5/9/15

Έρχεται η καταιγίδα που θα γεννήσει ο νους των Ελλήνων

Το μέλλον δεν θα αλλάξει από μονάχο του 
 αν δεν κάνουμε κάτι κι εμείς

τoυ Σπύρου Χατζάρα


Η «μεταπολίτευση», που ξεχώρισε τους Έλληνες σε «δημοκρατικούς» και «ακροδεξιούς», δρομολογήθηκε από τους αμερικανούς το 1974, με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου, και έκλεισε τον κύκλο της 40 χρόνια μετά, με τη νέα εσχάτη προδοσία, της συνθηκολόγησης των (αριστερών) δωσίλογων, με την Διεθνή Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών.
Εδώ που φθάσαμε, απεδείχθη στα μάτια όλων, ότι η κατεστημένη «πολιτική Γεωμετρία», δηλαδή, «Αριστερά», «Κέντρο», «Δεξιά», ήταν και είναι εντελώς λάθος. Όλοι τους, είναι ένα πράγμα. Παρελθόν. Για αυτό ομολογούν και οι ΔΟΛιοι εκδότες, ότι το εκλογικό σώμα είναι «κινούμενη άμμος», και ότι οι «χαζοί» τηλε-ψηφοφόροι είναι απογοητευμένοι και βρίσκονται σε σύγχυση. Τους πήραν χαμπάρι. Έρχεται η καταιγίδα που θα γεννήσει ο νους των Ελλήνων και που θα σαρώσει τα λείψανα των παλιών πολιτικών.

Ο Μολώχ του Μνημονίου, όπως έφαγε τον Αβάπτιστο, τον Οφσόρ Καρατζαφέρη, τον φον Αντωνάκη, τον Κυρ-Φώτη και τον υπέρβαρο Συνταγματολόγο, θα φάει και τον moriturus Θατσεροαριστερό Alexis , και τον Μπλάκ Λέιμπελ Panos, και τη Fofi. Και επειδή στο ντουλάπι δεν έχει ούτε ψίχα , τα ευρω-πατριωτάκια , μιλάνε για «παλιούς» και «νέους», για μπροστά και πίσω και για του Έθνους τη «στρατηγική», διότι «υπέρτατη ιδεολογία για τον κάθε χαζό Έλληνα, πρέπει να είναι η σωτηρία του τραπεζικού μας συστήματος».
  Όπως το είπε και η μανδάμ Ντόρα , η κοινοπραξία των λωποδυτών της υποταγής και της Κλεπτοκρατίας, οι Αργυρώνητοι και οι Υπάλληλοι των έξωθεν τοκογλύφων, «χρειάζεται να συνεργαστεί ώστε να βρεθούν οι ικανότεροι από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ για να δουλέψουν για τον εθνικό στόχο».

Οι Γερμανοί ΝΑΖΙ ,όταν κατέλαβαν τις Σέρρες το 1941, τοιχοκόλλησαν μια προκήρυξη στα γερμανικά, τα βουλγαρικά κα τα ελληνικά, και έλεγαν ότι αγαπούν τους Έλληνες και τον αρχαίο πολιτισμό τους και δεν έρχονται ως εχθροί, αλλά ως ελευθερωτές της Ελλάδος από τους Άγγλους. Το ίδιο επιχειρούν τώρα και οι επικοινωνιολόγοι του συστήματος. Βάφτισαν την προδοσία, το «Μνημόνιο 3» «Αρετή» και τον δωσίλογο Θατσεροαριστερό Alexis, σε ελευθερωτή «Προμηθέα», (γιατί «του έτρωγαν το συκώτι ο Λαφαζάνης και η Ζωή»), και είναι βέβαιοι ότι οι «χαζοί» πολίτες θα δώσουν στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ καθαρή εντολή «αυτοδυναμίας». Παρόλα αυτά, και σύμφωνα με τη φορά των πραγμάτων, η επόμενη κυβέρνηση που θα καταρρεύσει και αυτή σύντομα, θα είναι η Κοινοπραξία ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΥΡΙΖΑ.
  Το μέλλον μας δεν θα αλλάξει από μονάχο του, όμως, αν δεν κάνουμε κάτι κι εμείς.
Για να νικηθούν ο Θατσεροαριστεροί και το Βερολίνο, χρειάζεται οι «δεξιοί», οι νοικοκυραίοι, η ραχοκοκαλιά της μεσαίας τάξης και οι αγρότες να εγκαταλείψουν την Ψωφοδεξιά και το αμορτισέρ της, τους ημι-ανεξάρτητους, και να στραφούν μαζικά στην Χρυσή Αυγή.
Μόνο με πρώτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή θα αλλάξει η φορά των πραγμάτων .

  Οι εκλογές «Εξπρές» σχεδιάστηκαν για να επικυρώσουν τα παράνομα Capital Controls και να επιβραβεύσουν τον Alexis που μας επέβαλε το , «Ένα Ταμείο για Όλους» , που μας το έφεραν αρχικά το 1970 και δεν πέρασε. Επανήλθαν το 2007,και χρειάστηκαν πέντε εκλογές και έξι κυβερνήσεις για να το περάσουν τη μεταρρύθμιση, με την «Αριστερά», ώστε η Ελλάδα να γίνει ένα απέραντο Γκουλάκ. Παράλληλα, η επιβολή των παράνομων Capital Controls στην ελληνική οικονομία που προκάλεσαν τεράστια ζημιά στις ελληνικές τράπεζες και στις ελληνικές επιχειρήσεις προς όφελος των Γερμανών, ήταν αποτέλεσμα συνομωσίας. Και η Ελληνική Δημοκρατία αντί να στήνει κάλπες θα έπρεπε με αγωγές να ζητάει να αποζημιωθεί από αυτούς που συνωμότησαν εναντίον της, και να συλλάβει τους ελληνόφωνους συνεργάτες των απατεώνων, Alexis Στουρνάρα και Μπαρουχ(άκης).
Η κάλπη θα είναι η Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για αυτούς.

Το ζήτημα πια, είναι απλό. Ή Εμείς ή Εκείνοι. Οι Πατριώτες απέναντι στους αρνησιπάτριδες και τους προδότες. Το Έθνος των Πτωχών πλην Τιμίων απέναντι στην ευρω-Κοινοπραξία. Η Εθνική Ανεξαρτησία απέναντι στην Ξενοκρατία και την Εξάρτηση. Η Ελευθερία και η Δημοκρατία απέναντι στην ΟΠΛΑ των δανειστών και τα Πάντσερ του Σακάτη. Η μάχη μπροστά μας είναι «η μητέρα των μαχών».
Ο υπέρ πάντων αγών Όσο περισσότεροι το αντιληφθούν , τόσο πιο κοντά θα είναι η Νίκη». Ο πολιτικός τους θάνατος θα είναι η η ζωή μας .

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδώ σπύρο θα παραθέσω και εγώ το απόσπασμα που είπε ο μιχαλολιάκος από τον ντοστογιέφσκυ με την τοκογλύφισσα. αντιστεκόταν λυσσαλέα για να υπερασπιστεί την μιζέρια της. όσο πιο βαθιά είσαι χωμένος στην εξαθλίωση τόσο προσπαθείς να κρατηθείς από αυτήν.

οι ελληνόφωνοι πλέον θέλουν τόσο πολύ απλά να διατηρήσουν ό,τι τους έχει απομείνει που και τσιπάκι θα βάλουν, και προδοσίες θα ανεχτούν και κώλο θα δώσουν και τις κόρες τους θα πουλάνε σε πακιστανούς.

οπότε αιώνια θα έχουμε πλειοψηφίες που θα κυβερνούν. ποτέ οι λαοί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτε, απλά ακολουθούν τις εξελίξεις.

αφού δεν υπάρχουν λοχίες πια, απλά περιμένουν την σφαγή τους...με κλασσική μουσική για να μην σφίγγει το κρέας, όπως κάνουν με τα πρόβατα στην ολλανδία.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Θα μας πάρετε πάλι στο λαιμό σας... Έτσι μας λέγατε και πριν, να ψηφίσουμε Καρατζαφέρη κι αποδείχθηκε μάπα το καρπούζι... Τώρα μας λέτε να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή... Αν κι αυτή τη φορά διαψευσθείτε, μετά τι θα μας λέτε; Θα παραδεχθείτε το λάθος σας;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω οτι ερχεται καταιγιδα, αλλα οχι απο το μυαλο των Ελληνων. Απο τα πιτουρα που περιεχει αυτο μονο ολικης αλεσεως φτιαχνεις. Ερχεται αρμαγεδωνας και ελπιζω να ειμαστε τυχεροι κ να μην μας γενοκτονησουν παλι οπως στα 1897-1922, 1933(κραχ), 1941-1949, 1955(Κπολη), 1967-1973, 1974 κλπ. Ειλικρινα εχω βαρεθει τις τραγωδιες που μας προκαλει η σατανιστικη ταξη πραγματων.

Ανώνυμος είπε...

Ο πατριώτης αρχηγός της ΧΑ είπε στο κανάλι του οφσόρ κωλοτούμπα:
- Τα μνημόνια δεν είναι κάτι κακό ... αρκεί να μας συμφέρουν ....
τι μου θυμίζει ;; τι μου θυμίζει;;
Α ναι !!! κάποιον άλλον που έλεγε ότι θα βαράμε τους ζουρνάδες και η Ευρώπη θα χορεύει ....
Είπε επίσης :
- Επειδή έχει χαθεί η πρωτογενής παραγωγή μας, δεν μπορούμε να βγούμε τώρα απο το ευρώ μέχρι να συνέλθουμε....
Και ποιός του είπε ότι θέλουν να συνέλθουμε;
Δεν ξέρω αν είναι ρομαντικός η κάτι άλλο, αλλά σίγουρα δεν έχει καταλάβει τι ύπουλο αιμοσταγές θηρίο - σύστημα έχει απέναντί του που λέγεται παγκόσμια τάξη πραγμάτων ....
Με αυτές τις ιδέες και με κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους όπως ο Αποστολάκης του ΛΑΟΣ, ψηφίζοντας ΧΑ θα μείνουμε μετά και πάλι έκπληκτοι διαπιστώνοντας ότι το βαρέλι έχει και άλλο πάτο ...
Η λύση είναι μία :
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μνημονίων και παύση εξυπηρέτησης χρεών μέχρι δικαστικών αποφάσεων -
ΜΕΣΑ στην ευρωζώνη ( ή και ΕΞΩ απο αυτή ) ΑΛΛΑ με ΔΙΚΟ μας νόμισμα και αναγέννηση απο τις στάχτες μας ...

ΥΓ : Άμα έχουμε το δικό μας νόμισμα οι λαθροέποικοι θα φύγουν απο μόνοι τους και ούτε που θα πλησιάζουν τα συνορά μας....

Ανώνυμος είπε...

*ΨΕΜΑ Νο.1*

"Ο πατριώτης αρχηγός της ΧΑ είπε στο κανάλι του οφσόρ κωλοτούμπα"

-Πότε ο Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε στο κανάλι του ΚαραΤζαφέρη; ΠΟΤΕ!!!
----------------------------------------------------------------------
*ΨΕΜΑ Νο.2*

"Τα μνημόνια δεν είναι κάτι κακό ... αρκεί να μας συμφέρουν"

-Η Χ.Α. είναι ενάντια σε κάθε μορφή Μνημονίου και εξάρτησης από τους Τοκογλύφους!
----------------------------------------------------------------------

Οι πολέμιοι της Χ.Α. παρουσιάζουν ΨΕΜΑΤΑ ως θέσεις της Χ.Α.

Γνωστή προβοκατόρικη μέθοδος...

Έλληνες Πατριώτες αγνοήστε τους!

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίστηκε στην εκπομπή " μεταίχμιο " του Κου Καλούδη και απαντούσε στις ερωτήσεις της Κας Νταβατζή ...
Ούτε προβοκάτορας είμαι, ούτε πολέμιος της ΧΑ....
Απλά λέω τη γνώμη μου σε αυτά που βλέπω ...
Εσύ άραγε πατριώτη, τι να είσαι;

Ανώνυμος είπε...

μην δινετε σημασια σε τρυπιεs περιστεροχεσμενεs κυλοτεs του ΜΙΖΑ ΚΛΕΦΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ.....
Οπωs του ειπε και ο χιοs ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΩΚΑΝΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια λεει οτι εμφανιστηκε στο αρτ, το ειδα κ εγω. Να λειπουν τα υβρεολογια επομενως και μην βιαζεστε να κολλατε ταμπελες. Γκεμπελιστικη αυτη η μεθοδος και εντελως πουστικη.

Ανώνυμος είπε...

Ναι μην δίνετε σημασία άβουλα προβατοσώβρακα.....
Το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι τη ΧΑ την κυνηγούν προβοκάτορες, δράκοι και μάγισες ....
Γι' αυτό με κλειστά μάτια ΧΑ !
Και προσοχή ... μην τα ανοίξετε ...
Κοιμηθήτε πατριωτικά ... η ΧΑ δουλεύει για σας καισας δουλεύει....

Ανώνυμος είπε...

Οι πολέμιοι της Χ.Α. παρουσιάζουν ΨΕΜΑΤΑ ως θέσεις της Χ.Α.

Γνωστή προβοκατόρικη μέθοδος...

Έλληνες Πατριώτες αγνοήστε τους!

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΜΑΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν ειχε καλε τα μεζεα για να κατεβει ειs ταs εκλογαs ο γαιδουροσανοπωληs.......Ο ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑΣ του διαμηνυσε βρωμοπ....ουστε θα σε Γ@ΜΗΣΩ ΝΟΝΕ κολοκοτε που..στη οφσοροδοξη κυλοτα ναουμε κατσε στην βιλα στο λαγονησι και τραγουδα την τσιγκολελετα ναουμε ναουμε το βαγγελο ειναι νευρικο αμα λαχει ναουμε...

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαγιαν που "κοπτεται" αν ο Μιχαλολιακος θα φορολογησει τους εβραιοχοιρους του ΚΙΣ εχει βγει παγανια για να λασπολογησει και παλι εναντιον της ΧΑ γιατι ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ.
Και σαν χοιρος κανονικος που ειναι, μοιραζει τι αλλο;
Λασπη.
Ουυυυυυυυστ οβριο-κοπρε.



Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ !!!
Άλλη εκπομπή παιζόταν στα στούντιο του αρτ και στους δέκτες μας άλλη βλέπαμε !!!
Εμείς βλέπαμε μια αστρική προβολή απο δορυφόρο που είχε νοικιάσει κρυφά ο κωλοτούμπας με λεφτά της οφσόρ και είχε καπελώσει τη συχνότητα του αρτ!!!
Ο Μιχαλολιάκος ήταν ΣΩΣΙΑΣ του !!!!
Τα λόγια του ήταν κομένες και ραμένες λέξεις και φράσεις απο ομιλίες του, για να δηνιουργούνται προτάσεις !!!!
Την όλη εκπομπή επιμελήθηκαν αμερικανοί σκηνοθέτες και τεχνικοί που πληρώθηκαν απο τα λεφτά των οφσόρ !!!
Η προπαγάνδα στο μεγαλείο της !!!
Ακούστε γίδια που βλέπετε παντού εχθρούς ....
Άλλο είναι να ψηφίσεις ΧΑ για να δώσεις ένα χτύπημα στο υπόδουλο κατεστημένο και το " δημοκρατικό τους " τόξο.....
και άλλο είναι να πιστεύεις ότι αυτή η κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ μπορεί να παράξει πολιτική και αυτά που λένε ότι μπορούν να τα κάνουν ...
Άλλο γιουβέτσι και άλλο κοκορέτσι...
Άλλο τι κάνεις και άλλο τι μου κάνεις ....
Γκέ-γκε ;;

Ανώνυμος είπε...

Οι πολέμιοι της Χ.Α. παρουσιάζουν ΨΕΜΑΤΑ ως θέσεις της Χ.Α.

Γνωστή προβοκατόρικη μέθοδος...

Έλληνες Πατριώτες αγνοήστε τους!

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα, δεν βλεπετε οτι ο Μιχαλολιακος σωφρων ων, στρογγυλευει τις θεσεις κατα του μνημονιου και του ευρω? Του εχουν το πιστολι στο κροταφο. Απλα συντηρουν το κομμα του σαν αποθηκη θυμωμενων. Απο εθνικοφρονες επαναστατες εχουμε κακια πειρα, με τελευταιο παραδειγμα τον περιστεροχεσμενο, ινα πληρωθει το ρηθεν οτι ο πατριωτισμος ειναι το καταφυγιο απατεωνων....

Ανώνυμος είπε...

Ό Μιχαλολιάκος δεν ούτε Καρατζαφέρης ούτε Καμμένος.

Τα έχεις πλήρως μπερδέψει...

Πάντως, πρέπει να το κόψεις γιατί σε χαλάει άσχημα...

Ανώνυμος είπε...

Λ.Α.Κ.Ο.Σ. λοβοτομημενεs ανορθοδοξεs κουραδεs οφσοροδοξεs σκατοκυλοτεs
και δωρεαν καποτεs....Tην που...τσα δεν γλυτωνει απο τον κ.πουτσοκαντρωνη.....ποιοs πληρωνε τα τιμολογια τηs προεκλογικηs εκστρατειαs του Λ.Α.γ.Ο.Σ.στον βριωνη;;;;;;ποιοs;;;;;;;η τελευταια επιταγη πληρωθηκε ημερα τεταρτη και περιχαρηs σε γραφειο του κολωνακιου αρχη τηs οδου Πατριαρχου Ιωακειμ το ανακοινωσε αρμοδιωs!!!!!!