21/12/10

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ... ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ "ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ" ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

«Τα του Καίσαρος τω Κάισαρι». Αυτό ήταν το σχόλιο που βρήκε να κάνει η ανέκφραστη κυβερνητική μαριονέτα που απλά στήνεται στο γυαλί, προκειμένου να μη χηρέψει πρόωρα η θέση του «κυβερνητικού» εκπροσώπου, σχολιάζοντας τη σχετική ανακοίνωση της Ι.Σ της εκκλησίας της Ελλάδος, για τη σύγχρονη πολιτική και οικονομική κατάντια του τόπου μας.

γράφει ο Reporto
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/12/blog-post_1164.html

«Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» λοιπόν θλιβερέ πλην χειραγωγούμενε δικτατορίσκε της ενημέρωσης.
Για πες μας λοιπόν κορυφαίε πολιτικέ άνδρα.

1. Ποιος ήταν ο «καίσαρος» και ποιος ο «καίσαρι», όταν το θλιβερό ραμολημέντο της πολιτικής θρονιάστηκε δίπλα από το θλιβερό ραμολημέντο της ιεραρχίας, στην αδελφωμένη τους προσπάθεια να «αγιοποιήσουν» την πορεία καταστροφής που θα ακολουθούσατε αμέσως μετά τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές???
2. Ποιος ήταν ο «καίσαρος» και ποιος ο «καίσαρι», όταν το ραμολημέντο της ιεραρχίας θρονιάστηκε δίπλα από τους ξινογαλάδες της πολιτικής μετατρέποντας τον άγιο Παντελεήμονα σε λαϊκό πάλκο, για να «αγαπήσουν» υπό την σκέπη των δυνάμεων καταστολής σε μια πρωτοφανή εκδήλωση ανθελληνικού μίσους???

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/12/blog-post_1164.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
ΔΙΟΤΙ
ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
ΕΙΝΑΙ 1.440.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;;
ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ , ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ . ( ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ , ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΤΡΑΜ . ) KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .ΤΟ ΔΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ .
Για το κατάντημα των μέσων μαζικής μεταφοράς , ( ηλεκτρικός μετρό , λεωφορεία ,τρόλεϊ , τραμ . ) την μεγαλύτερη εύθηνη την έχουν οι συνδικαλιστές τους και οι εργαζόμενοι που μαζί με τις δοτές άχρηστες και ανίκανες διοικήσεις τους δεν προτείνουν σωστά μέτρα για αύξηση των εσόδων των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ,κοιτάζουν μόνο να αναθέτουν την φύλαξη των σταθμών σε εταιρείες σεκιούριτι με ανίκανο προσωπικό που μόνο για σεκιούριτι δεν κάνουν ,ο ΗΣΑΠ να αναθέτει σε απατεώνες εργολάβους την αλλαγή των γραμμών που για δουλεία ενός έτους το πολύ αυτές την κάνουν σε πέντε και βαλε χρόνια για να τα οικονομάνε ( ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ κάποτε που είχε τον ΗΣΑΠ το πρωί δούλευαν κανονικά τα τραίνα και το βράδυ αλλάζανε τις γραμμές χωρίς να ταλαιπωρείτε ο κόσμος ) , να περνούν μεγάλους μισθούς με τις υπερορίες και τα επιδόματα .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 120.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ .
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ :
Να καταργήσουν την εταιρία σεκιούριτι η να φέρουν άλλη ,αλλά με ικανότερο προσωπικό ειδικευμένο στη φύλαξη .
Ο ΗΣΑΠ να ανακαλέσει την σύμβαση με τον εργολάβο που κάνει τα έργα για τις γραμμές και να ελέγξει από την αρχή τις συμφωνίες γιατί το έργο είναι υπερτιμημένο .
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΜΑ ΕΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
(Το προσωπικό θα βρεθεί από τις μετατάξεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ )
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ . KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .
ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ .
ΙΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΕΣ .

ΕΛ είπε...

Όταν θα εμφανιστεί ο Έλληνας "Τσάβες" θα πιάσει τους πάντες πραγματικό και ασταμάτητο σύγκρυο. Θάναι όμως πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ . ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ .

Ανώνυμος είπε...

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες. Να ξέρετε οτι για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ προϊόν πωλείται στα σούπερ μάρκετ, υπάρχει ένα αντίστοιχο του οποίου ο κωδικος ( barcode) στην ψηφιακή μπάρα αρχίζει από 5 20....και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ. Εγώ μέχρι σήμερα αδρανούσα. Τώρα το ψάχνω σε ΌΛΑ τα προϊόντα που αγοράζω. ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 5 20...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ!