24/11/21

Τρομορεπορτάζ και πραγματικότητα. Σύγκριση δυο τοπικών ΜΜΕ της Κέρκυρας

 

 ΤΡΟΜΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το  https://enimerosi.com/article/63324/I-eikona-ton-nosileion-covid-sto-Nosokomeio-Kerkuras-2411  «Αμείωτη παραμένει η πίεση που υφίσταται το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας στους αριθμούς των ασθενών με κορωνοϊό.  Σύμφωνα με πηγές του Νοσοκομείου, σήμερα Τετάρτη, 24/11 (ώρα 12:00) νοσηλεύονται 24 άτομα στην πρώτη μονάδα covid, και 14 άτομα στην πτέρυγα covid της Πνευμονολογικής Κλινικής, η οποία λειτουργεί πλέον συμπληρωματικά. Δύο μόνον εξ αυτών είναι εμβολιασμένοι. Επίσης νοσηλεύονται 4 άτομα στην ΜΕΘ, οι τρεις εκ των οποίων είναι διασωληνωμένοι.Το βράδυ της Τρίτης, δυστυχώς σημειώθηκε ακόμα ένας θάνατος ασθενή θετικού στον κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν 72χρονο άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα -με τις ίδιες πηγές- ήταν ανεμβολίαστος».

Ψύχραιμο ρεπορτάζ από το https://corfutvnews.gr/kerkyra-26-akoma-mathites-thetikoi-ston-koronoio

«Δεν υπάρχει ιδιαίτερη αλλαγή όσον αφορά στις νοσηλείες ασθενών με covid-19 στις δυο Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου της Κέρκυρας καθώς και στη ΜΕΘ covid-19.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, εξακολουθούν να νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς με covid-19 στη ΜΕΘ (σ.σ. ακόμη τρεις κλίνες διαθέσιμες), ενώ στις δυο ΜΕΛ νοσηλεύονται 37 ασθενείς. Να θυμίσουμε πως στο σύνολό τους πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί, πέραν ενός ασθενή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρώτα η Μπιστήμη. Η πουτάνα Μπιστήμη στην υπηρεσία ενός παιδοβιαστή. Όπως είναι και στην υπηρεσία της Παγκόσμιας Υγειονομικής Δικτατορίας και της Πφάϊζερ.

Ημέρες του 1959. Η Τατάνα μπιστήμη στην υπηρεσία ενός παιδοβιαστή. Ιατρός που προσπαθούσε να γλυτώσει από την κρεμάλα τον παιδόφιλο ανώμαλο ...