27/1/24

Η κάθε κα Εισαγγελέας μπορεί να είναι και τηλεθεάτρια . αλλά όταν η κάθε τηλεθεάτρια ανέβη στην Έδρα και γίνει εισαγγελέας τότε η Δικαιοσύνη τετέλεσθαι.Μετέστη εις τόπον χλοερόν.


 

Η υπόθεση της «Ρούλας», της μητέρας που σκότωσε τα παιδιά της φθάνει στο τέλος της και εντελώς συμπωματικά η κυβέρνηση καταθέτει στην Βουλή την 1η Φεβρουαρίου τον νόμο που θα κάνει «παρά την φύση» ,το Καπουτζήδι Μαμά. 

Το ενδιαφέρον του "Νομοθέτη" να υπάρξει καταδίκη της μητέρας ώστε να ενημερώσουν τα κανάλια τον χαζό τηλεθεατή ότι η μάνα τα σκότωσε ενώ το καπουτζίδι θα τους διάβαζε παραμυθάκια, είναι τεράστιο.

Ο Συνήγορος του Ρούλας κ.Αλέξης Κούγιας   δήλωσε ότι «Αν  τελικώς δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, θα πω ότι η δικαιοσύνη πλέον στην Ελλάδα αποδίδεται μέσα από τα κανάλια».

Σχολιάζοντας την αγόρευση της τηλεθεάτριας εισαγγελέως ο κ. Κούγιας είπε ότι « η κα κατηγορουμένη είναι άτυχη που κληρώθηκαν σε αυτή τη δίκη η κα Εισαγγελέας της έδρας και η κα Πρόεδρος του Δικαστηρίου που επί 13 μήνες δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να προσπαθούν με ερωτήσεις επιπέδου μεσημεριανών εκπομπών να δημιουργήσουν στοιχεία, όχι για να δικαστεί δίκαια η κα κατηγορουμένη, αλλά για να καταδικαστεί άδικα».

 «Δεν περίμενα κάτι καλύτερο», είπε ο κ. Κούγιας για την αγόρευση της τηλεθεάτριας και πρόσθεσε: «Περισσότερο ενδιαφερόταν η Εισαγγελέας να τελειώσει η δίκη για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι για γέλια. 53 χρόνια στα δικαστήρια δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.Είναι κωμικού περιεχομένου η προσέγγιση», ανέφερε ο κ. Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε ότι η κ. Εισαγγελέα «αγνόησε επιστήμονες  και μάρτυρες υπεράσπισης». «Η κυρία εισαγγελέας, αγόρευε 9 ώρες. Είναι βέβαιο ότι στο δικαστήριο κανείς δεν θα θυμάται τίποτα ούτε οι ένορκοι. Την πρότασή της δεν την κατέθεσε εγγράφως. Ήταν για τα κανάλια», τόνισε ο κ. Κούγιας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρισκόμαστε λίγο πριν την καύση του σοδομιτικού σοβιετικού καθεστώτος το οποίο συνιστά πλέον μια ολοκληρωτική, έκφυλη, υλιστική δικτατορία όπου οι τηλεπαρουσιαστές αντιπροσωπεύουν το "λαϊκό αίσθημα" και οι όχλοι έξω από τα εφετεία φροντίζουν να λαμβάνονται οι "σωστές" αποφάσεις, αν και μπορεί να ακούγεται ηττοπαθές, βυζαντινά ησυχαστικό κακ επικίνδυνο, θεωρώ ότι για να έχουμε κάποια πιθανότητα ελέγχου επί της καταστάσεως την επόμενη μέρα, όχι μόνο δεν πρέπει να μπαίνουμε μπροστά από τα εκσφενδονιζόμενα συντρίμια αλλά και να σπρώχνουμε το σύστημα στην απόλυτη αυτοαποδόμησή του, ας βρει η κάθε Κούλα λοάτκι μπάτσους να την προστατεύσουν όταν έρθει η ώρα...

Ανώνυμος είπε...

Η "κα" εισαγγελεας στην υποθεση "Πισπιριγκου" ειναι τηλεοπτικη ξαδερφη των "κων" Λεπενιωτη, Ντογιακων και Κλαπα κλουπα.
Αμ δεν το ξερε ο κος Κουγιας 53 χρονια στα δικαστηρια, οτι η αρχη με τους τηλε-εισαγγελατους ειχε γινει απο τοτε;

Ανώνυμος είπε...

Η "κα' εισαγγελευς ειναι τηλεοπτικη ξαδερφη των "κ.κ." Λεπνιωτη, Κλαπα κλουπα και Ντογιακου. Δεν τοξερε ο κος Κουγιας απο τοτε οτι δικαιοσυνη ειναι οτι πουν οι εισαγγελατοι;
Στερνη μου γνωση...... κ. Κουγια