15/12/10

Η πράσινη τραπεζική Χούντα ξεφτίλισε την «Συμβουλευτική Επιτροπή» που εξακολουθεί να αυτοαποκαλείται «Βουλή»

156 διεφθαρμένοι , έως μυελού οστέων, επιδοτούμενοι, ψωροβουλευτές, ψήφισαν ΝΑΙ σε όλα. Ένας μόνον αποστάτησε από τη θλιβερή παρέα των νέο-Πατριωτών και αχυρανθρώπων του ΔΝΤ. Κατεψήφισε ο Β. Παπαχρήστου από το ΠΑΣΟΚ, και τον διέγραψαν τιμητικά. Από τους τρεις ανεξάρτητους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, η Σ. Σακοράφα είπε πως αρνείται να δεχθεί πρακτικές «κατοχικού Κοινοβουλίου» και αποχώρησε από τη συζήτηση. Οι Γ. Δημαράς και Β. Οικονόμου καταψήφισαν.
Ο θλιβερός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Βουδούρης , απείχε της συζήτησης, διαμαρτυρόμενος , αλλά προσήλθε και υπερψήφισε ως καλό πρόβατο.

Σπ.Χ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!

http://www.dea.org.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=6


τα τελευταια κομματια ,ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ,κατευθειαν απο το υπεδαφος της καταψυχης της βορειας Σιβηριας εξορυσσονται μαζι με τα μαμουθ και το ντι εν ει τους!

αξιζουν την αλληλεγγυη μας ως χλωροπανιδα υπο εξαφανισιν,προστατευομενη απο το νατουρα για endangered species.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΣΙΒΗΡΙΚΑ ΜΑΜΟΥΘ, ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΒΗ,ΤΟΝ ΣΙΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΔΕΑ ΠΟΛ ΠΟΤ !!!!

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...