19/9/15

Φαλακρέξ -Ρουφιανεξ

Σε εκδήλωση του αυτοαποκαλούμενου «Εθνικού Παλλαϊκού Μετώπου»
ο Φαλακρέξ –Ρουφιανέξ κ. Καζάκης με τον υποστηρικτή και χορηγό του αντιτραπεζικού και αντιμνημονιακού ΕΠΑΜ, πρώην πρόεδρο της OMEGA BANK κ. Π. Γεννηματά.
Η OMEGA BANK στο ΔΣ της οποίας συμμετείχαν ο αυτάδελφος του αβάπτιστους πρίγκηψ Νικόλαος και ο ομόθρησκος και ομόφυλος Καπόν Χασδάι που εξαγοράστηκε το 2005 από την Proton του Λαυρεντιάδη και εν συνεχεία απορροφήθηκε.
Όπως καταλάβετε, το «κόμμα» είναι μια ακόμα «επιχείρηση». Μια δουλειά είναι . Όπως και η ΚΚΕ λίμιτεδ. Να πουλάει επανάσταση στους χαζούς.
Και επειδή κάτι ξέρουν τους έκαναν πέρα και οι Λαφαζανίστας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

(κα΄ 28-29). «Πράξεις Ἀποστόλων»

«Μέχρι καὶ Ἕλληνες ἔβαλε μέσα στὸ ἱερὸ (συναγωγή) καὶ μόλυνε τὸν ἅγιο τοῦτο τόπο»

Ανώνυμος είπε...

Τον παιρνει η Κυβελη, η Ασταρτη, η Ισιδα, ο Βααλ, ο Αδωνις και ο Μολωχ σας.

Ελληνες στο ανωτερο χωριο εννοει ειδωλολατρες και επειδη οποιος δεν ομολογει ως Θεο μοναδικο τον Χριστο λατρευει δαιμονες, οι τοτε προγονοι ηταν θυματα, οπως η πλειοψηφια των εθνων.

Ανώνυμος είπε...

μυστικό σχέδιο "ΚΑΖΑΚΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΟΝ ΕΦΕΣΙΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΕΡΟ...ΚΟΙΝΩΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

O Γεννηματάς εκτός των όσων πολλών αναφέρονται στο βιογραφικό του, υπήρξε και συνιδρυτής της νέας δημοκρατίας μαζί με τον Καραμανλή, από ότι έχει λεχθεί.
Ώς άνθρωπος του συστήματος και εκ του αξιώματος που κατείχε, του αντιπροέδρου της ευρωπαϊκής τράπεζας επενδύσεων, γνωρίζει απ' έξω και ανακατωτά την λειτουργία του τραπεζικού συστήματος.

Δεν είναι επομένως απορίας άξιο, ότι κατέληξε στην διαπίστωση οτι η Ελλάδα εντός του ευρώ δεν πρόκειται να δεί Θεού πρόσωπο και πρότεινε την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα όπως και το ΕΠΑΜ, σε αντίθεση με όλα τα καθεστωτικά και δωσιλογικά κόμματα.
Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που τον έβαλαν σε μαύρη λίστα τα τσοντοκάναλα, όταν διατύπωσε την θέση αυτή δημοσίως.

Αυτή είναι και η μόνη θέση από ότι άκουσα σε συνέντευξή του που συμφωνεί με το ΕΠΑΜ, γιατι κατά τα άλλα, τον άκουσα να λέει οτι είναι υπέρ της ΕΕ και οτι αφού ανατάξουμε την οικονομία μας με το εθνικό νόμισμα, θα μπορούμε έτσι να εξυπηρετούμε και το χρέος μας.

Το γεγονός επομένως οτι υποστηρίζει το ΕΠΑΜ, επειδή κατάλαβε οτι είναι το μόνο κόμμα που έχει την γνώση να μας οδηγήσει στο εθνικό νόμισμα, δεν σημαίνει κατ' ουδένα τρόπο οτι οι θέσεις του ΕΠΑΜ ταυτίζονται με αυτές του Γεννηματά.
Η υποστήριξη από κάποιον των θέσεών μου, δεν προαπαιτεί εκ μέρους μου την αποδοχή της.

Όπως επίσης το να λέει κάποιος οτι θέλει να με ψηφίσει, δεν πρϋποθέτει εκ μέρους μου δήλωση οτι αποδέχομαι την ψήφο του.

Αυτά για να μην διαστρέφεται η κοινή λογική.

Κατά τα άλλα και η Xρυσή Aυγή συμπλέει με τα καθεστωτικά κόμματα στην παραμονή μας στο ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Το τρολ που αναφέρει τις πράξεις των Αποστόλων δεν ξέρει (;) πως Έλληνας τότε σήμαινε ειδολολάτρης και δεν ήταν δηλωτικό εθνικότητας;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αν μπορούσαν να συνασπιστούν (νέος Συνασπισμός...) οι ΕΠΑΜ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΛΑΕ θα είχαν άθροισμα 2.86+.77+.85=4.48% ποσοστό μεγαλύτερο από το Ποτάμι.
Βέβαια κάτι θα ξέρει περισσότερο ο Λαφαζάνης...

ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

  ΤΑ "ΕΙΔΙΚΑ" ΨΥΓΕΙΑ  ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ...ΚΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΤΑ ΕΜΦΟΛΙΑ,  ΕΙΝΑΙ ..... ....ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦ...