24/1/24

O Ντόναλντ Τραμπ βγήκε από το σύστημα και αποκάλυψε την αλήθεια : Ξεσκέπασε την απάτη με τους δίδυμους Πύργους

 

 «Δεν υπήρξε επίθεση στους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου» 

"Τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, όταν οι πύργοι του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη δέχτηκαν επίθεση, δεν συνέβησαν στην πραγματικότητα με τον τρόπο που παρουσιάζεται στο κοινό", δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, και κορυφαίος υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών στις εκλογές του 2024.

 «Μου έκλεισαν το στόμα για τέσσερα χρόνια, αλλά τώρα λέω όλη την ώρα, δεν υπήρξε επίθεση στους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, δεν υπήρξε επίθεση όπως μας έδειξαν και ότι εμπλέκονται άλλες χώρες...» , είπε ο πρώην πρόεδρος και τόνισε οτι " το αποτέλεσμα ήταν μόνο ο θάνατος εκατομμυρίων ανθρώπων και γιγαντιαίες περιττές δαπάνες".
«Στο τέλος, συρθήκαμε σε έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή... Έχουμε ξοδέψει 9 τρισεκατομμύρια δολάρια, έχουμε σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους... Και τι επιτύχαμε; Τίποτα! Το μόνο που πήραμε ήταν θάνατος και αίμα», είπε ο Τράμπ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός διοικούσε και διοικεί την χώρα σου ρε βαψομαλλιά γιατί δεν το λες δημόσια που σου στήσανε νοθεία κάτω απ'τη μύτη σου και συ κοιμόσουνα τον ύπνο του δικαίου - πάλι τρικλοποδιά θα σου βάλουνε ρε Γερμαναρά .
Με τη "δημοκρατία" και τις "εκλογές" έχουν πάρει τον έλεγχο σε Αμερική και Ευρώπη, χαμένος είσαι από χέρι ...

Ανώνυμος είπε...

γι'αυτό το θέμα όπως και άλλες απάτες όπως Περλ Χάρμπορ και κάψιμο, βλέπε fakenukes Phil, το bitchute του μπλοκάρει το κανάλι στην Ευρώπη και θέλει VPN ή TOR, μπορείς επίσης να τον βρεις στο Fakeotube, κανείς δεν γνωρίζει προσωπικά νεκρό, οι πύργοι ήσαν άδειοι, όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο είτε λέει ψέμματα είτε του είπαν άλλοι ότι ήξεραν κάποιον που σκοτώθηκε εκεί, θα βλέπαμε να ανασύρουν πτώματα συνέχεια

Τπδφκλνψθ είπε...

Καλα ρε οβραιο.
Μην ορκίζεσαι σε πιστεύουμε.

Nikos K. είπε...

Πηγή για το άτθρο...???

Nikos K. είπε...

Πηγή για το άρθρο...???

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...