κανονικως πλεον, να αυξηθουν τα κρουσματα.

εξαλλου το εμβολιο το κανεις οπως μας λενε για να το περασεις οσο πιο ανωδυνα γινεται αυτο.
με αυτα τα 'τερτιππια' Χατζαρα δεν υποδαυλιζεις το Μπολιαστικο κινημα νομιζω.....
αλλα εχετε ελπιδα απο οτι καταλαβαινω να σας ψηφισει λεει η αμορφη μαζα οσων απεχουν....... ελπιδα κ αυτο...

το θεμα ειναι οτι τωρα εχουμε λοκνταουν ανεμπολιαστων..... ουτε στη βιβλιοθηκη δε μπορω να παω χωρις QR CODE... ουτε στα Προπο.... μας καταστρεψαν πληρως τη ζωη.
κ οσοι δεν αντιδρουν αργα η' γρηγορα θα μπολιαστουν καποια στιγμη μιας κ δε νομιζω να χρειαστει να τα παρουν πισω ολα αυτα..... Θα προλαβουν να υπαρχουν ανεμπολιαστει οταν θα εχουν στησει καλπες αναρωτιμεαι?..
επομενο μετρο θα ειναι η κινηση νομιζω.δε θα μπορουμε να ταξιδεψουμε χωρις Μπολι αυτη ΤΗ φορα. ουτε στα τοπικα ΜΜΜ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ: Η Πρόταση Του Διxτύου Ελληνισμού Για Το Μέλλον Της Ελλάδας

Στην Χαλκίδα βρέθηκε ο Γεώργιος Παύλος

Το θέμα της ομιλίας του καθηγητή ήταν η πρόταση τοῦ Δικτύου Ἑλληνισμού για το μέλλον της Ἑλλάδας καί τῶν Ἑλλήνων, σέ μιά ἐποχή νέων διωγμών ἀλλά καί ἐξαφάνισης τού Ἑλληνικού καί Ὀρθόδοξου Πολιτισμού.


https://www.youtube.com/watch?v=1f4Y9Y_ZD_o