8/12/10

Η Μητέρα των μαχών είναι προ των πυλών

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ VS ΑΕΡΑ, θάναι Ο Πόλεμος ή απλά ένα ΦΥΣΗΜΑ;

Δεν πιστεύω μόνο απλά ... και για το συναίσθημα που νοιώθω δεν έχω την κατάλληλη λέξη να το περιγράψω, είναι κάτι πολύ πιό έντονο .... ΞΕΡΩ ότι το τσουνάμι έρχεται, αλλά για "ΠΟΙΟΝ";

Όταν ο φτωχός Έλληνας, Ιρλανδός, .... δεν αγοράζει, τότε και το εργοστάσιο του καλού μας Γιαπωνέζου , Γερμανού, .... κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να κλείσει ..... οπότε κι΄ εκεί "φτώχια έρημη φτώχια".
Μετά;

Με την φτώχια την τρισκατάρατή, τα γλυκά μας μονοπωλιάκια, τι θα κάνουνε, που θα πάνε, θ΄ αναγκαστούνε να βγούνε παγανιά και αυτά στην .... ανεργία? Δεν το αντέχω, δεν θα πρέπει ν΄ αναλογιστούμε τον κόπο τους και τον πόνο τους και τι "χορηγίες" καταβάλανε στους "σεπτούς" πολιτικούς μας προκειμένου να καταφέρουν ν΄ ανοιχτεί αυτή η ρημάδα η αγορά? .τι αγώνας κι' αυτός?
...... και τώρα πάλι στο δρόμο? και φτου κι΄απ' την αρχή?

Όταν στον "ανεπτυγμένο" κόσμο κλείνουνε εργοστάσια, έρχεται φτώχια ....... άντε ν΄ αντέξει κάπως παραπάνω η Κίνα, αλλά απλά κάπως ... παραπάνω. Και μετά? πόλεμος?
... ποιόν θα βγάλουνε στο κουρμπέτι την Κίνα? την Ρωσία? ..αλλά αυτοί έχουνε πυρηνικά, εδώ τα πράγματα αρχίζουνε να γίνονται πραγματικά επικίνδυνα.
Η Ιαπωνία που θάτανε σήμερα κελεπούρι για την περίπτωση .... αντέχει σ' εκβιασμούς, στο Ιράκ δεν έβγαλε ούτε ένα στρατιώτη (εκεί σε στρατιωτικές βάσεις της θα μπορούσαν να γίνουν προβοκάτσιες ....), μόνο οικονομικά βοήθησε.

Και όμως οι ξενέρωτοι τραπεζίτες επιτίθενται. Έχουνε με το μέρους τους τις κυβερνήσεις, ελέγχουν τα ΜΜΕ και την απανταχού διαπλοκή. Επιτίθενται λοιπόν για να μας ζαλίζουνε και να κερδίζουνε χρόνο.
Εφαρμόζουν το ρητό "η καλύτερα άμυνα είναι η επίθεση".

ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝΕ.
Έχω ένα ερώτημα.
Όταν οι άνεργοι εργαζόμενοι και μαζί μ' αυτούς και γιατί όχι, οι άνεργοι εργοστασιάρχες (στις ΗΠΑ μόνο και για την περίοδο 2001-2010 έχουν κλείσει 42500 εργοστάσια, δηλαδή έχομε μερικές δεκάδες χιλιάδες ανέργους ... βιομηχάνους), δηλαδή ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ συνειδητοποιήσουν αυτή την κατάσταση, ότι αυτοί που δεν παράγουν τίποτα (ψέμμα, μπορούνε και τυπώνουνε χρήμα και να κάνουνε κερδοσκοπικά παιγνίδια), ΜΑΣ ΦΕΣΩΝΟΥΝΕ κι' όλας, όλοι αυτοί ΟΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, όταν αρχίσει το κυνηγητό που θα πάνε?

Κλείνω, οι αεριτζήδες που κυβερνάνε τον πλανήτη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Η Μητέρα των μαχών είναι προ των πυλών
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ VS ΑΕΡΑ
.... που δεν θα είναι κάν μάχη, ο αέρας με το πρώτο φύσημα διαλύεται .....

KRITON MANOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το «Δώρο» των Ρότσιλντ στο Ισπανικό Λαό επειδή αντιστάθηκαν στον Τύραννο Ναπολέοντα και τους Αβράκωτους Γάλλους

Το «Ισπανικό παράδειγμα» που τσόνταραν στην  Επαναστατική Προκήρυξη «Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» οι «Συνταγματικοί» φίλοι του αλκοολικο...