24/1/24

O Τραμπ με 54% στο Νιού Χαμσάϊρ τους κέρδισε ΟΛΟΥΣ .Επαιξαν τα ρέστα τους στην ΑΠΙΣΤΗ ΙΝΔΗ που αποδείχθηκε κουτσό Άλογο

 


Ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τις προκριματικές εκλογές του Νιου Χάμσαϊρ, οδηγώντας την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων. Είναι ο πρώτος προεδρικός υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που κέρδισε στις προκριματικές εκλογές της Αϊόβα και του Νιου Χάμσαϊρ από το 1976,δείχνοντας το πόσο γρήγορα συσπειρώθηκαν οι Ρεπουμπλικάνοι γύρω του για να τον κάνουν υποψήφιό τους για τρίτη συνεχόμενη φορά.
 Η «άπιστη» Ινδή απέμεινε η τελευταία υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, που αμφισβητεί τον Τραμπ, αφού ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις ανέστειλε την προεδρική της εκστρατεία το Σαββατοκύριακο, αφήνοντας την Ινδή ως η μόνη εναλλακτική λύση του Τραμπ. 
Το στρατόπεδο του Τραμπ αύξησε την πίεση στη Χέϊλι να αποχωρήσει από την κούρσα ακόμη και πριν κλείσουν τα εκλογικά τμήματα, αλλά η Χέιλι έχει υποσχεθεί να συνεχίσει την εκστρατεία της μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
 Στην ομιλία της προς τους υποστηρικτές της, ενέτεινε την κριτική της στον πρώην πρόεδρο, αμφισβητώντας την ψυχική του οξυδέρκεια και παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως υποψήφιο για επανένωση που θα οδηγούσε σε αλλαγή γενεών. «Αυτός ο αγώνας απέχει πολύ από το να τελειώσει.
 Έχουν απομείνει δεκάδες πολιτείες», είπε η Χέιλι.
 Οι μόνες περιοχές του Νιου Χάμσαϊρ που η Χέϊλι προηγείται του Τραμπ, είναι οι Δήμοι των οποίων οι κάτοικοι ψηφίζουν του Δημοκρατικούς.
 Η Νίκι Χέιλι κέρδισε το 100% των ψήφων σε μια κοινότητα στο Νιου Χάμσαϊρ στο «Dixville Notch» Και οι έξι κάτοικοι της κοινότητας την ψήφισαν. 
 Από το 1968, οι Ρεπουμπλικάνοι υποψήφιοι που κέρδισαν την κοινότητα κατέληξαν να κερδίσουν το χρίσμα του κόμματος στις προεδρικές εκλογές. Υπήρξαν τρεις εξαιρέσεις: το 2012, ο γερουσιαστής Μιτ Ρόμνεϊ έλαβε μόνο δύο από τις έξι ψήφους και το 2016, ο Τραμπ έχασε από τον πρώην κυβερνήτη του Οχάιο Τζον Κάσιτς με 3-2 υπέρ του τελευταίου. Κατά τη διάρκεια των προκριματικών εκλογών των Ρεπουμπλικάνων το 2020, ο Τραμπ δεν κέρδισε ούτε μία ψήφο στο Ντίξβιλ.

1 σχόλιο:

Δημήτρης καφ. είπε...

Τώρα ο βελόπουλος βρίζει τον ζώη. Στην εκπομπή του την πρωινή που κάνει στις 11 στον focus.
Μέσα στα άλλα λέει ότι δεν ισχύει αυτό με την παραίτηση και ότι ο ζώης λέει μαλακίες και άλλα.
Άκουσε την ....