22/1/24

Τα νεώτερα από τις προκριματικές εκλογές των ΗΠΑ

 

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα ΝτεΣάντις Ρον ΝτεΣάντις ανακοίνωσε χθες ότι αποσύρεται από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, προσθέτοντας ότι παρά τις υπάρχουσες διαφωνίες τους, υποστηρίζει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. 
«Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των Ρεπουμπλικάνων ψηφοφόρων θέλει να δώσει στον Ντόναλντ Τραμπ άλλη μια ευκαιρία. Αν και είχα διαφωνίες μαζί του κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού λόγω της προώθησης του Άντονι Φάουτσι, ο Τραμπ είναι ανώτερος από τον σημερινό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν. είναι σαφές», δήλωσε ο ΝτεΣάντις.
Στην κούρσα για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, απομένει η άπιστη Ινδή μαζί και πρώην κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας Νίκι Χέϊλι. 
Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησε τον κυβερνήτη της Φλόριντα για την υποστήριξή του «Είναι μεγάλη μου τιμή που έλαβα την υποστήριξή του. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του για να νικήσουμε τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είναι ο χειρότερος και πιο διεφθαρμένος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας μας», είπε.
 Η τελευταία δημοσκόπηση του CNN / UNH που παλεύει ψυχή τε και σώματι για την Ινδή, η οποία έγινε πριν από την απόσυρση του ΝτεΣάντις Ο Τραμπ έχει 50% υποστήριξη μεταξύ των πιθανών Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων ενώ η πρώην κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας Νίκι Χέιλι, βρισκόταν στο 39%. Ο Ντε Σάντις είχε 6%.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμετανόητος ο Τραμπ που έσπρωξε τα εμβόλια

Ανώνυμος είπε...

Αρα αν καταλαβα καλα Τραμπ-Ντε Σαντις το επομενο ζευγαρι προεδρου-αντιπροεδρου των ΗΠΑ

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...