27/1/24

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ - ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ... ΤΡΕΜΟΥΝ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά απο 4 Oλόκληρα χρόνια πανκοροϊδίας κουραδοϊού(που τον «ανιχνεύουν» στα σκατά), οι γραικύλοι είναι ο μόνος λαός της Ευρωπαϊκής ηπείρου που ενσωμάτωσε μόνιμα τη μασκοφορία(φιμωτροφορία) στα έθιμα της καθημερινότητας.
Παντού βλέπεις δαιμονικές, αντικοινωνικές, ψυχοπαθείς μούμιες με φερετζέ.
Ειδικά στα μέσα μεταφοράς, μετά απο 4 ολόκληρα χρόνια θυμίζω, η πλειοψηφία, μικροί και μεγάλοι(ευτυχώς όχι τα πιτσιρίκια), σταθερά κι ευλαβικά κυκλοφορούν με φίμωτρο. Μόνο οι γραικύλοι -όχι οι ξένοι, λάθρο και τουρίστες. Μοναδικό θέαμα σε όλη την Ευρώπη οπου κυριολεκτικά ουδείς δε κυκλοφορεί με φερετζέ εδώ και 1,5 χρόνο και βάλε.
Εν τω μεταξύ βάζουν το ράμφος πτηνού «για προστασία» στην στάση και στο τρένο και όταν πάνε στο κέντρο διασκέδασης, φαγάδικο κλπ.,το βγάζουν φυσικά. Μόνιμη παράκρουση πλεον...
Ούτε η υστερία της ισπανικής γρίπης δε κράτησε τόσο καιρό...
Ολη η γή προετοιμάζεται για οικονομικό κραχ και παγκόσμιο πόλεμο και οι νεοραγιάδες φοβούνται μη κολλήσουν ίωση και πνιγούν απο τις μυξούλες τους...
Μια χαρά ηγέτες τους είναι οι Μητσοτάκηδες, οι Παστελάκηδες και λοιποί. Χάρη τους κάνει ο Θεός για να μη στείλει κανένα χειρότερο.
Βρείτε μου ενα λαό στην Ευρώπη περισσότερο φοβικό, υποχόνδριο, θηλυπρεπή, εγκεφαλικά ανάπηρο, ψυχικά διαταραγμένο απο τους νεοραγιάδες.
Θα περιμένω...

Ανώνυμος είπε...

Τωρα κανουμε και εξαγωγες περιττωματατζηδων στην Ελβετια