26/9/15

Το ΟΧΙ του Μελιγαλά και η σφαγή που ήταν έγκλημα πολέμου

του Σπύρου Χατζάρα

Όλος ο «προοδευτικός» κόσμος πηγαίνει κάθε χρόνο στο Ποτότσαρι στη Σεμπρενίτσα για μια γενοκτονία που δεν έγινε ποτέ, και για να προσκυνήσει τους 6500 μουσουλμάνους που σκοτώθηκαν μαχόμενοι, προσπαθώντας να πάνε στην «μουσουλμανική» Τούζλα ,όταν έπεσε η Σεμπρενίτσα στα χέρια των Σέρβων. Όλους, τους βρήκαν θαμένους ψάχνοντας με δορυφόρους, πάνω στο βουνό, σε μια ακτίνα 150 χιλιομέτρων. 
  Σε εμάς ,σε μια πολύ μικρότερη έκταση από τη Σεμπρενίτσα , στο Μελιγαλά, στην Καλαμάτα , στους Γαργαλιάνους και στα γύρω χωριά, σε μια ακτίνα 30 χιλιομέτρων εκτελέστηκαν τον Σεπτέμβρη του 1944, περίπου 5000 άμαχοι και αιχμάλωτοι, αλλά για αυτό το έγκλημα πολέμου, για αυτή τη Γενοκτονία, δεν θέλει να ακούει καμιά «ευαίσθητη ψυχή», και μας μιλάνε «για γιορτές μίσους», μας λένε ότι «έφταιγαν και τα θύματα» και μετράνε μόνο τα πτώματα της Πηγάδας.
Οι νεκροί της σφαγής του Μελιγαλά όμως δεν είναι μόνο θύματα της Πηγάδας. Είναι και οι εκτελεσμένοι από τα λαο-δικεία στα γύρω χωριά, ενώ τα θύματα των αυτοδικιών δεν τα μετέφεραν ποτέ στην Πηγάδα.
Έκτος από τη Σεμπρενίτσα, η διεθνής κοινότητα, αναγνωρίζει ως το απόλυτο εγκλήματα πολέμου και τη σφαγή των 22.500 Πολωνών αιχμαλώτων, από τους σοβιετικούς στο δάσος του Κατίν. Αυτά, είναι εγκλήματα πολέμου όπως εκείνα που έκαναν οι Γερμανοί στα Καλάβρυτα το Δίστομο και την Κάνδανο.
Αντίθετα, τα εγκλήματα των κομμουνιστών στον Μελιγαλά, την Καλαμάτα και τους Γαργαλιάνους τον Σεπτέμβρη του 44, με την οργανωμένη σφαγή 5000 αιχμαλώτων και αμάχων, εξακολουθεί να θεωρείται από τους αριστερούς , «ηρωικό κατόρθωμα», και οι «προοδευτικούληδες» χαρακτηρίζουν το μνημόσυνο των αδικοχαμένων ως «γιορτή μίσους».
Εάν υπάρχει ένα στοιχείο «μίσους», αυτό είναι η σφαγή, με εντολή του ΚΚΕ των αιχμαλώτων.

Οι κομμουνιστές, ποτέ δεν ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για το έγκλημα του Μελιγαλά και δεν ζήτησαν ποτέ συγνώμη. 
  Η εκτέλεση των αμάχων και αιχμαλώτων, στον Μελιγαλά, την Καλαμάτα και τους Γαργαλιάνους , έγινε με καθαρά πολιτική απόφαση που ήρθε «από ψηλά», και όχι από τα τοπικά πολιτικά στελέχη και είχε σχεδιαστεί πριν την αποχώρηση των Γερμανών, όπως αλώστε και οι σφαγές του «Κόκκινου Δεκέμβρη».
Παρά τα ψέματα των αριστερών , η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων του Μελιγαλά , δεν εκτελέστηκαν γι αυτά που ίσως είχαν κάνει, αλλά γι αυτά που δε δέχονταν να κάνουν.
Το ΟΧΙ στον κομμουνισμό, επέβαλε τη θανατική τους καταδίκη.

Ο Βελουχιώτης, λίγες μέρες μετά τις σφαγές ομολόγησε τα εγκλήματα, μιλώντας στις 29 Οκτωβρίου 1944 στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας , στην πανηγυρική συγκέντρωση του ΕΑΜ. «Τώρα φωνάζουνε ότι ο Άρης σφάζει. Ναι, σφάξαμε κι είμαστε έτοιμοι να ξανασφάξουμε, αν χρειαστεί. Ποιους όμως σφάξαμε; Σφάξαμε κείνους που πρόδιδαν στους καταχτητές τους Έλληνες, κείνους που κλέβανε το λαό και διαπράττανε εγκλήματα», είπε. Το ίδιο βλακώδες ερώτημα, «Ναι, σφάξαμε αλλά ποιους σφάξαμε»; Το επαναλαμβάνουν οι κομμουνιστές και οι προοδευτικοί , μέχρι και σήμερα.

Τέλος πάντων, 71 χρόνια μετά, τα εγγλέζικα αρχεία παραμένουν κλειστά και «απόρρητα, λείπουν «χαρτιά και ντοκουμέντα», ενώ, επειδή πολλοί εξακολουθούν να μην το θέλουν, δεν ξέρουμε , τι ακριβώς έγινε.
Πρέπει να πάψει η προσβολή στη μνήμη των νεκρών με την συμμαχική υιοθέτηση των ψευδών των κομμουνιστών, ότι «μπήκαν μαχόμενοι στον Μελιγαλά» και ότι ,«εκάμθη η αντίσταση».
Συνοπτικά επισημαίνω.
Ο σύνδεσμος της Force 133 , ο (καμπούρης) λοχαγός Ντόναλντ Γκίμπσον, μπήκε στον Μελιγαλά το βράδι της 14ης Σεπτεμβρίου, μίλησε με τους επικεφαλής των αμυνομένων και τους έπεισε να παραδοθούν εγγυώμενος ότι θα κριθούν από τη νόμιμη κυβέρνηση.Το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου δεν υπήρξε καμιά επίθεση του ΕΛΑΣ στον οποίο είχαν σωθεί τα πυρομαχικά, αλλά έγιναν διαπραγματεύσεις.
Ο Μελιγαλάς δεν αλώθηκε αλλά παραδόθηκε μετά από συμφωνία με τους άγγλους στρατιωτικούς συνδέσμους και με τις εγγυήσεις των Εαμιτών της πόλης. Το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου 1944 τριμελής επιτροπή των κατοίκων βγήκε και διαπραγματεύτηκε με την ηγεσία των Κουκουέδων.
Η παράδοση έγινε στις 12.00 ακριβώς και το σύνθημα ήταν το χτύπημα της Καμπάνας του Αγίου Ιωάννου. 
  Ο σεβασμός της μνήμης των νεκρών επιβάλει την αποκάλυψη της αλήθειας και αυτή την αλήθεια θέλουν να κρύψουν οι σύμμαχοι και οι κομμουνιστές.
Η Τέχνη του ψεύδους άλλωστε, είναι πρωτίστως τέχνη «επαναστατική». Μαρξιστική-Λεννινιστική.
Τα θύματα της «Πηγάδας», ήσαν αιχμάλωτοι που είχαν παραδοθεί, κατόπιν συμφωνίας με τον άγγλο στρατιωτικό σύνδεσμο.
Οι κομμουνιστές ήσαν στενοί συνεργάτες των άγγλων και χωρίς την έγκριση ή την ανοχή των Άγγλων δεν θα γινόταν ποτέ η σφαγή στον Μελιγαλά ούτε τα Δεκεμβριανά.
Το ΚΚΕ παρέλαβε το 1941 με (διπλότυπη απόδειξη) 7100 λίρες από τη SOE και μέχρι τον Σεπτέμβρη του 44 έλαβαν 1.500.000 χρυσές λίρες.Το ΚΚΕ, το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ ήσαν δημιούργημα των Άγγλων που τους χρηματοδότησαν και τους επέβαλαν στον Λίβανο. Για να σας το κάνω πιο λιανά το «ΚΚΕ» ήταν ψευδώνυμο της SOE, που ήταν ο ηθικός αυτουργός της σφαγής του Μελιγαλά.
Αφού υπάρχει η σφαγή της Σεμπρενίτσα το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο οφείλει να εκδώσει ψήφισμα και να αναγνωριστεί η «σφαγή του Μελιγαλά» ως έγκλημα πολέμου

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχεις πάρει χαμπάρι πόσο εγκληματικά τσιμπάνε οι ΝΕΟ-ΕΛΛΑΔΙΑΝΟΙ σε όλη αυτήν την προπαγάνδα περί "εγκλημάτων κατά τής ανθρωπότητος" τα οποία ποτέ δεν περιέχουν τις γενοκτονίες που υπέστησαν οι Έλληνες;

εγώ αμέσως ρωτάω, ποιο έγκλημα; πού; τί έγινε ακριβώς;

οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να θρηνίσουν πριν καν τους πεις ποιο ήταν το "έγκλημα"

ταυτόχρονα δικαιολογούν οι ίδιοι τον Μελιγαλά.

να σου δώσω ένα παράδειγμα. Κυρά, μάνα ενός φίλου μου, ψηφίζει σύριζα και ενοχλείται από την Χρυσή Αυγή επειδή είναι "υπέρ τής βίας", πιστεύει ότι τίποτε δεν γίνεται με την βία, οι μετανάστες που είναι άνθρωποι και τί να κάνουμε και τέτοια.

ταυτόχρονα η κυρά λέει ότι το όνειρό της ήταν η ΕΣΣΔ και ότι ήταν δικαιολογημένες(!!!) οι δολοφονίες τού Φουντούλη και τού Καπελώνη.

ΒΡΑΣ'ΤΑ

Ανώνυμος είπε...

MICHAEL HOFFMAN: JUDAISM DISCOVERED Σελ. 336

Με όλη αυτή τη φλυαρία για τη «σύγκρουση των πολιτισμών» συγκριτικά λίγη προσοχή δόθηκε στην μελέτη για τη ναυμαχία της Ναυπάκτου μεταξύ μιας μουσουλμανικής υπερδύναμης, τον ναυτικό στόλο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και ένα μικρότερο Καθολικό ναυτικό υπό τη στρατιωτική ηγεσία του Δον Ιωάννη της Αυστρίας ( 1547-1578) και ο Marc Antonio Colonna (1535-1584), Γενικού Ναυάρχου - του παπικού στόλου, υπό την ηγεσία του Πάπα Πίου Β΄ Η σύγκρουση έγινε στα ανοικτά των ακτών της Ελλάδος στις 7 Οκτωβρίου του 1571, και ήταν μία από τις καθοριστικές ναυμαχίες της δυτικής ιστορίας, στην οποία η μοίρα της λεκάνης της Μεσογείου, αποφασίστηκε υπέρ της Ευρώπης. Ένας από τους μαχητές ήταν Μιγκέλ Θερβάντες, ο μέλλων συγγραφέας του Δον Κιχώτη. 365 Ο ρόλος ενός Ταλμουδικού τραπεζικούς οίκου στην επιδείνωση της σύγκρουσης είναι τόσο σκοτεινός όσο και η ίδια η μάχη: «Ο πόλεμος, όπως όλοι οι πόλεμοι, είχε πολλές αιτίες, αλλά μία από τις πιο σημαντικές από αυτές ήταν το γεγονός ότι η Γαλλία όφειλε 150.000 δουκάτα στον Δούκα της Νάξου. Ο Τούρκος Σουλτάνος Σελίμ Β είχε κατακτήσει το νησί της Νάξου και όρισε τον στενό φίλο του, Ιωσήφ Νάζι (1505-1579), ως Δούκα. Ο Νάζι είχε γεννηθεί στην Πορτογαλία σε μια οικογένεια που είχε προσηλυτιστεί βίαια στον καθολικισμό. Ο Ιωσήφ βαφτίστηκε στην εκκλησία και μεγάλωσε με το χριστιανική όνομα Joao Miguez. Η θεία του ήταν η γνωστή Dona Gracia Nasi (Ντόνα Γκράτσια Νάση) (ιδρύτρια της σχολής Yeshiva της Κωνσταντινούπολης). Όταν ο Ιωσήφ ακολούθησε τη θεία του στην Κωνσταντινούπολη, παντρεύτηκε την εξαδέλφη του, Brianda, κόρη της Dona Gracia. Η διάσημη θεία του ήταν τώρα η πεθερά του. Νωρίτερα, είχε γίνει κύριος του Οίκου των Mendes (διαβάζεται επίσης Mendez), της οικογενειακής επιχείρησης και μιας σημαντικής εμπορικής και τραπεζικής εταιρείας της εποχής. Τα πλοία των Mendes συχνά βοηθούσαν τους κρυπτοεβραίους να φύγουν από την Ισπανία, οι υπάλληλοι της επιχείρησης δημιουργούσαν πιστωτικούς λογαριασμούς για να σώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ως οικονομολόγος, ο Joao / Ιωσήφ συχνά έκανε δουλειές με τους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης, και κανόνισε ένα δάνειο για να το βασιλιά της Γαλλίας ενώ ο ίδιος (Joao / Ιωσήφ) ήταν ακόμη ανοιχτά καθολικός. Για τη δική τους ασφάλεια, η οικογένεια αναγκάστηκε να μεταναστεύσει από την Ισπανία και τελικά εγκαταστάθηκε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Εδώ επέστρεψαν στον Ιουδαϊσμό και στα εβραϊκά ονόματά τους.

Ο Ιωσήφ (Νάση), όπως ήταν γνωστός τώρα, έγινε στενός φίλος του πρίγκιπα Σελίμ, του γιου του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή. Όταν ο Σελίμ ανέβηκε στο θρόνο, αντάμειψε τον Εβραίο φίλο του με ένα Δουκάτο. Όταν ο βασιλιάς Κάρολος Θ΄ της Γαλλίας το έμαθε αυτό, αρνήθηκε το χρέος του προς τον νέο Δούκα, επιμένοντας ότι το δάνειο ελήφθη από τον χριστιανό, Joao και ότι τίποτα δεν οφειλόταν στον Εβραίο Ιωσήφ. Ιωσήφ, ωστόσο, χρωστούσε χρήματα στο νέο σουλτάνο και δεν μπορούσε να τα πληρώσει, εκτός και αν εισπράττετο το γαλλικό δάνειο . Το 1569 ο σουλτάνος Σελίμ Β παραχώρησε στην τραπεζική οικογένειά του Mendes / Νάση την άδεια να κατάσχει εμπορεύματα από τα πλοία με γαλλική σημαία που έμπαιναν στο λιμάνι της Αλεξάνδρειας. Η Γαλλία διαμαρτυρήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, και ο σουλτάνος Σελίμ κοινοποίησε στον Βασιλέα Κάρολο ότι το εμπόρευμα θα επιστραφεί μετά την καταβολή του δανείου. Η σύγκρουση συνέχισε και εντάθηκε. » 366 Γαλλικά πλοία ενώθηκαν με τον συμμαχικό στόλο στη Ναύπακτο εν μέρει για να υπερασπιστούν τα γαλλικά πλοία από την κατάσχεση που ασκούσε ο τραπεζικός οίκος των Mendes / Νάση, τον οποίο με τη σειρά του υποστήριζαν οι μουσουλμανικές ναυτικές δυνάμεις υπέρ του Ιωσήφ Νάζι.

364 The Westminster Review, “The Jews of Western Europe” in The Eclectic Magazine of Foreign Literature, Science and Art (NY), August, 1863.

Ανώνυμος είπε...

MICHAEL HOFFMAN: JUDAISM DISCOVERED 336

With all the chatter about the “clash of civilizations” comparatively little notice of study has been expended upon the Battle of Lepanto between a Muslim superpower, the Ottoman empire’s naval fleet, and a smaller Catholic navy under the military command of Don John of Austria (1547-1578) and Marc Antonio Colonna (1535-1584), Captain-General of the papal Fleet, under the leadership of Pope Pius V. Fought off the coast of Greece on October 7, 1571, it is one of the decisive naval battles of western history, in which the fate of the Mediterranean basin was decided in favor of Europe. One of the combatants was Miguel Cervantes, the future author of Don Quixote. 365 The role of a Talmudic banking house in exacerbating the conflict is as obscure as the battle itself: “The war, like all wars, had many causes, but one of the more significant ones was the fact that France owed 150,000 ducats to the Duke of Naxos. Turkish Sultan Selim II had conquered the Island of Naxos and appointed his close friend, Joseph Nasi (1505-1579), as Duke. Nasi had been been born in Portugal to a family that had been forcibly converted to Catholicism. Joseph was baptized in the church and raised under the Christian name Joao Miguez. His aunt was the well-known Dona Gracia Nasi (foundress of the Yeshiva of Istanbul). When Joseph j followed his aunt to Constantinople, he married his cousin, Brianda, Dona Gracia's daughter. His famous aunt was now his mother-in-law. Earlier, he had become a principal in the House of Mendes (also spelled Mendez), the family firm, and a major trading and banking company of the age. Mendes ships often assisted crypto Jews in fleeing Iberia, the firm’s agents arranged j for bills of credit to save their assets. As a financier, Joao/Joseph often dealt with the royal houses of Europe, and a loan to the king of France was made while he (Joao/Joseph) was still openly a Catholic. For their own safety, the family had to emigrate from Iberia and eventually they settled in the Ottoman Empire. Here they returned to Judaism and to their Jewish names.

Joseph (Nasi), as he was now known, became a close friend of Prince Selim, j the son of Suleiman the Magnificent. When Selim ascended the throne, he rewarded his Jewish friend with the Dukedom. When King Charles IX of France learned of this, he disavowed his debt to the new Duke, insisting that the loan was taken from the Christian, Joao, and that nothing was owed to the Jew, Joseph. Joseph, however, owed money to the new sultan and could not pay it unless the French loan was collected. In 1569 Sultan Selim II gave the Mendes/Nasi banking family permission to seize merchandise from French-flagged ships in the port of Alexandria. The French protested to Constantinople, and Sultan Selim notified King Charles that the merchandise would be returned when the loan was paid. The dispute continued and intensified.” 366 French vessels joined the allied fleet at Lepanto in part to defend French shipping from the predation of the Mendes/ Nasi banking house, which was in turn backed by Muslim naval power at the behest of Joseph Nasi.


364 The Westminster Review, “The Jews of Western Europe” in The Eclectic Magazine of Foreign Literature, Science and Art (NY), August, 1863.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν σύλλογοι Ποντίων για να απαιτήσουν την εκπαραθύρωση αυτού του
συριζονούμερου (βαρελιού με χειροπόδαρα) του χοντροφίλη, όπως έγινε στην περίπτωση του πορτα-πορτα Δ. Καμμένου των σανέλ;;

Ή μόνο οι προσβολές στους εβραίους και το ΚΙΣ τιμωρούναι στο ραγιαδιστάν;;;

Πάοκ λέμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο, αρχισαν τα οργανα. Οι κατοικοι της Δρεσδης βγηκαν στους δρομους φωναζοντας "Ο Πουτιν στο Βερολινο, η Μερκελ στη Σιβηρια"

https://www.youtube.com/watch?v=ssHRPEmNLSI

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον διαπράχθηκε τέτοια μεγάλη γενοκτονία, οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις της δεξιάς γιατί δεν προσήγαγαν τους εν ζωή ΕΛΑΣίτες σε δίκη για εγκλήματα πολέμου; Έλα ντε;

Ανώνυμος είπε...

Πώς το ξετρύπωσες αυτό πάλι; Κυκλοφοράει κανένας με ντοκτορά στην ιστορία εδώ πέρα;

Ανώνυμος είπε...

İERONİMOS GÜMÜLCİNE'YE

http://www.birlikgazetesi.info/haberler/10721-2015-09-25-07-00-32.html

BATI TRAKYA DA TARIKAT

http://www.dailymotion.com/video/x37f6q6_bati-trakya-da-tarikat-calismalari-devam-ediyor_news

Ανώνυμος είπε...

http://m.youtube.com/#/watch?v=8qAdJTHQysI

Ολα τα λεφτα περι το 12ο εως 15ο λεπτο.
Οι χρηματοδοτες του Χιτλερ.
Αφιερωμενο στους μπετοστοκους του αξονα.

Ανώνυμος είπε...

Η Αμερικη υποχωρει πανυγηρικα.
Ερχεται το τελος του κουμουνισμου και της παραπληροφορησης
ο νοων νοειτω
οι κουμουνιστες , ελιτ της διανοησης που εξαιτιας τους υπεφεραν τοσοι πολλοι
Συνανθρωποι μας δεν θα βρισκουν τρυπα να κρυφτουν
το αιμα αθωων Ελληνων
ζηταει ...να αναπαυτει και θα
ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ...
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Ανώνυμος είπε...

πως θα καταδικασουν οι αγγλοι το δημιουργημα τους?

αλλωστε διευκολυναν τελικα την ενοπλο συγκρουση του ελληνικου στρατου με τον ανταρτικο βαλκανικο πολυεθνικο κομμουνιστικο στρατο .

σημερα δε ο ελληνικος στρατος αποκαλειται απο τους νεομαρξιστες ελλαδιτες ως κυβερνητικος ενω ο βαλκανικος ανταρτικος κομμουνιστικος ως δημοκρατικος με σαφη προθεση να μειωθει ο πρωτος και να αγιοποιηθει ο δευτερος .

τετοια αχαριστια απο τους νεοελλαδιτες που σημερα θα ηταν οι αλβανοι της ευρωπης αν ειχε κερδισει ο ερυθρος οχλοστρατος των βαλκανων χμερ




το 1974 στη κυπρο οι εγγλεζοι εδιναν μεσω των κυανοκρανων και των βασεων τους τις θεσεις του πεζικου και του πυροβολικου της κυπρου και της ελλαδος στους τουρκους και μετα απο λιγο τα τουρκικα αεροπλανα βομβαρδιζαν και αποδεκατιζαν τους μαχητες.

ποσοι το γνωριζουν αυτο?


ποσοι γνωριζουν οτι απαγορευαν διελευση ελληνικων δυναμεων απο δεκελεια αλλα εδιναν τις θεσεις τους αμεσως στους τουρκους ενω τους αφησαν να περασουν απο τις αγγλικες βασεις και να περικυκλωσουν τις κυπριακες δυναμεις υπερφαλλαγγιζοντας τα μετοπισθεν ?


ποσοι γνωριζουν οτι τα εγγλεζικα σκυλια σηκωσαν αγγλικα αεροπλανα απο τις βασεις και βομβαρδισαν κυπριακες θεσεις αμυνας στη λευκωσια τοσο στις μαχες ιουλιου οσο και αυγουστου συνδραμοντας τους τουρκους στην στρατιωτικη νικη τους?


καταλαβαινετε λοιπον γιατι ο πολεμος της κυπρου εχει θαφτει και παρουσιαζεται πλαστογραφημενος απο τους ερυθρους χμερ των αθηνων μαζι με τους πολιτηκαντηδες ολους


ο ελλαδικος λαος ειναι αξιος της μοιρας του

λιγα τα ψωμια πλεον μεσα στην ιστορια που του απομενουν

εγινε ατιμος λαος και θα το πληρωσει με ιστορικη και δημογραφικη αποσυνθεση

Ανώνυμος είπε...

@ Σάβ Σεπ 26, 02:50:00 μ.μ.

"Εφόσον διαπράχθηκε τέτοια μεγάλη γενοκτονία,
οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις της δεξιάς
γιατί δεν προσήγαγαν τους εν ζωή ΕΛΑΣίτες σε δίκη για εγκλήματα πολέμου;

Έλα ντε;"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Γιατί, εξυπνάκο, είναι Ψοφο-"δεξιά"
και όχι Πατριωτική και Εθνικιστική Δεξιά!

Αν είχε κυβερνήσει μια Πατριωτική και Εθνικιστική Δεξιά,
τώρα, αριστερά καθάρματα δε θα υπήρχαν!

Μετά τον συμμοριτοπόλεμο, μια Πατριωτική και Εθνικιστική Δεξιά
θα τους είχε είτε εκτελέσει, είτε απελάσει στο Ανατολικό Μπλοκ
για να βρουν τον κομμουνιστικό "παράδεισο" που τόσο λάτρευαν!

Με εθνοπροδότες τύπου Καραμανλή, η Ψοφο-"δεξιά"
ανέχτηκε τα αριστερά καθάρματα και το εθνοκτόνο έργο τους!

Για ποιά Δικαιοσύνη μιλάς;

Αυτήν που αποφυλακίζει Ναρκέμπορους και
δε φυλακίζει τους Καταχραστές Δημοσίου Χρήματος;

Αλλού τα παιχνιδάκια σου, εξυπνάκια!

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/1Q1z0bT

Ανώνυμος είπε...

http://is.gd/XakHJ2