8/12/10

Το διεφθαρμένο και φαύλο καθεστώς των Κλεπτοκρατών και τα στελέχη του


Υπέρογκες, προκλητικές αμοιβές με τα δανεικά της ΤΡΟΪΚΑ, πράσινων συνταξιούχων, "διορισμένων" στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ....που θα πληρώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

ΑΤΕ Ασφαλιστική(100% μέτοχος η ΑΤΕbank). Κωνσταντίνος Δ. Φιλίππου, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου-εκτελεστικό μέλος- ΑΤΕ Ασφαλιστική[και μέλος του ΔΣ της ΑΤΕbank-κολλητός του Πανταλάκη από παλιά-και μέτοχος στον Νηογνώμονα με τον Λυσιμάχου και τους Βερνίκους].(αλήθεια το ΙΚΑ που πληρώνει την σύνταξη του, έχει ενημερωθεί;)

Σύμφωνα με επιστολή συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ, προς τον διοικητή της ΑΤΕ κ. Πανταλάκη (Α.Π 3126/6.12.10) και κοινοποίησή της στον ΥΠ.ΟΙΚ. Κ. Γ. Παπακωνσταντίνου(Α.Π 15.123/6.12.10), το μισθολογικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς του αντιπροέδρου κ.Φιλίππου, έχει ως εξής:

1. Ο αντιπρόεδρος κ. Κ. Φιλίππου λαμβάνει μηνιαίως από την ΑΤΕ Ασφαλιστική αμοιβές 10.188,09 ευρώ, για τρεις ημέρες απασχόλησης(ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ, 9,30-13,30 π.μ )
2. Εισπράττει ως μέλος Δ.Σ, από την ΑΤΕ Ασφαλιστική 650 ευρώ και από την ΑΤΕbank 950 ευρώ , κατά συνεδρίαση.

3]Λαμβάνει κύρια σύνταξη από το ΤΑΠΕ [τώρα ΙΚΑ] 2.800 ευρώ και επικουρική από το ΤΕΑ 1.078 ευρώ, ήτοι σύνολο 3.878 ευρώ το μήνα.

Επειδή ο κ. Γ. Συκαμιάς, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων και μέλος του Δ.Σ της εταιρίας, που προφανώς γνωρίζει τις αμοιβές του αντιπροέδρου κ. Κ. Φιλίππου, δεν ενημέρωνε-για δικούς του λόγους-τους εργαζόμενους, κάποιοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και ανέθεσαν σε άλλον συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ, να "αναζητήσει" το μισθολογικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς του κ. Κ. Φιλίππου και να ενημερώσει επίσημα με επιστολή του, τον διοικητή της ΑΤΕ κ. Πανταλάκη [Α.Π 3126/6.12.10], με κοινοποίηση στον ΥΠ.ΟΙΚ. Κ. Γ. Παπακωνσταντίνου [Α.Π 15.123/6.12.10].

Δ.Σ ΑΤΕ Ασφαλιστική
ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΧΑΤΖΗΙΩΣΗΦ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΠΑΓΓΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)
ΣΥΚΑΜΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΕΛΟΣ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ)
ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ),
ΠΛΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

-Ο κ. Κ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΤΑΠΕ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΤΗΣ "ΑΤΕbank" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ"(ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΚΟΛΛΗΤΌΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ(ΛΟΓΩ "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΚΑΙ "ΑΣΤΕΡΑ" ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ), ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΟΓΝΩΜΟΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ-Ο ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ-ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΣΑΛΛΑ ΝΑ "ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ" ??.... ΤΗΝ ΑΤΕbank ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...