23/9/15

Εκεί -εκεί στην Γ’ Εθνική

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα

«Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχουν υποψ. βουλευτές δικαιούχοι σταυρών, αλλά πολιτικοί στρατιώτες. Μόνο η Ηγεσία θα αποφασίσει ποιός ή ποιοί είναι κατάλληλοι να εκπροσωπήσουν επάξια τον εθνικιστικό χώρο στην Βουλή κλπ. Πρόκειται για φαινόμενο παλαιοκομματισμού..»

Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη αυτή που δεν πρόσεξε ότι το «άγημα» ναυάγησε κάπου μεταξύ Κοκκινιάς και φυλακών Κορυδαλλού όπου χτυπούσε προσοχές. Φοβούμαι ότι, το «παρελθόν» δεν επιτρέπει στη Χρυσή Αυγή να διεκδικήσει το μέλλον της.
Το «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» θα το μάθουν ορισμένοι όταν θα είναι πολύ αργά.

 Εκεί-εκεί στη Γάμα Εθνική

«Όπλα, παλάσκες και στη γραμμή», Αναρτήσατε! Τρίτος λόχος Α-ε-τοί Παρουσιάστε, Αρμ!

*Άσε που σε ορισμένους αρέσει την αποκριά να ντύνονται και καουμπόηδες.
Και δεν θέλω Ου. Δεν θέλω Ου.

10 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΣΠΥΡΟ...ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΘΕΜΑ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο σεβασμιοs γερονταs με τον καθετηρα ο ισοβιοs μπρωεδρασ κατα κοσμον ο κω..λοs του παπαδημου 12 xρονια οι ακολουθοι και οι ακολουθεs οι κωλωγλυφτεs και οι ψωλ...ολογλυφτρεs του αρχιλαμογιου περιστεροχεσμενου ερωτυλου σαβανοτσεπη ελεεινου ξευτιλισμενου πατριδοκαπηλου ψευτοπολιτικαντη ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΣΩΝΟΥ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ η πολιτικη πεταλουδα το τηλε μπουρδο πορδο πρωκτο κλανο τηs πολλαπληs χρησεωs ολοι και ολεs ΛΑγΟΣ δεν ξερανε τιποτα ουτε για τιs ΑΡΠΑΧΤΕΣ στο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ πανω απο 2.000.000 εκ ευρω ουτε για τιs 3 OFFSHORE ουτε για ΜΙΖΕΣ 1.650.000 εκ ευρω ουτε για ΛΩΠΩΔΥΣΙΕΣ ουτε για τα 4 AIRBUSS που πουληθηκαν αντι 320.000.000 εκ ευρω ΜΟΝΟ 124.000.000 εκ ευρω ουτε για τιs ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ουτε για τα 35.000.000 εκ ευρω ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ουτε για τα ΑΚΙΝΗΤΑ 20.000.000 εκ ευρω ουτε για την βιλα στο Λαγονησι 6.000.000 εκ ευρω ουτε για το σπιτι στιs BRUKSELLES AVENUE CHAZAL 145 SCHAERBEEK 1030 ουτε για τα 6.600.000 εκ δολαρια μετρητα ουτε για την παραγραφη χρεων των κομματων το ΛΑγΟΣ 700.000 χιλιαδεs ευρω επι υπουργειαs Σαχινιδη και Τζακρη ουτε απο''Ευρωπαικα Επιδοτουμενα προγραμματα''340.000 χιλιαδεs ευρω ουτε για την σουιτα σε ξενοδοχειο τηs θεσ/κηs του Λιακουνακου για την φιλοξενεια πολιτικων με κοστοs 300.000 χιλιαδεs ευρω*100.000.000 εκ δραχμεs*ενω εχει σπιτι στην θεσ/νικη ουτε για την επιμμορφωτικη ενισχυση του ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ για το Μαιο 2008 εωs Απριλιο 2009 396.000 χιλιαδεs ευρω για το 2009 πηρε αλλεs 434.000 χιλιαδεs ευρω ουτε οτι ειχε ψηφισει την *Συνθηκη του ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ*ουτε για τιs 100 περιστεροχεσμενεs κυλοτεs που εβαλε στην βουλη ουτε για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ....ΣΤΗΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ δεν θελω ου δεν θελω ου

Ανώνυμος είπε...

βασικά όταν είχε πει ο Κασιδιάρης ότι θα λένε τα ίδια είτε πάρουν 0,3 τοις εκατό είτε 20 τοις εκατό, εγώ δεν το είχα εκλάβει έτσι.

αυτό εννοούσε, θα παραμείνουν μια σέχτα με Ζαρούλιες και Ουρανίες να κάνουν κουμμάντο και θα ντύνονται στρατιωτικά για να πείθουν τους εαυτούς ότι έχουν ιδέες.

Ανώνυμος είπε...

Βασικα ο κ.Κωσταs Μαρκοπουλοs κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs τηs ΝΔ στην βουλη Αφου αποκαλεσε μπροσταρη του Παπανδρεου και του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ διερωτηθηκε γιατι αντιδρα ο κ.καρατζαφερηs στην προταση για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ολων οσων διατελεσαν υπουργοι η υφυπουργοι η αρχηγοι κομματων απο το 1974 και μετα;;;;;;;Εμειs δεν φοβομαστε εμειs ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 40 ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!Εμειs δεν εχουμε καναλι παραπλανησηs στο κομμα μαs ουτε εχουμε κατι να φοβηθουμε!!!!!!!!!!1.245.496.52 εκλογεs 2012 ΛΑγΟΣ αλλα 425.000.000 εκ δραχμεs.....η τρυπια καποτα του κυρ ΣΤΑΥΡΟΥ το λαμογιο ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ...

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

Νομίζω ότι πολυλογούμε. ειναι η ώρα να εφαρμοσθη το ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ' τού
Καποδίστρια, από εκείνους πού μπορούν και ξέρουν.
Χ.Α.Α.

Ανώνυμος είπε...

Ἀπὸ ποῦ καὶ ὡς ποῦ βρὲ Σπῦρο ἡ Χρυσῆ Αὐγὴ ἐκπροσωπεῖ στὴν βουλὴ τοὺς Ἕλληνες Ἐθνικιστὲς;; Πότε ὑπῆρξε ἐθνικιστική;;Καὶ ὁ ἐθνικοσοσιαλισμός τῆς ποῦ ἐπῆγε;; Περίπατο;;Καὶ ἐγὼ ὡς ὠργανωμένος ἐθνικιστὴς ἀπὸ τὸ Ἐνιαῖο Ἐθνικιστικὸ Κίνημα (ΕΝΕΚ) μέχρι τὸ Ἑλληνικὸ (νῦν Ἐθνικὸ) Μέτωπο τὶ πρέπει νὰ κάνω ὅταν σὲ διαβάζω;; νὰ ξύνομαι;; Ἔλεος!
Ἐπιτέλους πρέπει νὰ δοθῆ ἕνα τέλος στὸν διασυρμὸ τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἐθνικισμοῦ!

Ανώνυμος είπε...

τσιμπλας κ σφυριζα κ καημενος στα τέσσερα μας αξιζει ολων μας.
αφου δεν μπορούμε να συννενοηθουμε του πατριωτικου χωρου 40 χρονια τωρα.
ενταξει, δε λεω, χοντρη παπαρια του λιακου 2 μερες πριν αλλα ας σταματησουν εδώ μεσα καποιοι πικραμένοι που δεν εγιναν βουλευτες η δεν διοριστηκαν στας βρυξελλας να κλαινε κ να βριζουν γιατι μας τα επρηξαν.αν ηταν κ στελεχη ????
παντα η ηγεσια αποφασιζει σε όλα τα κομματα. σε οποιον αρεσει.
κατά την προσωπικη μου γνωμη παντα.εγω δεν είμαι κομματάρχης.
αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρo έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί οι Χιτλερικοί ονομαζόταν ΝΑΖΙ και όχι ΝΑΤSO ή NATSI (από το socialism ); Απάντηση: Τα αρχικά βγαίνουν από το NATIONAL ZIONISM και όχι από το NATIONAL SOSIALISM.

Εθνικιστικό κίνημα με το Σταυρό και τη Σημαία δεν πρόκειται να δούμε, αν δεν βγουν κάποιοι με κότσια μπροστά. Ο Σιωνισμός επιτρέπει ακροδεξιά και όχι εθνικισμό σε ποσοστά 6%-7%

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!ψευτο εθνοικησταισ και ψευτο μπατροιοταισ πατριδοκαπηλοι παλιολαμογια απατεωνεs κλεφτεs προδοτεs μασωναρια του κερατα ροταριανεs τρυπιεs καποτεs ΡΕ ΟΥΣΤ καρεκλοκυνηγοι του γαιδουροσανοπωλη αντε ρε στην περιστεροχεσμενη κουραδα ΟΥΣΤ βρωμοπ...ουστοι αντε να κανετε κακουνακια και πιπι σαs ΟΥΣΤ βρωμοκυλοτεs που εχετε και θρασοs ΟΥΣΤ μιλουν οι σαποιεs τρυπιεs κυλοτεs οι κωλωγλυφτεs για ΠΑΤΡΙΔΑ και ΕΘΝΟΣ ΡΕ ΟΥΣΤ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 10.21 Τετ Σεπ 23 είναι τελείως αμόρφωτος...
Είναι φανερό ότι η μόνη ξένη γλώσσα που γνωρίζει -και αυτή κουτσή- είναι η Αγγλική...
Δεν χρειάζεται και δεν ενδιαφέρει κανέναν -εκτός από αυτόν- η ετυμολογία του ακρωνυμίου NAZI...
Υ.Γ1. Εγώ θα ανησυχούσα αν είχα αναγνώστες με αυτό το επίπεδο...!
Υ.Γ2. Άντε ντε, δημοσίευσε κάτι... Θέλω να συνομιλήσω με κάποιον που κατέχει...
Υ.Γ3. Απαραιτήτως πρέπει να ζει στην Ελλάδα, να έχει "σώας τας φρένας" και ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...!!!

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...