23/11/21

Οι ΑΘΕΟΙ Ελασίτες που εισέβαλαν στην Εκκλησία των Ριζών στα Ζερβοχώρια θα βρεθούν θα αποπεμφθούν και θα τιμωρηθούν για την πράξη τους

 

Όταν αποκατασταθεί η Λαϊκή Κυριαρχία επιβάλλεται η άμεση απόλυση με Συντακτική πράξη για εθνική αναξιότητα ,όλων τα αξιωματικών και των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν με εντολές της δικτατορίας του προλεταριάτου, τους χιλιάδες διαδηλωτές για τη Μακεδονία στο Πισοδέρι της Φλώρινας, τον Ιούνιο του 2018.
Το Ιδιο και για τα καθάρματα που επιτέθηκαν στους Έλληνας Πατριώτες στις 29 Αυγούστου 2021 στο Σύνταγμα. 
 
Αλλά, πάνω από όλα θα πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ιερόσυλοι και  ΑΘΕΟΙ ΕΛΑΣΙΤΕΣ του Εφιαλτάκη, και της ΚΝΟΥΔΟΥ, που εισέβαλαν στις 23 Νοεμβρίου 2020 στην Εκκλησία των Ριζών στα Ζερβοχώρια της Χαλκιδικής, και συνέλαβαν τον Ιερέα, που παρά την απαγόρευση της ΑΘΕΗΣ κυβέρνησης, αποφάσισε να τελέσει την Θεία Λειτουργία και δυο πιστούς. 

ΥΓ. Δύο ΟΠΛΑΤΖΗδες του Εφιαλτάκη δασκαλεμένοι από την Κούρτοβικ μετέβησαν στο νοσοκομείο διότι τραυματίστηκαν (ψυχικά) επειδή ο γιος του ιερέα, μαζί με έναν από τους δύο πιστούς τους επιτέθηκαν (λεκτικά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...