30/1/24

O άξονας της Πουστιάς και του Κακού αποτελείται από 54 χώρες. Μαζί με το Γραικυλιστάν των Μητσοτακένσκι και τις ΗΠΑ


 

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνάντηση στη Μόσχα με τους επικεφαλής των διαπιστευμένων διπλωματικών αποστολών, είπε ότι «ο αντιρωσικός συνασπισμός των ΗΠΑ περιλαμβάνει 54 χώρες», και πρόσθεσε ότι «παρέχοντας βοήθεια στο καθεστώς του Κιέβου, η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί τους, επιδιώκουν  να προκαλέσουν μια στρατηγική ήττα της Ρωσίας».

Όπως τόνισε ο Ρώσος υπουργός, «κατά τη διάρκεια των τελευταίων 23 μηνών ετών, η Δύση έχει ήδη διαθέσει περισσότερα από 200 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία για στρατιωτικούς σκοπούς και για να χρηματοδοτήσει τον προϋπολογισμό αυτής της εντελώς χρεοκοπημένης χώρας».

Ταυτόχρονα η καλή και φιλάνθρωπος Ευρωπαϊκή Ένωση στο Σύνολό της,  έχει παράσχει τα τελευταία επτά χρόνια  λιγότερα από 80 δισεκατομμύρια δολάρια για κοινωνικοοικονομική στήριξη στα κράτη του Παγκόσμιου Νότου και της Ανατολής».

«Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μαζέψει 54 χώρες σε ένα στρατόπεδο που τροφοδοτεί την Ουκρανία με όπλα, με διάφορους στρατιωτικούς ειδικούς, με εμπειρογνώμονες και τους βοηθάνε στην προσβολή  στόχων με όπλα  μεγάλου βεληνεκούς», είπε. ο Λαβρόφ. 

«Η νοοτροπία είναι ότι οτιδήποτε σχετίζεται με την Ουκρανία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει αυτό που αποκαλούν στρατηγική ήττα στη Ρωσία», τόνισε

«Οι ΗΠΑ είναι ο κύριος δωρητής, ακολουθούμενες από τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Δανία, την Πολωνία, τη Νορβηγία, την Ολλανδία και τη Σουηδία», είπε ο Λαβρόφ  και τόνισε ότι , «η Δύση κατανοεί ότι το «Ουκρανικό σχέδιο» της,  έχει αρχίσει να αποτυγχάνει, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει να το υποστηρίζει,  όχι μόνο για λόγους γοήτρου ,διότι μεταξύ άλλων υπάρχουν μεγάλα  οικονομικά οφέλη για συγκεκριμένα συμφέροντα. δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...