29/11/21

Φλύαρο ανερμάτιστο και υβριστικό κείμενο εναντίον του Λοχαγού Καραναγνώστη

Πληροφορούμεθα ότι μια παρέα, πιθανόν εφ όρου ζωής δανειοληπτών, που δεν γνωρίζει κανείς με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιεί και ως έμβλημα τον Θυρεό της ΣΣΑΣ, που αυτοδιορίστηκαν και ως εκπρόσωποι των αποφοίτων της Στρατ. Ιατρικής, δηλαδή όλων ημών, στοχοποίησε τον Λοχαγό Καραναγνώστη.
 Είναι γνωστό ότι οι συστημικοί μεταπράτες της χώρας, φίλοι του Σόρος και καταναλωτές ΛΑΚΤΑ, (μην ξεχνάμε ότι ο Σόρος είναι ιδιοκτήτης της, σε όλες τις μορφές απο μέγεθος υποθετου εως και γίγα), κατά καιρούς χρησιμοποιούν τις νομιμοφανείς παραφυάδες τους ως εκτελεστές χαρακτήρων, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την εν λόγω παρέα υπερήλικων νοσταλγών που στην πραγματικότητα δεν εκπροσωπούν τίποτα και κανέναν και κάπου χάσαν τον δρόμο προς τα μέρη που αρμόζουν στις δεξιότητες και την ηλικία τους. 
Θα περίμενε όμως κανείς, πως έχουν συνειδητοποιήσει ότι για αυτούς είναι ο καιρός μετανοίας για ο,τι έχει συμβεί εις τον κλάδο μας, που επιβαρύνει και το σύνολο των ΕΔ. Δυστυχώς όμως ….
 Το ίδιο επεχείρησαν για την ΕΣΤΙΑ εν συνόλω, είτε μέσω της εν λόγω σύναξης, είτε μέσω της χρήσης του ΙΣΑ και φυσικά αντιμετωπίσθησαν με την σοβαρότητα που τους πρέπει, αγνοήθηκαν πλήρως, διότι απλά εκπροσωπούν τον σύνδεσμο κάποιων αποφοίτων οι περισσότεροι των οποίων δεν είναι καν ιατροί. Ουδείς όμως τους έχει χρήσει δικαστές, εκπροσώπους της ΣΣΑΣ και εκτελεστές συναδέλφων. 
 Ο Λοχαγός Καραναγνώστης εκπροσωπεί τεράστιο μέρος του μέλλοντος όπως και όλοι οι νέοι συνάδελφοι και αυτό το φθονούν. Στις επόμενες ώρες θα λάβουν φραστική απάντηση και όχι αυτή που τους πρέπει, διότι σεβόμεθα τους τεθνεώτες ακόμα και αν είναι ζωντανοί…. 
 Φυσικά καλούνται οι συνάδελφοι στρατ. ιατροί εως και τον βαθμό του Συνταγματάρχου και αντιστοίχων εε και εα, για αυτονόητους λόγους να αποσυρθούν απο την εν λόγω ομάδα, παρέα ή σύνολο που δεν αποτελείται αμιγώς απο στρατ ιατρούς, οδ, κτηνιατρ, φαρμ και ψυχολόγους, αλλά κατά πλειοψηφία απο υπερήλικες άλλων ειδικοτήτων και που νομίζει αυθαιρέτως ότι εκπροσωπεί την ΣΣΑΣ και το συνολό μας. 

 Για την ΕΣΤΙΑ
 ο Πρόεδρος Πλοίαρχος εα Ζώης Κ. Μπέχλης
 Ειδικός Παθολόγος τ. Διεθυντής Β Παθολογικής Κλιν ΝΝΑ

 Το Βίντεο του Λοχαγού Καραναγνώστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

H Αγία Οικογένεια των Μητσοτακένσκι από τα Εβραϊκά της Μονεμβασιάς

Η Αγία Οικογένεια Εφιαλτάκη-Μητσοτακένσκι  αποτελεί το συνώνυμο της  της οικογενειοκρατίας στην δημόσια ζωή του Ψωροελαδιστάν . Ξεκίνησαν ως...