22/9/15

Ψηφοδέλτια και αποτελέσματα

Μπήκα στο κόπο και έψαξα λίγο τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Α΄ και Β΄ΑΘΗΝΩΝ.
Από το ψηφοδέλτιο του Ιανουαρίου στην Α΄ ΑΘΗΝΩΝ απουσίαζαν ο 5ος , Βασιλείου Γεώργιος του Θεοφάνη Αυτοκινητιστής, Εκλεγμένο μέλος Σ.Α.Τ.Α με 2.768 σταυρούς , η 6η Άννα Δαβιτη του Αθανασίου Δημοσιογράφος με 2.660 σταυρούς Η 10η Γεωργία Δημοπουλου του Θεμιστοκλή ,Εκπρόσωπος των κατοίκων του Ιστορικού κέντρου Αθηνών με 2.090 σταυρούς , ο Περικλής Δημητρίου με 1.426 σταυρούς και ο Σορώτος Νικόλαος του Μηνά, Επιχειρηματίας με 935. 
  Στη Β΄ΑΘΗΝΩΝ που αντί 48 τον Ιανουάριο είχε 44 και τώρα μόνο 37 υποψήφιους κόπηκαν 11 που έτσι κι αλλιώς χωρούσαν. Η 14η Κωστάλα Μαρία του Στυλιανού ,Βοηθός Μικροβιολόγου, με 768 σταυρούς, ο Λαζαρος Θεοδωρακακης του Σπυρίδωνος Τουριστικές , Εκπρόσωπος Μετώπου Νεολαίας Χρυσής Αυγής με 647 ο Επιχειρηματίας Παναγιωτης Θεοδωριδης του Παύλου με 516 σταυρούς, ο Ζωακος Κωνσταντινος του Γεωργίου Υπάλληλος εστίασης με 486, ο Νικολαΐδης Ελευθέριος του Παναγιώτη Πιλότος Πολιτικής Αεροπορίας με 480, ο Λιναρδής Γεώργιος του Δημητρίου , Γενικός διευθυντής Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων με 462 σταυρούς, η Αθηνά .Τσεβά του Βασιλείου (Οικιακά) με 425 σταυρούς. η Στρατογιαννάκου - Τσιώνη Αικατερίνη του Γεωργίου Επιχειρηματίας με 397 η Φιλίτσα Τσακανίκα του ΑλεξάνδρουΥπάλληλος Εστίασης με 308 η Σταματίου Κωνσταντίνα του Σταματιου Γραμματέας με 240, ο Κυβρικοσαιος Αντωνιος του Θεοδώρου με 215 και ο κτηνίατρος Πιοτογιαννακης Ανδρεας του Γεωργίου με 122.
Τώρα ,αν αυτοί κόπηκαν επειδή το ζήτησαν η κόπηκαν χωρίς τη θέληση τους και αν κόπηκαν και «στενοχωρήθηκαν», ο κύκλος των γνωστών και φίλων του ξεπερνάει τις 7-8000.
ΥΓ.Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας το πεί και σε εμάς.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να σου πω τί γίνεται.

αυτό που είπαν κάποιοι ότι δεν ξεφούσκωνε η χρυσή αυγή και έπρεπε να πέσει από μέσα, μάλλον ισχύει. αν συνδιαστεί με την πολιτική ευθύνη τότε σημαίνει ότι ο μιχαλολιάκος είναι μέσα στο κόλπο.

οι τίμιοι ηλίες, λαγοί και μίχοι απλά ακολουθούν την αρχηγάρα χωρίς να τολμούν να αρθρώσουν κουβέντα.

ταυτόχρονα η χρυσή αυγή επεκτάθη στην περιφέρεια ανοίγοντας τοπικές με άγνωστα άτομα τα οποία δεν ελέγχει και ο μιχαλολιάκος το παρουσιάζει ως δικαιολογία για τα έκτροπα στα ψηφοδέλτια. φυσικά τα έκτροπα στην αθήνα δεν δικαιολογούνται.

για παράδειγμα στην πιερία δεν θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα η αρχηγάρα;

ας δούμε τί θα γίνει στο συνέδριο αν γίνει και αυτό ποτέ.

φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κομματικό μαγαζάκι τής οικογένειας. είτε δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον σεχταρισμό η οργάνωση είτε πέσανε λεφτά και βολεύτηκε ο μιχαλολιάκος στο 7 τοις εκατό.

αυτήν την φορά η φυλακή τον άλλαξε.

Ανώνυμος είπε...

μας κουρασατε κυριοι. η κακομοιρα η χρυση αυγη που την πολεμαει το συστημα και που πρεπει εμεις το 6% να την βγαζουμε τριτο-τεταρτη για ψυχοθεραπεια και εκσπερματωση. τελος κυριοι. εφοσον δεν θελετε να κυβερνησετε. τελος. δεν ξαναβλεπετε ψηφο! εαν γινετε λεπεν το ξανασυζηταμε!

Ανώνυμος είπε...

να το κανω πιο λιανα ακομη. δηλαδη τι διαφορα εχει η χρυση αυγη απο τον παπανικολα με το ελαδα?

soulis είπε...

Yπαρχει και κατι αλλο με την ΧΑ που το παρατηρησα τους τελευταιους μηνες.
Προσπαθω να παρακολουθω διαφορα μπλογκ η σαιτ του εθνικιστικου πατριωτικου χωρου.
Ειδα λοιπον μια σαφη αλλαγη στασης απεναντι στην ΧΑ απο τον Στοχο.
Ενω παλαιοτερα εκανε δεκαδες αναρτησεις καθε μερα για την ΧΑ εκθειαζε με καθε ευκαιρια τον Κασιδιαρη τον Πανγιωταρο τον Λαγο κλπ εδω και καποιον καιρο απο πριν το καλοκαιρι ακομη σταματησε σχεδον καθε αναφορα στην ΧΑ.
Κατι εχει συμβει και με δεδομενο οτι ο Στοχος εκφραζει ενα αρκετα μεγαλο τμημα του εθνικιστικου χωρου ειδικα συμπαθουντες την χουντα τον Παπαδοπουλο τα στρατιωτικα πραξικοπηματα κλπ ισως δοθηκε καποιο σημα να μην ψηφισθει η ΧΑ απο τον συγκεκριμενο χωρο.
Βεβαια μιλαμε ηια μερικες χιλιαδες ψηφους και αν ενω οι αιτιες που δεν παει η ΧΑ στο 20 η στο 25% ειναι αλλες και απαιτουν μεγαλη συζητηση αλλα εαν ξερει καποιος κατι για την ψυχροτητα του Συοχου απεναντι στην ΧΑ ας το αναφερει.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο Στόχος υποστήριζε το "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα.
Και δυστυχώς πολλά άλλα "πατριωτικά" μπλόγκ κήρυξαν βρώμικο πόλεμο στήν Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΚΩΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΙ ΚΟΜΜΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ, ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΑΓΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΔΗΚΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΩΣ Η ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΝΤΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΙΣΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ - ΣΑΜΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ; - ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΣΕ ΔΙΑΥΛΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΧΙΜΗ ΠΑΡΕΑ ΦΙΛΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ.

ΣΕΠΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολο και ακριβό το ΟΧΙ μέχρι τέλους...
απαιτεί ινδιάνικη/αρχαιοελληνική στάση ζωής και αντίσταση στα κάθε λογής us cavalry!!!!
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς...

ΠΑΟΚ λέμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η παραπληροφόρηση,
όσον αφορά τη Χ.Α.,
συνεχίζεται και μετά τις εκλογές...

Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει χωρίς αποδείξεις!

Μην τους πιστεύετε!
Είναι βαλτοί και δεν έχουν σχέση με τον
Εθνικιστικό-Πατριωτικό χώρο!



Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...