24/1/24

Ο Βελόπουλος, ο Νατσιός, οι Φαρισαίοι και οι Σπαρτιάτες δεν θέλουν να ζυμώσουν και κοσκινίζουν, κοσκινίζουν, κοσκινίζουν, κοσκινίζουν και θα κοσκινίζουν, μέχρι να πληρωθεί το λεχθέν υπό των Προφητών τον Μητσοτακένσκι και τα μάτια σας. Σήμερα ο BND Βελόπουλος στην πρωινή εκπομπή του στον focus έλεγε ότι δεν ισχύει αυτό που έγινε το 1992 με τις αναπληρωματικές εκλογές στην Β΄ Αθηνών και ότι εμείς λέμε μαλακίες ενώ εκείνος απλά λέει ψέματα.

 

Όλα τα κόμματα της Βουλής έχουν το νόμιμο δικαίωμα να κλείσουν την Βουλή και προκαλέσουν αναπληρωματικές εκλογές είτε στην επικράτεια είτε σε εκλογικές περιφέρεις ώστε ο κυρίαρχος λαός να κρίνει μια συγκεκριμένη πράξη της πλειοψηφίας.
 
Ο φαλακρός Χριστέμπορας και οι άλλοι Φαρισαίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να κοροϊδέψουν τους φίλους τους και γενικότερα τον λαό διαψεύδοντας την πραγματικότητα. 

Η Βουλή τα τρία πρώτα χρόνια της θητείας της δεν μπορεί να λειτουργεί με λιγότερους από 300 βουλευτές. 

Μόλις ο βουλευτής ενός κόμματος παραιτηθεί και τον ακολουθήσουν οι αναπληρωματικοί του, η Βουλή κλείνει και προκηρύσσονται αναπληρωματικές εκλογές εντός 30 ημερών. 

Ο Βελόπουλος, ο Νατσιός, και οι Σπαρτιάτες μπορούν να κλείσουν την Βουλή για να μην ψηφίσει ο Μητσοτάκης τον νόμο της Πουστιάς και μπορούν να τον υποχρεώσουν σε εκλογές που θα είναι στην ουσία δημοψήφισμα όπου ο λαός θα κληθεί να ψηφίσει το ΟΧΙ στο Ομοφυλοφιλικό Τόξο της Πουστιάς και της Προόδου. 

Νέα Πουστοκρατία, ΠουστοΣυριζα, ΠουστοΠασόκ. 

Η Βουλή μπορεί και πρέπει να κλείσει μέχρι τις ευρωεκλογές οπότε θα γίνουν ταυτόχρονα ευρωεκλογές και νέες εθνικές εκλογές χωρίς το κωλόσογο των Μητσοτακένσκι και χωρίς το φυτευτό Κασσελάκι . 

 Μέχρι και ο φαλακρός Γιάνης ο 46ος , την έχει πάρει χαμπάρι την δουλειά :«Κινδυνεύουμε να μας εγκαταλείψουν οι ψηφοφόροι μας αν τους προδώσουμε», είπε, ο φαλακρός Γιάνης. 

Η ομοψυχία των ομοφυλόφιλων Μητσοτακένκι-Κασσελάκι επί της Πουστιάς και της τεκνοθεσίας δημιουργεί μια μοναδική ευκαιρία να τους στείλει η κάλπη στα αζήτητα. 

Αλλά ο Βελόπουλος, ο Νατσιός, και οι Σπαρτιάτες ακούν τις εντολές της Βασιλίσσης Σοφίας: «Τον Μητσοτακένσκι και τα μάτια σας». 

Ο Βελόπουλος λέει ψέματα είτε επειδή από κάπου τον κρατάνε είτε επειδή κάτι του έταξαν.

Σπυρίδων Χατζάρας

2 σχόλια:

Αλέξανδρος είπε...

............

Ο Βελόπουλος λέει ψέματα είτε επειδή από κάπου τον κρατάνε είτε επειδή κάτι του έταξαν.

Σπυρίδων Χατζάρας
.....................

Η και τα 2 !! Και τον Κρατάνε και του Έταξαν!!
Έτσι το φάρμακο το πας με την μία κάτω και χωρίς πολλές κουβέντες !!

(Παλιά οι μαμάδες όταν ήμασταν μικροί και έπρεπε να μας δώσουν κανένα φάρμακο έβαζαν και λίγη ζαχαρίτσα)..

Όπως τα λέει ο Πλοίαρχος είναι!! Να γιατί ο focus σταμάτησε να τον βγάζει.

Είναι όλοι τους Πιασμένοι,λαδωμένοι και Προδότες!!! Ξεβρακώστε τον.

Ανώνυμος είπε...

50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ Ή ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΤΕ ΔΩΡΟΔΟΚΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΨΥΛΛΟ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...