29/12/10

Βαριές κατηγορίες για τον Σκοπιανό πρωθυπουργό

Βάθος φαίνεται πως έχει η σύλληψη του ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού των Σκοπίων «Α1». Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι διαδέχονται η μία την άλλη, δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα στη γειτονική χώρα. Ο πρώην υπουργός των Εσωτερικών και σήμερα Πρόεδρου του κόμματος ΡΜΒ Λούμπκε Μποσκόφσκι δήλωσε ότι μεγάλα χρηματικά ποσά μεταφέρονται από τα Σκόπια σε μια τσεχική τράπεζα από την οικογένεια Γκρούεφσκι.
Όπως είπε, τα χρήματα μεταφέρονται με αεροπλάνο της εταιρίας GΕΗ ΑΙRLINES και πτήση που κανονίσθηκε από τον διευθυντή Ασφαλείας και Αντικατασκοπίας [DSK ] Σάσο Μιχαήλκοφ που τυγχάνει να είναι γιός του θείου του Πρωθυπουργού Γρουέφσκι. Αναμεμιγμένος φέρεται και ο Βλάτκο Μιχαήλοφ, πρώτος σύμβουλος στα τελωνεία της FYROM. Έγγραφα εμφανίζουν τον Σάσο ως ιδιοκτήτη μιας ιδιωτικής εταιρίας με έδρα την Πράγα. Ο Μποσκόφσκι έχει και σπίτι σε ελίτ περιοχή της Πράγας, για το οποίο υποστηρίζει ότι το κληρονόμησε από την μητέρα του Γκρούεφσκι.

http://www.elzoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...