24/1/24

Η ερυθρόλευκη Ομοσπονδία κάλεσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παραστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίαςγια να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα αντιδεοντολογικά και κατά του αθλήματος έκανε η ΕΟΚ


 

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού τη Δευτέρα αναφέρθηκε στα όσα είδε και Εκείνος και οι 20.000 θεατές στο γήπεδο και οι δεκάδες χιλιάδες από την τηλεόραση.

Οι υπεύθυνοι τους οποίους κατέδειξε ο κ. Γιαννακόπουλος κάλεσαν ως κατηγορούμενους όλο το ΔΣ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δυσφήμηση του αθλήματος , ενώ παράλληλα κάλεσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παραστεί στην Επιτροπή και να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Η κλήση από την ΕΟΚ έγινε υποτίθεται για να προστατευτούν οι θεσμοί και το άθλημα..

Γιαννακόπουλος: "Δυσφήμηση του αθλήματος κύριοι και κυρίες στην ΕΟΚ είναι το να αλλοιώνεις πρωταθλήματα"

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: 

 "Έτσι για να καταλαβαινόμαστε το τι εστί ΕΟΚ. Καλούν εμένα για δυσφήμηση του αθλήματος επειδή παραπονέθηκα δημόσια για τη διαιτησία της Τσαρούχα και του Πιτσίλκα, που κατ' επανάληψη μας έχουν ξεσκίσει ασταμάτητα, συνεχόμενα και επιδεικτικά. 
Αλλά, αυτοί δεν καλούνται για λάθη συνεχόμενα, κάθε χρόνο, σε κάθε παιχνίδι, από κανέναν. 
 Ο κύριος Μπαρτζώκας που τον Χριστό και την Παναγία δεν ξέρω πόσες φορές τους έχει γ@#$%%ει στη δημόσια τηλεόραση, στον πάγκο που τον καλούν παίκτες, προπονητές, διαιτητές, όλη η Ελλάδα, δεν τον έχει καλέσει κανένας για δυσφήμηση του αθλήματος. 
Στο ΣΕΦ "π%$η και πρ#$%^ια Γιαννακόπουλε, ψόφ@ από την π@%$α Γιαννακόπουλε, κανένας δεν σηκώνεται έστω για τα μάτια του κόσμου, να κάνει ένα νεύμα "σταματήστε", ούτε εκεί υπάρχει δυσφήμηση του αθλήματος.
 Ούτε όλες αυτές οι εκρηκτικές, πώς να τις πω, ενέργειες του κυρίου Μπαρτζώκα στον πάγκο, που ο Ρόουαν Άτκινσον, ο Mister Bean, θα τον ζήλευε. 
Λες και τον χτυπάει ηλεκτροπληξία συνέχεια.
 Δεν είναι δυσφήμηση του αθλήματος η αλαζονεία, ο τρόπος που μιλάει για αντίπαλες ομάδες και και και.
 Και είναι δυσφήμηση του αθλήματος εγώ, που επενδύω τα χρήματά μου, την ενέργειά μου, για να είναι ο Παναθηναϊκός αυτός που είναι, στο παρκέ, με αστέρια στον πάγκο, που έχω καταφερθεί κατά των οργανωμένων face-to-face και έχουμε έρθει σε κόντρα, έχω προσπαθήσει να κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι δεν μπορώ.
 Ό,τι λάθη έχω κάνει στο παρελθόν έχω βγει δημόσια και έχω ζητήσει συγγνώμη εκατό φορές και καλούμαι εγώ για δυσφήμηση του αθλήματος. 
Ε ρε πόσο καραγκιόζηδες είστε. Δυσφήμηση του αθλήματος κύριοι στην ΕΟΚ, κύριοι και κυρίες στην ΕΟΚ, είναι το να αλλοιώνεις πρωταθλήματα, που βλέπει όλη η Ελλάδα μέσα από την τηλεόραση. 
Δυσφήμηση του αθλήματος είναι να έχεις προπονητές που συμπεριφέρονται όπως ο κύριος Μπαρτζώκας, δυσφήμηση του αθλήματος είναι να έχεις προέδρους που όταν βρίζουν, μέσα στο γήπεδό τους, το μόνο που κάνουν είναι να σφυρίζουν αδιάφορα.
 Δεν θέλω καν να μπω στη σκέψη ότι τα ζητάνε να γίνονται.
 Όλα αυτά δεν είναι δυσφήμηση του αθλήματος, εγώ είμαι. 
Δεν πειράζει ρε, συνηθισμένος τόσα χρόνια, όλοι βαράτε. 
Τι καταφέρατε; Μια τρύπα στο νερό. 
 Και για να το κλείσουμε όλο αυτό, έχουμε άλλα πράγματα να ασχοληθούμε. 
Θα στα πω δημόσια κύριε Λιόλιο. Πίστευα ότι όλο αυτό το μένος απέναντι σε εμένα και στον Παναθηναϊκό είναι γιατί με είχες συνδυάσει, προφανώς λανθασμένα, με την προηγούμενη κατάσταση στην ΕΟΚ, με τον κύριο Βασιλακόπουλο. 
 Και το γεγονός ότι εγώ θεωρούσα ότι δεν είσαι το καλύτερο για το μπάσκετ. 
Θεωρούσα ότι άλλοι υποψήφιοι ήταν καλύτεροι. 
Πίστευα πραγματικά ότι δεν είχες κάτι άλλο, τίποτα συγκοινωνούντα δοχεία με τον Πειραιά. 
Και τι έκανα; 
Εδώ και δύο χρόνια, ό,τι ζητάς. 
Για την Εθνική;
 Καλά, αυτό θα το έκανα έτσι κι αλλιώς, για την Εθνική. 
 Σου έχω δείξει με χίλιους τρόπους ότι εγώ το καλό του μπάσκετ θέλω, αρκεί να μην παίζεις με την επένδυσή μου και με τον ιδρώτα των αθλητών μου. 
Φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν ότι δύο χρόνια με δουλεύεις και πλέον στο λέω ευθέως, είμαστε απέναντι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΟΣΧΑ, 8 Δεκεμβρίου.Οι Ρώσοι προελαύνουν στο Ντόνετσκ και τη Ζαπορόζιε . Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις απελευθέρωσαν σήμερα τον οικισμό Τσερβόνε στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, και τον οικισμό Νοβοντανίλοβκα στην Ζαπορόζιε/ Το Τσερβόνε, βρίσκεται στη νότια όχθη του ποταμού Χρούζκα και είναι πάνω στο δρόμο που οδηγεί στο Κραματόρσκ και το Σλαβιάνσκ.Το Τσερβόνε, είναι μεταξύ του Τσασόβ Γιάρ και τηες Κωνσταντίνοβκα για την απελευθέρωση της οποίας διεξάγονται μάχες .Η Νοβοντανίλοβκα είναι νοτιοανατολικά της πόλης Ορεχίβ και ηταν Κέντρο επιμελητείας Στο μέτωπο του Πακρόφσκ τα ρωσικά στρατεύματα ανέκτησαν τον έλεγχο του Σουχέτσκε στην περιοχή της λεγόμενης «εξέχουσας» της Ντομπροπίλια που τον είχαν απωλέσει κατά την αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

  Ο Ζελένσκι έφτασε σήμερα στο Λονδίνο, όπου είχε συναντήσεις με τους κύριους Ευρωπαίους συμμάχους της Ουκρανίας τον Πουστρόν, τον Στάρμερ κ...