12/12/10

Η "Βουλή" στο σφυρί ν' απαλλαγούμε από την Κατοχή

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Σκούζει και πλαντάζει ο "κυρίαρχος" λαός που η κυβέρνηση των δωσίλογων αποφάσισε να πουλήσει και να εκχωρήσει τα πάντα: Έπρεπε και να το ξέρει και να το περιμένει. Όμως το είχε ρίξει στο ατομικό βόλεμα και στον κομματικό χαβαλέ.Τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής, που θα πληρώσουν και όσοι δεν πήραν μέρος στη λεηλασία του δημόσιου Ταμείου!Οι δωσίλογοι σοσιαλΗστές κρατούν μόνο το άντρο της Βουλής που χάλκευσε τα δεσμά των Ελλήνων και "νομιμοποίησε" τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους έλεγε ο Κολοκοτρώνης. Πρώτα να πουληθεί η "Βουλή" αφού χρειάζεται ακριβό πετρέλαιο για να καεί. Να κάψουμε τους εμπρηστές της Ελλάδας!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρεμασμένος βρέθηκε ο γιος του Μπέρναρντ Μέηντοφ

Ο Μάρκ Μέηντοφ, ο μεγαλύτερος γιος του φυλακισμένου απατεώνα Μπερνάρντ Μέηντοφ, βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη. Προφανώς πρόκειται για αυτοκτονία, εκτιμά η αστυνομία.

«Βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του. Προφανώς πρόκειται για αυτοκτονία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Πολ Μπράουν.

Ο Μάρκ Μέηντοφ, 46 χρόνων, βρέθηκε νεκρός σήμερα, ημέρας συμπλήρωσης δύο χρόνων από τη σύλληψη του πατέρα του. Ο Μπερνάρντ Μάντοφ τώρα εκτίει ποινή 150ετούς κάθειρξης μετά την παραδοχή της ενοχής του για την εξαπάτηση επενδυτών από τους οποίους αποστέρησε εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μαρκ Μέηντοφ και ο αδελφός του Αντριου εργάζονταν στην επενδυτική εταιρία του πατέρα τους. Τα δύο αδέλφια και άλλα μέλη της οικογένειας μηνύθηκαν αυτεπαγγέλτως από το δικαστικό διαχειριστή ο οποίος επιδιώκει την ανάκτηση των χρημάτων των εξαπατημένων επενδυτών.

Τα μέλη της οικογένειας Μέηντοφ απέρριψαν τις κατηγορίες που εξακοντίστηκαν σε βάρος τους και τις χαρακτήρισαν αβάσιμες ενώ υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό για την απάτη. Κανείς τους δεν βαρύνετο με κακουργηματικές κατηγορίες.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, δικαιώνεσθε: Ιουδαία τραπεζίτις της Αυστρίας ήταν η άμεση συνεργός του Εβραίου απατεώνα Μάντωφ! Διαβάστε και φρίξτε:

Αυστριακή τραπεζίτης διώκεται για κατάχρηση 19,6 δισεκ. δολαρίων
Ως συνεργού στην υπόθεση Μάντοφ.

Ο εκκαθαριστής των ταμείων του Αμερικανού απατεώνα Μπέρναρντ Μάντοφ ζήτησε την Παρασκευή (χθες) τη δίωξη της αυστριακής τραπεζίτου Σόνια Κον, η οποία κατηγορείται ως συνεργός στη μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική απάτη της ιστορίας, και επιδιώκει να ανακτήσει από εκείνη 19,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Κον, ιδρύτρια της αυστριακής τράπεζας Medici, κατηγορείται ότι «για περισσότερα από είκοσι χρόνια ενορχήστρωσε μία τεράστια παράνομη δολοπλοκία προκειμένου να εκμεταλλευθεί την προνομιακή σχέση της με τον Μπέρναρντ Μάντοφ και να τροφοδοτήσει με κεφάλαια ύψους 9,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ανήκαν σε άλλους την τεράστια πυραμιδοειδή απάτη του."

Οι παράνομες δραστηριότητες της Κον άρχισαν όταν συνάντησε τον Μάντοφ το 1985 στη Νέα Υόρκη, διευκρινίζεται, και «συνεχίζονται», σύμφωνα με τη μήνυση.

«Ο κ. Μάντοφ πλήρωνε την κ. Κον» η οποία κατεύθυνε τα χρήματα των πελατών της στα ταμεία του Μάντοφ που την πλήρωνε μυστικά σε αντάλλαγμα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

«Η συνολική απώλεια από την πυραμιδική απάτη υπολογίζεται στα 19,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθαρές καταθέσεις επενδυτών και χωρίς τη βοήθεια της κ. Κον σε αυτήν την απάτη δεν θα είχε μπορέσει να συνεχίσει για τόσο πολύ», προστίθεται στο κείμενο.

Ο εκκαθαριστής ζητεί «να ανακτήσει 19,6 δισεκατομμύρια δολάρια» από εκείνην, την οικογένειά της και πολλές τράπεζες. Το ποσό που ζητείται στην αγωγή αυτή είναι το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα στο πλαίσιο του φακέλου Μάντοφ.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανώνυμος είπε...

Συναντήσεις με τους αρχηγούς, με διαδικασία... κατεπείγοντος
Τη στιγμή που η κυβέρνηση προχωρεί σε ανοιχτή ρήξη με κοινωνικές ομάδες και ανοίγει πολλαπλά μέτωπα στο οικονομικό και εργασιακό πεδίο, ο Πρωθυπουργός...
αποφάσισε να κάνει και ένα βήμα στην κατεύθυνση της «εθνικής συνεννόησης». Την ερχόμενη Τρίτη, ημέρα κατά την οποία η Βουλή θα κληθεί να ψηφίσει «κατεπειγόντως» το πολυνομοσχέδιο-«φωτιά» με τις ρυθμίσεις για τις περικοπές στις ΔΕΚΟ και τις ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, ο κ. Γ. Παπανδρέου προσκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Μία ημέρα αργότερα έχει προκηρυχθεί η γενική απεργία της ΓΣΕΕ.

Η απόφαση του Πρωθυπουργού να προχωρήσει τελικώς στις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς ανακοινώθηκε από τον ίδιο την προηγούμενη Παρασκευή από το βήμα της Βουλής, ενώ τις αμέσως προηγούμενες ημέρες συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου έλεγαν ότι το ενδεχόμενο συνάντησης ήταν μάλλον απομακρυσμένο. Πάντως απόφαση της κυβέρνησης είναι να ενεργοποιήσει και μια παράλληλη διαδικασία συναντήσεων και ενημέρωσης των τομεαρχών της αντιπολίτευσης από τους αρμόδιους υπουργούς, που καλούνται να φέρουν σε πέρας το βαρύ έργο των αλλαγών.

Η απόφαση ελήφθη από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου, παρά το γεγονός ότι η προετοιμασία των συζητήσεων εξακολουθεί να μην είναι επαρκής. Παρά ταύτα, το πεδίο στο οποίο ο Πρωθυπουργός θα επιδιώξει να φέρει τη συζήτηση δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές. Σύμφωνα με αυτές, το ζήτημα θα είναι η κρισιμότητα της κατάστασης και η προσπάθεια διατήρησης ενός πολιτικού κλίματος στοιχειώδους πολιτικής συνεννόησης. Ο Πρωθυπουργός θα συνδυάσει την αναγκαιότητα για τις επερχόμενες διαρθρωτικές αλλαγές, κυρίως στον δημόσιο τομέα, με την ισορροπία τρόμου που επικρατεί στην Ευρώπη, εν όψει της συνόδου κορυφής της ερχόμενης εβδομάδας και των αποφάσεων για τον μόνιμο μηχανισμό στήριξης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι από το ίδιο βήμα που ανακοίνωσε την απόφασή του για τις συναντήσεις με τους αρχηγούς ο Πρωθυπουργός δήλωσε την Παρασκευή και την απόφασή του να θέσει τις αποφάσεις της συνόδου σε δημοψήφισμα, σε περίπτωση που κριθεί ότι θίγουν τα συμφέροντα της χώρας.

Από πλευράς ΝΔ, τα μηνύματα που μεταδίδονταν κινούνταν στο αναμενόμενο μήκος κύματος. Με βάση αυτά, δεν τίθεται ζήτημα συναίνεσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πολιτική της κυβέρνησης, από τη στιγμή που, όπως λένε, δεν καταβάλλεται καν προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου ή έστω αντίστασης στις απαιτήσεις της τρόικας. Παρά ταύτα η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως και ο ΛΑΟΣ και η ΔΗΣΥ της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη εμφανίζονται διατεθειμένοι να ψηφίσουν κάποιες από τις αλλαγές που και εκείνοι θεωρούν αναγκαίες, σε αντίθεση με την Αριστερά που κλιμακώνει την αντιμνημονιακή ρητορική και δράση της

ΟΡΜΗΣΤΕ Μ ΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟ


ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΑΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΟΧΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ……

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...