22/11/21

ΦΟΒΡΗ διαπορά ψευδών ειδήσεων. 7,4% κατά μεσο όρο εμείς σε δυο χρόνια ενώ ο άλλοι ευρωπαίοι είχαν ΜΟΝΟ 3,5% τον χρόνο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν και δεν θεωρώ κανέναν "ερευνητή,επιστήμονα,γιατρό,ειδικό" ως έξυπνο πρέπει να υπάρχουν πολλοί πράκτορες στο παιχνίδι, για παράδειγμα οι "αντισυστημικοί" Γάκης, Κούβελας, Φαρσαλινός επιμένουν στην συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση καθώς επιμένουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούν οι γέροι και οι ευπαθείς ομάδες ενώ ήδη βγαίνουν η μία μετά την άλλη δημοσίευση τόσο για το περιεχόμενο των εμβολίων όσο και για την ζημιά που κάνουν στο DNA και στα αγγεία προκαλώντας μάλιστα συμπτώματα πνευμονίας και γρίπης με αποτέλεσμα να καταγράφονται οι θάνατοι από τα εμβόλια ως "κόβιντ", το ζήτημα βέβαια είναι ποιοι είναι πραγματικά ηλίθιοι και ποιοι πράκτορες αλλά και οι δύο το ίδιο επικίνδυνοι είναι....

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα πες του ζώη οτι σημερα στο μεγκα στην εκπομπη του χασαποπουλου με την γυφτισα που βαραει ζεμπεκιές γύρω στις 5.30 το πρωί στοχοποιησαν το ζωη οτι κανει διασπορα ψευδων ειδησεων και μαλιστα οτι κερδιζει χρηματα απο τον αντιεμβολιασμο και οτι πρεπει να επεμβει η κυβερνηση και ενα σωρο αλλα... μαλιστα εδειχναν και ενα απο τα βιντεακια που κανει οταν οδηγει αλλα θολο.
πεστου να το δει και να τους πατησει μια ωραια μηνυσουλα να στρωσουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα βίντεο που κάνει οδηγώντας πρέπει να τα σταματήσει διότι εύκολα μπορεί να κατηγορηθεί για ανεύθυνη συμπεριφορά. Δεν πρέπει να τους δίνουμε το παραμικρό πάτημα.