25/11/21

Δεν αυξάνεται η τιμή του φυσικού αερίου για τη Σερβία

 

Ο Πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε μετά από συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Σότσι ότι η τιμή του ρωσικού αερίου για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι 270 δολάρια τα 1000 κυβικά, ενώ η ποσότητα του φυσικού αερίου αυξάνεται .
‎ Ο Βούτσιτς πρόσθεσε ότι η Σερβία χρειάζεται περίπου 13 εκατομμύρια κυβικά μέτρα αερίου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και τέσσερα ή πέντε εκατομμύρια το Μάη και τον Ιούνιο.‎ ‎ «Αυτή η Συμφωνία είναι η σωτηρία για μας. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με την ηλεκτρική ενέργεια ή το φυσικό αέριο ή τη θέρμανση, ούτε με τη συνολική παροχή. Ο Πρόεδρος Πούτιν μας βοήθησε πολύ . 
Ο Πούτιν το επόμενο έτος θα επισκεφθεί τη Σερβία‎. Ο Βούτσιτς ανέφερε ότι απηύθυνε πρόσκληση στον Πούτιν να επισκεφθεί τη Σερβία και ότι ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε καταφατικά.‎

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...