29/12/10

Αναγνώριση της εθνοπρεπούς στάσης της Χαρας Νικοπούλου


Το Αργυρό Μετάλλιο της Τάξης των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών απένειμε χθες η Ακαδημία Αθηνών στην Χαρά Νικοπούλου «για την προσήλωσή της στο καθήκον, την αυταπάρνηση και την εθνοπρεπή της στάση κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της ως δασκάλας στο Μεγάλο Δέρειο του νομού Έβρου τα έτη 2004 -2008».
Η κ. Χαρά Νικοπούλου, κατα την αντιφώνηση της προς τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών, κατά την παρασημοφόρησή της με το Αργυρούν Μετάλλιον Ανδρείας ειπε.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Ακαδημίας Αθηνών,
Εν έτει 2010, όπου η Ελληνική Κυβέρνηση αφαιρεί τον όρο Εθνικής από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και περιθωριοποιεί ως ακραίους εθνικιστές τους απλούς Έλληνες που αγαπούν το Έθνος και την Πατρίδα τους,
Ευχαριστώ θερμά την Ακαδημία Αθηνών, που στο πρόσωπό μου παρασημοφορεί τη Φιλοπατρία και τη διαμόρφωση Θρησκευτικής, αλλά κυρίως Εθνικής συνείδησης στους μαθητές μου, η οποία για όλους τους Έλληνες περιλαμβάνει τη σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο από την οποία κατάγομαι, τη Μακεδονία μας στην οποία γεννήθηκα και η ελευθερία της οποίας τελεί υπό διαπραγμάτευση, τη Θράκη και την Κύπρο που καταδυναστεύονται από τους τούρκους και τους Ελεύθερους πολιορκημένους Έλληνες που ζουν στον Άγιο Παντελεήμονα.
Αυτό το Μετάλλιο Ανδρείας αποτελεί για μένα ηθική δέσμευση να συνεχίσω με μεγαλύτερη Πίστη τον αγώνα μου, μέχρι την τελική δικαίωση του Έθνους μας. Το αφιερώνω στα δικά μου Πομακόπουλα της Θράκης.


(Αίθουσα Τελετών της Ακαδημίας Αθηνών, Πανηγυρική Συνεδρία της 28ης Δεκεμβρίου 2010).

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μπορεί να πρωτοθαυμάσει κανείς σε αυτή τη γυναίκα. Είναι μιά σημερινή, σύγχρονη Μαντώ Μαυρογένους. Ο ρόλος της είναι πολύ πιό δύσκολος γιατί ο εχθρός οχι μόνον δεν έιναι εξωτερικός αλλά βρίσκεται εντός των πυλών και μάλιστα κατέχει και την εξουσία.
Υπό το πρόσχημα του εκσυγχρονισμού της πατρίδας και με ψευδοεπίγραφα τάχα "προοδευτικά" μέτρα επιχειρείται η κατάλυση όλων αυτών που συνθέτουν την χώρα μας. Η νέα τάξη του παγκόσμιου κεφαλαίου διαλύει έθνη, κάμπτει συνειδήσεις, επιβάλλει λύσεις, διαβρώνει αξίες, θάβει πολιτισμούς. Η πολυπολιτισμικότητα και το δουλεμπόριο πραγμάτων και ανθρώπων είναι εδώ. Σε αγαστή συνεργασία ενάντια στη θέληση του λαού. Ας μην τους αφήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ...ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ????

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονος πως μια απλη δασκαλα καταφερε να ανατρεψει μια δεδομενα σαθρη κατασταση στη θρακη,μας καθιστα απολυτως υπευθυνους και υπολογους,ολους εμας τους φαινομενικα απλους πολιτες,στο να ξυπνησουμε επιτελους απο το ληθαργο της μεσοαστικης μεγαλομανιας και να επιστρεψουμε στις αληθινες ριζες που δομησαν και εκαναν αυτο τον μικροτοπο,ενα μεγαλειο ιστορικης και πνευματικης ακμης.Ειναι ιερη υποχρεωση μας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΒΟΥΡΙΧΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ !!!!!!!ΕΛΛΗΝΙΔΑ-

Ανώνυμος είπε...

H Aϊσέ φόρεσε την ισλαμική μαντήλα και βγήκε ξαφνικά από τον οίκο ανοχής κοιτώντας αριστερά δεξιά. Στο πεζοδρόμιο ομάδες Νιγηριανών και Σομαλών την κοιτούσαν και της πρότειναν να αγοράσει το τελευταίο μοντέλο οπτικοκινητού της nokia, με δυνατότητα απεριόριστης διαπλανητικής λήψης, που είχαν κλέψει ομάδες συνεργατών τους από κάποιον Γιουνάνι όπως αποκαλούσαν υποτιμητικά τους ελάχιστους απομείναντες απογόνους των παλαιών κατοίκων. Κατέβηκε στον σταθμό του Μετρό Κεραμειστάν όπου δεκάδες άστεγοι και χρήστες ουσιών είχαν βρεί καταφύγιο και στέγη, μετά από άδεια της εταιρείας Αττικισταν-Μετρό , για να αντιμετωπίσουν την παγωνία του Χειμώνα του 2045, στην Ατίνα πρωτεύουσα του Ελλαδιστάν. Το Ελλαδισταν πρώην μέλος της Ευρωπαϊκής κοινοπολιτείας που αποχώρησε μετά τον τελευταίο καταστροφικό οικονομικό πόλεμο και αποτελεί πλέον προτεκτοράτο της ενότητας αδελφών μουσουλμάνων μέσης και εγγύς Ανατολής με πρωτεύουσα την Ίστανμπουλ. Ο Σταθμός μετρό ήταν γεμάτος γκράφιτυ και απορίμματα, ούρα και προφυλακτικά πεταμένα στις γωνίες. Κυριαρχούσαν τα συνθήματα της ένωσης μουτζαχεντιν εργαζομένων "Ατενισταν" που ζητούσαν την απονομή χάριτος στον υπέργηρο Μιχαήλ-Λιάκο και την απελευθέρωση του από τις φυλακές όπου εξέτειε ποινή ισόβιας κάθηρξης για αναμόχλευση παλαιών παθών, διάδοση πλαστών ιστορικών δεδομένων περί Ελληνικότητας, ήδη διεγραμμένων από την μνήμη των υπηκόων του Ελλαδισταν μέσω του υποδώριου τσιπ που τοποθετήθηκε υποχρεωτικά στους υπηκόους της πάλαι ποτέ Ελλάδος, από την κυβέρνηση του αειμνήστου πρωθυπουργού, ΓΑΠ του πρώτου της νέας τάξης της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μαζί του στη φυλακή βρισκόταν και ο τελευταίος υπέργηρος Χριστιανός επίσκοπος του Ατενιστάν που ήταν έγκλειστος με την κατηγορία του προσηλυτισμου στον χριστιανισμό των υπηκόων του Ατενισταν. Η κατάργηση της θρησκείας του Χριστιανισμού και η επίσημη ανακήρυξη της Αθεϊας, είχε επιτευχθεί δια νόμου το έτος 2011 δεύτερο έτος πρωθυπουργίας του αείμνηστου μεταρυθμιστή ΓΑΠ. Ανοχή υπήρχε μόνο στην θρησκεία του Ισλάμ και οι Ιμάμηδες ήταν νόμιμοι.
Η Αϊσέ γύριζε σπίτι στον άνεργο Χασάν και τα πέντε παιδιά της. Ο Χασάν νόμιζε πως η Αισε δουλεύει σε βιοτεχνία συσκευασίας τροπικών παρασκευασμάτων στην περιοχή Μεταξουργιστάν, ειδεμή κατά το ισλαμικό εθιμικό που είχε πιά γίνει νόμος του κράτους του Ελλαδισταν, θα έπρεπε να την παραδώσει στην ισλαμονομία όπου η ποινή για τις εκδιδόμενες παντρεμένες μουσουλμάνες ήταν καθορισμένη. Κλειτεριδοεκτομή και ράψιμο του αιδοίου ώστε να επέλθει αργός και βασανιστικός θάνατος.
Στο σπίτι έβαλε την τηλεόραση για να ακούσει τα νέα στα Αραβικά , που ήταν μετά τα Αγγλικά, μητρική γλώσσα της αειμνήστου Άννας Μπίλντερμπεργκ που την επέβαλε στο Ελλαδισταν, η δεύτερη επίσημη γλώσσα του κράτους μαζί με τα Αλβανικά και τα Παστούν. Η Ελληνική γλώσσα διδασκόταν προαιρετικά, σαν μάθημα επιλογής για την εγγραφή στην λίστα υποψηφίων αρχαιολάγνων που έκαναν έρωτα μέσα σε τεράστια πιθάρια αυνανιζόμενοι με τις αγγειογραφίες των αρχαίων Ελλήνων.
Οι Σταθμοί του Μετρό του Ατενισταν ήταν 105, οι γραμμές ήταν 6 πλέον, και τα τρένα έφταναν στην ώρα τους με καθυστέρηση ολίγων ημερών λόγω πιθανής εγγυμοσύνης κάποιας μηχανοδηγού, ή επειδή έπρεπε να ελευθερώσουν τις γραμμές από όσους αυτοκτονούσαν πέφτοντας κατά κύματα σε αυτές.
ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2046

Ανώνυμος είπε...

Στο πρόσωπο και στην ψυχή της ηρωϊδας ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ δασκάλας Χαράς Νικοπούλου θα πρέπει το Έθνος μας να αναζητήσει το νέο Εθνικό ηγέτη για να μας οδηγήσει στην ..... απελευθέρωση από τα δεσμά της σημερινής προδοτικής και ξενόδουλης πολιτικής και πνευματικής ηγεσίας στη νέα παλιγγενεσία του Έθνους.

Aleksandros είπε...

H αφύπνισης είναι το πρώτο χρήσιμο και αναγκαίο αλλα όχι επαρκές βήμα και η αφυπνιστική διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα, λαμβάνοντας υπόψιν μας, ότι το ευρύ κοινό χειραγωγείται από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης και διά αυτών υπερπληροφορείται επί παντός ανούσιου και επομένως συγχύζεται και αποπροσανατολίζεται από το ουσιώδες και αληθές.

Όμως το δεύτερο και αναγκαίο βήμα, παράλληλα με το πρώτο αυτό τις αφύπνισης, πρέπει να είναι η οργάνωση των Eλλήνων σε δρώσες κοινότητες, σε Eκκλησιες τους Δήμου, ατλώντας οργανωτικές πρακτικές και δομές από το πολιτιστικό τους περιβάλλον και το ιστορικό τους παρελθόν.

Σε αυτές τις κοινότητες Eκκλησιες τους Δήμου, οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώσουν τον τρόπο αυτοδιοίκησης των και οργάνωσης των, ώστε με τον χρόνο να θυμηθούν και διδαχτούν την τέχνη τις αυτοδιοίκησης και αυτοκυβέρνησης των.

Με τον καιρό δημιουργούμε μια παράλληλη λαϊκή εξουσία προς αυτήν τις κοινοβουλευτικής αφασίας, και των συγκυριών δεδομένων πραγματοποιείται η μετάβαση στην λαϊκή εξουσία μέσω των Eκκλησιών του Δήμου.


Από αυτήν την ιδέα ορμώμενος, σκέφτηκα να αρχίσω την υλοποίηση μέσω διαδικτύου, αυτού που αποκαλώ Δίκτυο κοινοτήτων Ελλήνων- Εκκλησιες του Δήμου. Ο στόχος αυτός είναι στόχος όχι μονο μηνών αλλα ετών και συλλογικής δράσης.

Σκοπός του δικτύου αυτού είναι η αφύπνιση, καλλιέργεια και διάδοση του ελληνικού πολιτισμού και η οργάνωση του Eλληνισμού σε δρώσες κοινότητες, Εκκλησιες του Δήμου.

Σε αυτές τις κοινότητες να βιώσουμε και αναβιώσουμε το κάλλος και το μεγαλείο του ελληνικού πολιτισμού και του ελληνικού πνεύματος και μέσω τις ισχύος διά τις ενότητας μας,
να εργασθούμε για την δόξα τις Ελλάδος και των Ελλήνων.

http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com/

http://diktyoellinwn.freeforums.org/e-t157.html

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...