5/12/10

Η αυτοκρατορία του φόβου

Αθήνα 04-12-2010

«Υπάρχουν δύο τρόποι για να κατακτήσεις μια χώρα: Με την βία ή με τα χρέη.» John Adams [1735-1826] Δεύτερος Πρόεδρος των Η.Π.Α (1797-1801).

Ο Γκαίμπελς, όσον αφορά την έκβαση του πολέμου, δήλωσε δημόσια ότι η Ελλάδα κόστισε πανάκριβα στη Γερμανία. Και ο Ελληνικός λαός, που όρθωσε το ανάστημά του στις ναζιστικές ορδές, τιμωρήθηκε με μίσος από τον φασίστα κατακτητή που κατάσχεσε τη γεωργική παραγωγή και κατάστρεψε την οικονομία του Έθνους. Μόνο τον πρώτο χειμώνα της Κατοχής η Ελλάδα έχασε 300.000 ψυχές από λιμοκτονία. Και για τούτο το έγκλημα η Γερμανία δεν έδωσε λόγο ποτέ. Η καταβολή των αποζημιώσεων στα θύματα των θηριωδιών του γερμανικού στρατού κατοχής είναι ακόμα στα αζήτητα και το ποσό που διεκδικούμε ως κράτος είναι 162 δις. ευρώ χωρίς τους τόκους, αλλά ΟΥΔΕΜΙΑ ξενόδουλη κυβέρνησης είχε το σθένος να το απαιτήσει. Υπήρξε και αυτό θέμα υπόγειας και μαύρης συναλλαγής.
Και να! Οι Έλληνες, υπό το δόγμα Κίσινγκερ και προς υλοποίηση των επιχειρήσεων «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ» καθώς και του σχεδίου ανακύρηξης της Θεσσαλονίκης ως νέας Ιερουσαλήμ, οδηγούνται ξανά σε λιμοκτονία με μοναδικό στόχο το φρόνημα του Έλληνα που σέβεται την ιστορική διαδρομή του Έθνους και που, ως σχέδιο σατανικό, έχει οπωσδήποτε και φυλετικά αίτια πηγάζοντα από την διαχρονική σύγκρουση των δύο Εθνών.
Η Ελλάδα ζεί σήμερα τον ίδιο και ίσως χειρότερο εφιάλτη Κατοχής πληρώνοντας την μεγαλοσύνη του πνεύματός της, της φιλοσοφίας της, των τεχνών της, των επιστημών της, του πολιτισμού της και του ηρωισμού των παιδιών της. Πληρώνει την πνευματική εξουσία που ασκεί ανά τους αιώνες παγκοσμίως. Πληρώνει για το φως που διαχέεται στις ανήλιαγες ΣΤΟΕΣ του δήθεν πολιτισμένου κόσμου και που τυφλώνει τα ανθρωποειδή των ευρωπαϊκών σπηλαίων. Πληρώνει για τα ευεργετήματά της προς την παγκόσμια κοινότητα χωρίς να έχει λάβει υπ’ όψιν της ότι: «ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ».
Η κυνική ομολογία, ενός από τους πολλούς σύμβουλους-σωτήρες του Αμερικανού υπήκοου Τζέφρυ Παπανδρέου, του Ιταλού Σιόπα, ότι: « Όποιος έχει παιδιά 15 χρονών µπορεί να τους πει ότι... στα 30 τους η Ελλάδα θα προχωρεί δυναµικά…», επιβεβαιώνει την πλήρη υποταγή της χώρας μας στις αγορές τύπου Τζώρτζ Σόρος [György Schwartz] και στους «μεγάλους οίκους» του διεθνούς Σιωνισμού. Επιβεβαιώνει την κατάντια των ανερμάτιστων κυβερνήσεών μας που ασελγώντας ασύστολα επί του Έθνους το οδήγησαν υπό κατοχή καταδικάζοντας τις μελλοντικές γενιές στην ανυπαρξία και την απόγνωση.
Διεφθαρμένοι και επίορκοι ταγοί αδιαφορώντας για το μέλλον της Ελλάδος, της ιστορίας της και της νεολαία της, υπέγραψαν την καταδίκη της σε σκλαβιά στους υποτιθέμενους δανειστές. Το ανέντιμο ελληνικό κράτος, τα δουλόφρονα ελληνικά κόμματα και τα αργυρώνητα ελληνικά ιερατεία της προπαγάνδας δεν ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ απλώς της διάλυση του ελληνικού Έθνους, αλλά και την προωθούν με υπερβάλλοντα ζήλο. Τα όποια όμως σχέδια «ευρείας μνημονιακής συναίνεσης» που ευελπιστεί να πετύχει η κατοχική κυβέρνηση ΓΑΠ με συνοδοιπόρους και δεκανίκια το ΛΑΟΣ, το ΔΗΣΥ της Ντόρας και τον Κουβέλη, δημιούργησαν έναν «πολιτικό» Φρανκενστάϊν που αρκεί μόνο μία σπίθα για να βγεί εκτός ελέγχου, με συνέπειες τραγικές για το Έθνος και υπεράνω κάθε φαντασίας.
Σήμερα, ως Έθνος, βιώνουμε την γενικευμένη ανομία, την πολιτική ένδεια, την κοινωνική ανεπάρκεια, την κατάπτωση και την παρακμή, την έκπτωση των αξιών, την απαξίωση των θεσμών και η φαυλοκρατία είναι στο αποκορύφωμά της αφού ΟΥΔΕΠΟΤΕ άλλοτε τόσοι λίγοι επέφεραν μέγιστη ζημία. Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της διαφθοράς και του φαύλου εξουσιαστικού μηχανισμού, που γνωρίζει ημέρες δόξας, συντελέσθηκε η χειρότερη Συνταγματική εκτροπή που θα αποτελέσει την μαύρη σελίδα της Ελληνικής ιστορίας. Τώρα το Έθνος το έχουν κυκλώσει οι ορδές των ανόμων θεσμικών σφετεριστών, των εξωθεσμικών κέντρων και των «αγορών» και το κράτος είναι παραδομένο σε συμμορίες οι οποίες πιέζουν με την δράση τους για να υποβάλουν αποφάσεις στην πολιτική ηγεσία και να επιβάλλουν τη θέλησή τους σε μια «Κυβέρνηση Καραγκιόζηδων», ας μεταχειριστούμε την ρήση του πρώην Υπουργού, και σαν να μην έφτανε αυτό, προς λύπη του εχέφρονος Λαού, νοθεύουν την «Δημοκρατία» καταντώντας την Ελλάδα όνειδος της παγκόσμιας κοινωνίας δικαιώνοντας την κατά το 1907 ρήση του ενάρετου πολιτικού Δημητρίου Γούναρη: «Ερρέτω το κράτος αυτό, τοιούτον κράτος είναι εμπαιγμός της Ιστορίας».
Η Νεοταξική εξουσία των καιρών στοχεύει στη μεθοδευμένη γήρανση του συνολικού πληθυσμού της χώρας κλιμακώνοντας και επιταχύνοντας τις διαδικασίες της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού έθνους αφού η πείνα, ως το πλέον αποτελεσματικό όπλο, εξαθλιώνει και φέρνει σε κρίση οδύνης τον Λαό. Έτσι επέρχεται η πτώση!
Η δωσίλογη εξουσία, μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ που ως οδαλίσκες αναπαράγουν την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα και συντηρούν τον Λαό σε μια διαρκή ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις και στο διεστραμμένο σχέδιο των σκοτεινών δυνάμεων που επιδιώκουν να επιβάλουν την νέα τάξη, κατασκεύασε πολύ έντεχνα μία δουλική νοοτροπία, η οποία ρίζωσε βαθειά στην ελληνική κοινωνία τον φόβο. Οι πολίτες νοιώθουν ανασφαλείς. Το άγνωστο αύριο κατέστησε τον Έλληνα φοβικό και τα δείγματα αυτής της γενικευμένης φοβικής συμπεριφοράς τα διακρίνουμε παντού στην οργουελική πραγματικότητα που βιώνουμε μέσα σε μία κατ’ επίφαση Δημοκρατία.
Το κατοχικό καθεστώς, υπό μια θαμπή βιτρίνα δημοκρατίας, υπέβαλε μία «νέα σκλαβιά» με κοινοβουλευτικό προσωπείο και προσέφερε το Έθνος βορά στους εχθρούς και το ίδιο, ως όργανο του κατακτητή και σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή, με την σφραγίδα της κοινοβουλευτικής ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ εξοντώνει μια μια της κοινωνικές ομάδες. Όμως και η εξαθλίωση προχωρά ακάθεκτη και το ποτάμι της οργής θα παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του. Το μίσος έχει ήδη φωλιάσει στην καρδιά του Έλληνα και το δηλητήριό του αρχίζει να κυριεύει τη λογική του. Η ανοχή της κοινωνίας εξαντλείται και η χειροβομβίδα της κοινωνικής αναταραχής έχει πλέον απασφαλιστεί. Τι θα γίνει αυτός ο λαός όταν κοντά ένα εκατομμύριο έχουν μείνει στο δρόμο, χωρίς δουλειά, χωρίς φαΐ, χωρίς αύριο, χωρίς ελπίδα; Κι αν ο κόσμος εξαγριωθεί; Θα συνεχίσει, άλλη μία φορά, την Εθνική καταστροφή και τον αλληλοσπαραγμό; Και τότε, ποιά δύναμη θα σώσει πλέον τους ληστοσυμμορίτες πολιτικούς;
Ήρθε λοιπόν ο καιρός που προφήτευε ο Μεγάλος μας Εθνικός ποιητής Κωστής Παλαμάς στο έργο του «Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου»;
«Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν, οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες...»
Και πού είναι οι ένοχοι; Ποιός ξεκίνησε την καταστροφή; Ποιός κατέστρωσε τα σχέδια του διαμελισμού της χώρας; Ποιός ξεπούλησε την εθνική μας αξιοπρέπεια; Ποιός πέρασε τη θηλιά της απόλυτης υποταγής στο λαιμό της Ελλάδας με την εθνοκτόνο πολιτική που εφάρμοσαν οι παλλακίδες της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης;
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά, υπό τους νόμους της «ομερτά» και των κωδίκων σιωπής τύπου μαφίας και κόζα νόστρα μεταξύ των απάτριδων καταστροφέων του ελληνικού Έθνους, ένας λαός άναυδος, προδομένος και περιθωριοποιημένος απορεί, αγωνιά και διερωτάται: Αυτό είναι το δικό μου αύριο; Αυτό είναι το αυριανό μου Έθνος;
Κι εμείς, όλοι οι «ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ», υπακούοντας στην επιταγή της ακροτελεύτιας διατάξεως του Συντάγματος [άρθρο 120 παρ. 4] καλούμε τους Έλληνες σε συνειδησιακή, πνευματική και ηθική επανάσταση ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ στεντόρεια: ΟΧΙ!! ΟΧΙ!! ΟΧΙ!! Καλούμε τον ΛΑΟ να σεβαστεί την Ιστορία του και να αντισταθεί, να σταθεί όρθιος στις επάλξεις του Έθνους, να πολεμήσει, να γκρεμίσει το έκτρωμα που επιχειρούν να δημιουργήσουν και να εκδικηθεί τιμωρώντας παραδειγματικά τους αδίστακτους πατριδέμπορους και τους βιαστές της αξιοπρέπειάς του. Καλούμε τους Έλληνες να ανακτήσουν την εθνική τους αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια γιατί έχουν χρέος στα νιάτα αυτού του τόπου και τους υπενθυμίζουμε το διαχρονικό αξίωμα αυτού του Έθνους που διέπει την ιστορική διαδρομή του, ότι: Την θέλησή του να ζήσει ουδέποτε την υπέταξε στην μοίρα του!!!

Οδυσσέας Τηλιγάδας

6 σχόλια:

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com είπε...

ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ:ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!
Με 400 ένσημα παίρνουν σύνταξη 500 ευρώ το μήνα!


Στρατιές ηλικιωμένων έρχονται στην Ελλάδα και δηλώνουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας χωράφια, καταστήματα ακόμα και οίκους ανοχής. Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκονται «μαφιόζικα» κυκλώματα με τη συμμετοχή Βουλγάρων αλλά και Ελλήνων, που έναντι αδράς αμοιβής προσκομίζουν πλαστά στοιχεία στα Ταμεία και μεσολαβούν για την απάτη.Οι εμπλεκόμενοι, κυρίως γυναίκες μεγάλης ηλικίας, δηλώνοντας για τόπο μόνιμης διαμονής χωράφια, οικόπεδα, καταστήματα, ακόμη και οίκους ανοχής, θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα στη χώρα μας και λαμβάνουν σύνταξη και συμπληρωματικές παροχές με μηδαμινές προϋποθέσεις.

Έπειτα από συνεργασία των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας, του ΙΚΑ, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, της ΕΛ.ΑΣ και της Γεν, Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπ.Οικονομικών, προέκυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν το μέγεθος της απάτης,με τη συμμετοχή και Ελλήνων, που έναντι αδράς αμοιβής καθοδηγούσαν τους μετανάστες για το έλλειμμα στη νομοθεσία, αλλά και στον ελεγκτικό μηχανισμό και για τις δυνατότητες εκμετάλλευσής του.

Σύμφωνα με τον Κόσμο του Επενδυτή, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της βουλγάρας μετανάστριας, που με ασφάλιση 414 ημερών στη χώρα μας, και ποσό αναλογούσας σύνταξης 27,32 ευρώ τον μήνα, λαμβάνει συμπλήρωμα ύψους 482,43 ευρώ, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Από τη διασταύρωση και ταυτοποίηση ενδεικτικού αριθμού πολιτών της Ε.Ε, κυρίως Βουλγάρων, στους οποίους ήδη καταβάλλεται συμπληρωματικό ποσό, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία Εργασίας, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, διαπιστώθηκαν τα εξής:

-Δεν είχαν συμπληρώσει πενταετή διαμονή στη χώρα μας.

-Ορισμένοι δεν είχαν καν καταγραφεί στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

-Η διεύθυνση κατοικίας η οποία αναγραφόταν στα μισθωτήρια δεν ήταν ακριβής, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις κατά τον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για οικίες.

-Κάποιοι από τους Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου, είτε του ιδιοκτήτη είτε του μισθωτή, που αναγράφονταν στα μισθωτήρια ήταν ανύπαρκτοι.

ΠΗΓΗ.

ΚΑΤΣΕ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ,ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ!

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ (!!!),ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ...ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ...ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
ΔΙΟΤΙ
ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
ΕΙΝΑΙ 1.440.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;;
ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ , ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ . ( ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ , ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΤΡΑΜ . ) KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .ΤΟ ΔΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ .
Για το κατάντημα των μέσων μαζικής μεταφοράς , ( ηλεκτρικός μετρό , λεωφορεία ,τρόλεϊ , τραμ . ) την μεγαλύτερη εύθηνη την έχουν οι συνδικαλιστές τους και οι εργαζόμενοι που μαζί με τις δοτές άχρηστες και ανίκανες διοικήσεις τους δεν προτείνουν σωστά μέτρα για αύξηση των εσόδων των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ,κοιτάζουν μόνο να αναθέτουν την φύλαξη των σταθμών σε εταιρείες σεκιούριτι με ανίκανο προσωπικό που μόνο για σεκιούριτι δεν κάνουν ,ο ΗΣΑΠ να αναθέτει σε απατεώνες εργολάβους την αλλαγή των γραμμών που για δουλεία ενός έτους το πολύ αυτές την κάνουν σε πέντε και βαλε χρόνια για να τα οικονομάνε ( ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ κάποτε που είχε τον ΗΣΑΠ το πρωί δούλευαν κανονικά τα τραίνα και το βράδυ αλλάζανε τις γραμμές χωρίς να ταλαιπωρείτε ο κόσμος ) , να περνούν μεγάλους μισθούς με τις υπερορίες και τα επιδόματα .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 120.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ .
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ :
Να καταργήσουν την εταιρία σεκιούριτι η να φέρουν άλλη ,αλλά με ικανότερο προσωπικό ειδικευμένο στη φύλαξη .
Ο ΗΣΑΠ να ανακαλέσει την σύμβαση με τον εργολάβο που κάνει τα έργα για τις γραμμές και να ελέγξει από την αρχή τις συμφωνίες γιατί το έργο είναι υπερτιμημένο .
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΜΑ ΕΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
(Το προσωπικό θα βρεθεί από τις μετατάξεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ )
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ . KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .
ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ .
ΙΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ..Ν.Τ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ( ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙ )ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .
ΜΙΣΘΟΙ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ .ΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;;
Η Ελλάδα παρουσιάζει αυτά τα τεράστια ελλείμματα που φτάσαμε κοντά στην χρεοκοπία και με μισθούς και συντάξεις που έρχονται όπου νάνε μετά τις εκλογές που θα γίνουν από 300 – 900 ευρώ , από την στιγμή που πλάκωσαν ανεξέλεγκτα βάση σχεδίου οι λαθρομετανάστες – μετανάστες τώρα αυτή την στιγμή είναι 6.000.000 και μέχρι το 2020 θα γίνουν 20.000..000 οι λαθρομετανάστες – μετανάστες , γι αυτό θα κάνουν το τζαμί και που ψηφίσαν το κόστος κατασκευής τα κόμματα προ ημερών την χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό της Ελλάδος 15.000.000 ευρώ και ακολουθούν και αλλά τζαμιά για να καλυφτούν οι ανάγκες των μουσουλμάνων για προσευχές που θα τα πληρώσουν όλα οι Έλληνες . Ο λαθρομετανάστης .μετανάστης εχει ανάγκη από νοσοκομεία , φάρμακα , ιατρό , σύνταξη χρήματα για εδώ και άλλα να στέλνει στις πατρίδες τους μεταφορές για κινείτε , έξοδα για προστασία από αυτούς ,διαφεύγοντα κέρδη από φόρους , παραεμπόριο και πάρα πολλά άλλα . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΧΕΥΟΥΜΕ ΜΥΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΛΘΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ,
ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΟΗΕ , ΤΟ ΝΑΤΟ ,Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,
ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ .
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ , ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΟΝΑΤΟ , ΤΟΝ ΟΗΕ ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ , ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΚΟ .

Το ΠΑΣΟΚ έφήβρε την λέξη ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ για να μην μιλήσει ο Έλληνας , και να λέει το ΠΑΣΟΚ μέσω των καναλιών του και
μεγαλοδημοσιωγράφων του , Α είσαι κατά των ξένων είσαι ρατσιστής και πας στην γωνιά και σε απομονώνουν και είσαι δακτηλοδεικτούμενος .
Αυτό είναι το κόλπο για να μην μιλάει ο Έλληνας και οι άλλοι να κάνουν την δουλεία τους χωρίς εμπόδια .

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, ο βρωμερός Τουρκαλβανός Ιερώνυμος Λιάπης διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 12 Δεκέμβρη 2010 συναυλία υπέρ των Λαθρομεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα. Διαβάστε τί έγραψε χθές Σάββατο η "Ελευθεροτυπία" και παρακαλώ αναρτήστε το για να ξεστραβωθούν οι χριστιανοί:

Ελευθεροτυπία, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Κόντρα στη μισαλλοδοξία

Κόντρα στην υποβάθμιση της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, που επιδιώκουν ορισμένοι, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ενέκρινε και έθεσε υπό την αιγίδα του ανοιχτή μουσική συναυλία στην περιοχή, που διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής στις 12 Δεκεμβρίου (6 μ.μ.).

Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος τη Δευτέρα θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για να τον προσκαλέσει να παρακολουθήσει μαζί του τη συναυλία. Θα είναι η μοναδική πρόσκληση που θα επιδοθεί, αφού η συναυλία θα 'ναι ανοικτή για το κοινό.

Ψυχή τέτοιων εκδηλώσεων, που μάχονται το φανατισμό, τη διαίρεση και τη μισαλλοδοξία, είναι ο εφημέριος του Αγίου Παντελεήμονα π. Μάξιμος Παπαγιάννης, τις πρωτοβουλίες του οποίου εγκρίνει η Αρχιεπισκοπή.

Θα παρουσιαστούν η Πολυφωνική Χορωδία του Αγ. Παντελεήμονα και η Καμεράτα από το Μέγαρο, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και εκπλήξεις. Οσοι πιστοί και... μη, καλοδεχούμενοι.
Μ.ΠΙΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ:ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!
Με 400 ένσημα παίρνουν σύνταξη 500 ευρώ το μήνα!


Στρατιές ηλικιωμένων έρχονται στην Ελλάδα και δηλώνουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας χωράφια, καταστήματα ακόμα και οίκους ανοχής. Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκονται «μαφιόζικα» κυκλώματα με τη συμμετοχή Βουλγάρων αλλά και Ελλήνων, που έναντι αδράς αμοιβής προσκομίζουν πλαστά στοιχεία στα Ταμεία και μεσολαβούν για την απάτη.Οι εμπλεκόμενοι, κυρίως γυναίκες μεγάλης ηλικίας, δηλώνοντας για τόπο μόνιμης διαμονής χωράφια, οικόπεδα, καταστήματα, ακόμη και οίκους ανοχής, θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα στη χώρα μας και λαμβάνουν σύνταξη και συμπληρωματικές παροχές με μηδαμινές προϋποθέσεις.

Έπειτα από συνεργασία των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας, του ΙΚΑ, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, της ΕΛ.ΑΣ και της Γεν, Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπ.Οικονομικών, προέκυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν το μέγεθος της απάτης,με τη συμμετοχή και Ελλήνων, που έναντι αδράς αμοιβής καθοδηγούσαν τους μετανάστες για το έλλειμμα στη νομοθεσία, αλλά και στον ελεγκτικό μηχανισμό και για τις δυνατότητες εκμετάλλευσής του.

Σύμφωνα με τον Κόσμο του Επενδυτή, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της βουλγάρας μετανάστριας, που με ασφάλιση 414 ημερών στη χώρα μας, και ποσό αναλογούσας σύνταξης 27,32 ευρώ τον μήνα, λαμβάνει συμπλήρωμα ύψους 482,43 ευρώ, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Από τη διασταύρωση και ταυτοποίηση ενδεικτικού αριθμού πολιτών της Ε.Ε, κυρίως Βουλγάρων, στους οποίους ήδη καταβάλλεται συμπληρωματικό ποσό, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία Εργασίας, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, διαπιστώθηκαν τα εξής:

-Δεν είχαν συμπληρώσει πενταετή διαμονή στη χώρα μας.

-Ορισμένοι δεν είχαν καν καταγραφεί στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

-Η διεύθυνση κατοικίας η οποία αναγραφόταν στα μισθωτήρια δεν ήταν ακριβής, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις κατά τον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για οικίες.

-Κάποιοι από τους Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου, είτε του ιδιοκτήτη είτε του μισθωτή, που αναγράφονταν στα μισθωτήρια ήταν ανύπαρκτοι.

.

ΚΑΤΣΕ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ:ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!
Με 400 ένσημα παίρνουν σύνταξη 500 ευρώ το μήνα!


Στρατιές ηλικιωμένων έρχονται στην Ελλάδα και δηλώνουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας χωράφια, καταστήματα ακόμα και οίκους ανοχής. Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκονται «μαφιόζικα» κυκλώματα με τη συμμετοχή Βουλγάρων αλλά και Ελλήνων, που έναντι αδράς αμοιβής προσκομίζουν πλαστά στοιχεία στα Ταμεία και μεσολαβούν για την απάτη.Οι εμπλεκόμενοι, κυρίως γυναίκες μεγάλης ηλικίας, δηλώνοντας για τόπο μόνιμης διαμονής χωράφια, οικόπεδα, καταστήματα, ακόμη και οίκους ανοχής, θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα στη χώρα μας και λαμβάνουν σύνταξη και συμπληρωματικές παροχές με μηδαμινές προϋποθέσεις.

Έπειτα από συνεργασία των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας, του ΙΚΑ, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, της ΕΛ.ΑΣ και της Γεν, Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπ.Οικονομικών, προέκυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν το μέγεθος της απάτης,με τη συμμετοχή και Ελλήνων, που έναντι αδράς αμοιβής καθοδηγούσαν τους μετανάστες για το έλλειμμα στη νομοθεσία, αλλά και στον ελεγκτικό μηχανισμό και για τις δυνατότητες εκμετάλλευσής του.

Σύμφωνα με τον Κόσμο του Επενδυτή, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της βουλγάρας μετανάστριας, που με ασφάλιση 414 ημερών στη χώρα μας, και ποσό αναλογούσας σύνταξης 27,32 ευρώ τον μήνα, λαμβάνει συμπλήρωμα ύψους 482,43 ευρώ, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Από τη διασταύρωση και ταυτοποίηση ενδεικτικού αριθμού πολιτών της Ε.Ε, κυρίως Βουλγάρων, στους οποίους ήδη καταβάλλεται συμπληρωματικό ποσό, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία Εργασίας, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, διαπιστώθηκαν τα εξής:

-Δεν είχαν συμπληρώσει πενταετή διαμονή στη χώρα μας.

-Ορισμένοι δεν είχαν καν καταγραφεί στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

-Η διεύθυνση κατοικίας η οποία αναγραφόταν στα μισθωτήρια δεν ήταν ακριβής, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις κατά τον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για οικίες.

-Κάποιοι από τους Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου, είτε του ιδιοκτήτη είτε του μισθωτή, που αναγράφονταν στα μισθωτήρια ήταν ανύπαρκτοι.


ΚΑΤΣΕ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...