25/11/21

Εχουν το ακαταδίωκτο και ομολογούν δημόσια ότι είναι πραξικοπηματίες και δολοφόνοι

Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, ομολόγησε ότι έχουν εγκριθεί 8-9 θεραπείες για την πανδημία αλλά δεν τις αγοράζουν για να πουληθούν τα εμβόλια των Pfizer και Moderna που δεν είναι φάρμακα ! 
Για αυτό δεν έχουν μονονοκλωνικά για να μη πεθαίνουν οι άνθρωποι. Η Κομισιόν όμως ,δεν έχει καμιά αρμοδιότητα να εγκρίνει Φάρμακα και εμβόλια.
Η υγεία είναι αρμοδιότητα των Εθνικών κυβερνήσεων.
Κανένα φάρμακο δεν χρειάζεται άδεια από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό φαρμάκων, που είναι μια γνωμοδοτική παρέα που συμβουλεύει την κυρία φον Λάϊνεν. 
Για αυτό το λόγο οι Έλληνας ασθενείς δεν μπορούν ελεύθερα να αγοράσουν το φάρμακο που θα τους κάνει καλά, αφού το Κράτος δε τους το προσφέρει δωρεάν.
 Η Σερβία που χρησιμοποιεί το φθηνό ρωσικό αντι-ιϊκό φάρμακο «Avifavir», έχει θνησιμότητα 0,91% και η Ελλάδα 1,93%. Διπλάσια.

 Ο Έλληνας ασθενείς δεν μπορεί να αγοράσει ούτε και τα φάρμακα Molnupiravir, Regkirona και Anakinra, που αγόρασε η Βουλγαρία. 

Η Υγεία είναι Εθνικό Ζήτημα , και όσοι επικαλούνται «ευρωπαϊκές αποφάσεις» είναι πραξικοπηματίες και εγκληματίες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

είναι έξυπνος αυτός που βάζει τους ραγιάδες μισούς-μισούς να σφάζονται για δύο διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης ενός προβλήματος που δεν υπάρχει, το πρόβλημα είναι η "θεραπεία" και όχι η ανύπαρκτη ασθένεια....αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα όταν ο άλλος δεν μπορεί να κρατήσει καν σωστά στα χέρια του μια επιστημονική δημοσίευση από το pubmed, πόσο μάλλον την διαβάσει ή να απαιτήσει μία τέτοια που να δείχνει ότι υπάρχει η ασθένεια.....