6/9/15

Μαύρη είναι η νύχτα στα Βουνά

Εκλογικές υποθέσεις εργασίας

Εάν υποθέσουμε ότι οι πολίτες που δεν θέλουν ευρώ και τα μνημόνια και που θέλουν τη ρήξη με τους δανειστές, είναι περί το 30 % , τότε τα κόμματα της ευρώ-Κοινοπραξίας θα μοιραστούν περίπου 67%.
(Εάν υποθέσουμε ότι θα πάρουν το Ποτάμι 5 % η ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ 4,5%, και οι Ημιανεξάρτητοι 3% απομένει ένα 54-55% για να το μοιραστούν οι «μονομάχοι». 55% θα ψηφίσουν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Ιδού το πρόβλημα. Έτσι εξαπατούν τον λαό, τα Κανάλια και οι Δημοσκόποι, με τα δήθεν Ντέρμπι.
Για να έχουμε κάποιο μέλλον, χρειάζεται να αλλάξουν μέχρι να ανοίξει η Κάλπη. τρόπο σκέψης και ψήφο τουλάχιστον 1000000 άνθρωποι.
Όπως έχουν τώρα τα πράγματα προβλέπω ΣΥΡΙΖΑ 26-27 % και 117-123 βουλευτές και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 22-23% και 58-63 βουλευτές.
Αφού δίνουν στη Χρυσή Αυγή ποσοστά από 5,9- 6,8% αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φθάσει στο 12-13% . (Το 5,9- 6,8%, είναι το κατώφλι του στατιστικού «εύρους»).

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, είδα τα προεκλογικά μηνύματα της Χρυσής Αυγής με Κασιδιάρη- Παππά και ήταν απογοητευτικά. Οι γνωστές γενικολογίες, που τόσα χρόνια ακούει ο Έλληνας, χωρίς να αναφέρονται στο πώς θα γίνουν όλα αυτά. Κουβέντες καφενείου... Επίσης όλο αυτό το καρακιτσαριό με τις λαμπαδηδοφορίες στις Θερμοπύλες δε νομίζω ότι συμβάλλει στην προσέλκυση ψηφοφόρων, τουναντίον.
Αν δεν παρουσιάσουν ένα σοβαρό εμπεριστατωμένο πρόγραμμα και να ξεφύγουν από τις γραφικότητες ώστε να πείσουν ότι είναι ένα σοβαρό εθνικιστικό κίνημα, θα κινούνται εκεί γύρω στο 10%, άντε και λίγο παραπάνω.Έχουν απέναντί τους ολόκληρα το σύστημα και πρέπει επιτέλους να πάψουν να του δίνουν τροφή και επιχειρήματα.

Unknown είπε...

πιαστο τ'αυγο κ κουρεφτο κ. χατζαρα.
40 χρονια τα διποδα δεν αλλαξαν αποψη κ δεν ξυπνουν, σε 20 μερες θα το κανουν???????
κ δεν εννοω να ψηφισουν ΧΑ .
να ψηφισουν εναντια στην κοινοπραξια των τοκογλυφων κ των εμμιθων πρακτόρων που τους υπηρετουν εντος.
αυτά.

Ανώνυμος είπε...

@ Κυρ Σεπ 06, 11:02:00 π.μ.

Καλά δεν υπάρχει κάτι θετικό στην Χ.Α.;

Όλα απογοητευτικά τα βλέπεις;

Τί έχεις να προτείνεις εσύ;

asepites είπε...

Τα προεκλογικά μηνύματα της Χρυσής Αυγής είναι κατατοπιστικά, είναι άμεσα, τα έχει αγκαλιάσει ο κόσμος που τα έχει δει και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής δεν περιέχει ούτε μία γενικολογία αφού για κάθε θεματική ενότητα έχουν εμπεριστατώμενες και άκρως εφαρμόσιμες λύσεις χωρίς να χαιδεύουν κανενός τα αυτιά.

Είναι τέτοιο "το καρακιτσαριό με τις λαμπαδηδοφορίες στις Θερμοπύλες" που εδώ και λίγα χρόνια ακόμη και ο δήμος Λαμίας βλέποντας την τρομερή απήχηση που είχε και έχει η τελετή της Χρυσής Αυγής άρχισε να διοργανώνει και αυτός την δική του τα ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΙΑ.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, πάρτε το χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

οι κυλοτεs του αγραμματου γραφουν γραφουν γραφουν......
το ρομποκοπ φωναξε την ψηλη και τιs ειπε πεs του γαλατα να το κλεισει το παραρτημα ο βρωμοπ...στοs ρεζιλι μαs εκανε με τιs offshore και τιs μιζεs η βαμενη χωντροκουραδα ο ερωτυλοs γιατι θα αμολυκω το μπροσταντζα.....

Ανώνυμος είπε...

@ Κυρ Σεπ 06, 11:02:00 π.μ.
αυτα δεν ειναι δεκαλεπτα της χρυσης αυγης , ειναι ο χρονος που τους αναλογει στις συζητησεις που δεν τουσ καλουν γι αυτο παιζουν στο τελος της καθε εκπομπης, τα δεκαλεπτα των κομματων δεν εχουν αρχισει ακομα , μην μπερδευεστε.

Ανώνυμος είπε...

Το παρελθον του Μιχαλολιακου δεν εγγυαται τιποτα για το μελλον της ΧΑ ακομα και αν εφτανε στην αυτοδυναμια. Ευρωατλαντιστης ειναι. Οσο τον ξυνεις στην επιφανεια, αυτο φαινεται..... Διαβαστε παρακαλω το: http://www.4pt.su/el/content/i-parakratiki-drasi-ton-ellinikon-akrodexionfasistikon-dynameon-eyroatlantiko-systima

Απλα την κρατανε σαν κομμα διαμαρτυριας και με την απειλη της φυλακισεως να επικρεμεται επι της κεφαλης των.

Ανώνυμος είπε...

εκεινο το ατιμο πτηνο φταιει για ολα αμα δεν τον καταχεζε....
τετοιο χεσιμο στο λαλουστατο χωνδρο παλλουκαρι λενε οτι τα περιστερια με σαλτσα τα τρωει.....

Ανώνυμος είπε...

@ Δευ Σεπ 07, 09:57:00 π.μ.
Ρουφιανε "Κοεν" σε πιστευουμε, μην ορκιζεσαι

Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

@ Δευ Σεπ 07, 09:57:00 π.μ

To άρθρο (http://www.4pt.su/el/content/i-parakratiki-drasi-ton-ellinikon-akrodexionfasistikon-dynameon-eyroatlantiko-systima)

έχει συγγραφέα το Δρ. Νικόλαο Λάο.

Ξέρεις ποιός είναι ο Δρ. Νικόλαος Λάος;

https://tinyurl.com/psel799

Ανώνυμος είπε...

η αστρατευτη φυγοστρατη κυλοτα ο πλαστογραφοs αιβαλιωτηs.....27/05/2011 CHEV DR NIKOLAOS LAOS HOTEL ILISIA ATHENS Να υποδεχθω με μεγαλη μου χαρα τον κυριο αιβαλιωτη τον οποιον θα μου επιτρεψετε ειναι γνωστοs ωs βουλευτηs και κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs του κομματοs ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!!!!το βρωμομασωνακι η κοντοχωντρη κουραδα η μπουχεσα ο μπουγατσαs το λαμογιο ο απατεωναs ο κλεφτηs προδοτηs

Ανώνυμος είπε...

Στους ΟΥΑΓΚ:

Εχετε ακουσει ή διαβασει τι λεει ο Νικολαος Λαος? Εχει σημασια ποιος τα λεει ή τι λεει? Επιχειρηματα κατα αυτων που λεει μπορειτε να ορθωσετε? Αν ναι τοτε ευπροσδεκτα.

Ανώνυμος είπε...

CHEV DR NIKOLAOS LAOS Προεδροs τηs διεθνουs Τεκτονικηs εταιρειαs διευθυντηs του LLI''Laboratum Literatorum Illuminatorum''
27/05/2011 Ηταν και ο πρωην βουλευτηs τηs ΝΔ Ηλιαs Καλλιωραs μαζι με την κοντοχωντρη φυγοστρατη αστρατευτη κουραδα τον πλαστογραφο οτι σκατα και το φτυαρι...
Ελληνογαλικοs συνδεσμοs CHEV DR NIKOLAOS LAOS LLI''Laboratorum Literatorum Illuminatorum''06/06/2012 συντονιστρια χριστινα φλωρου
ομιλητεs ο βουλευτηs του συριζασ B! Aθηναs Δημητρηs Στρατουληs
Hλιαs Καλλιωραs διδακτωρ τηs διεθνουs πολιτικηs οικονομιαs του πανεπιστημειου Illinois
Λεωνιδαs Δημητρουλιαs εγκριτοs οικονομολογοs συμβουλοs επιχειρησεων
Σπυροs Σακελαροπουλοs επικουροs καθηγητηs Παντειου πανεπιστημειου Αθηνων
Ευπρεπηs κω...λοs θελει πολλεs κυλοτεs αντε βρωμοπ...ουστε τρεχα να κλεισειs το παραθυρο το ξεχασε η γ@μιολα η κορη σου και αναστεναζε δυνατα απο τον ΠΟΥ...ΤΣΟ φωναζε ΟΥΑΓΚ ΟΥΑΓΚ τετοια κ@υλα το ξεπατωσε το κοριτσι ο προικισμενοs!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

CHEV DR NIKOLAOS LAOS Προεδροs τηs διεθνουs Τεκτονικηs εταιρειαs διευθυντηs του LLI''Laboratum Literatorum Illuminatorum''
27/05/2011 Ηταν και ο πρωην βουλευτηs τηs ΝΔ Ηλιαs Καλλιωραs μαζι με την κοντοχωντρη φυγοστρατη αστρατευτη κουραδα τον πλαστογραφο οτι σκατα και το φτυαρι...
Ελληνογαλικοs συνδεσμοs CHEV DR NIKOLAOS LAOS LLI''Laboratorum Literatorum Illuminatorum''06/06/2012 συντονιστρια χριστινα φλωρου
ομιλητεs ο βουλευτηs του συριζασ B! Aθηναs Δημητρηs Στρατουληs
Hλιαs Καλλιωραs διδακτωρ τηs διεθνουs πολιτικηs οικονομιαs του πανεπιστημειου Illinois
Λεωνιδαs Δημητρουλιαs εγκριτοs οικονομολογοs συμβουλοs επιχειρησεων
Σπυροs Σακελαροπουλοs επικουροs καθηγητηs Παντειου πανεπιστημειου Αθηνων
Ευπρεπηs κω...λοs θελει πολλεs κυλοτεs αντε βρωμοπ...ουστε τρεχα να κλεισειs το παραθυρο το ξεχασε η γ@μιολα η κορη σου και αναστεναζε δυνατα απο τον ΠΟΥ...ΤΣΟ ξεσηκωσε ολη τη γειτονια η π@υστρα φωναζε ΟΥΑΓΚ ΟΥΑΓΚ τετοια κ@υλα το ξεπατωσε το κοριτσι ο προικισμενοs!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που τολμάς να μας λες 'ΟΥΑΓΚ',

Είναι ο Δρ. Νικόλαος Λάος *Αρχι-Μασόνος του κερατά* ή όχι;

http://is.gd/CM2jzu

Ήρθες να μας παρουσιάσεις έναν εκλεκτό των Αγγλοσαξωνικών Στοών
ως υπόδειγμα πατριωτισμού;

Από ξενόδουλους λακέδες άλλο τίποτα η χώρα μας...

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι ΟΥΑΓΚ: Μην συγχιζεστε. Και επειδη ειναι Μασωνος τι σημαινει δηλαδη?

Το ερωτημα ειναι αν εχετε διαβασει και ακουσει τι λεει. Ολα τα αλλα ειναι υπεκφυγες.

Οσο για το παρελθον της ΧΑ ποιος μας λεει οτι δεν ανηκε στο δικτυο GLADIO που ειχαν στησει οι φιλοι Αμερικανοι και λειτουργουσε μεχρι το 1988. Δεν ειναι γνωστο οτι ο κυριος ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟς ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΒΟΜΒΑ? Ποιος σας λεει οτι δεν την χειραγωγουν και τωρα. Θα σας το πουν?

Ανώνυμος είπε...

για την χωντροκουραδα τηs αεροποριαs τον ΜΙΖΑ Fat Cat Χωντροs Γατοs απο τα εξοπλιστικα ξερετε τιποτα;;;;;;εχει δουλεια η ψωλ....οπαρκιδα σαs;;;;;;;καλε το αλοιθωρο το περιμενουν στο πτηνο πωs και πωs επικρατει οργασμοs ποιοs θα την εχει συγκατοικο o επικρατεστεροs του εχει ετοιμο ενα πουρο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μια ΠΙΠΑ και ενα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ απο τα νησια rercs keikos να του κανει δωρο...απο την χαρα του θα κανει ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ο συγκατοικοs κ.καλαποδηs ηταν πρωην οφθαλμιατροs θα το βαλει να ακουμπησει στο παραθυρο και αν βλεπει καλα θα του τον γιανει τον οπισθιο βολβο.....

Ανώνυμος είπε...

@ Τετ Σεπ 09, 04:45:00 μ.μ.

-το Ν. Λάο, τον Αρχι-Μασόνο, τον παραδέχεσαι ως 'πατριώτη'.

-το Μιχαλολιάκο, που έβαλε βόμβα στην Αγγλική πρεσβεία λόγω του Κυπριακού,
τον κατακρίνεις.

Μην το κουράζεις άλλο...

Εντάξει, σε καταλάβαμε...



Ανώνυμος είπε...

@ 12:18

Αναφερομαι στα εξης γεγονοτα:

Τον Μάρτιο του 1978 βόμβα μεγάλης ισχύος εκρήγνυται στον κινηματογράφο «Έλλη» της οδού Ακαδημίας όπου προβάλεται η σοβιετική ταινία «Ουράνιο Τόξο». Δεκαοκτώ άτομα τραυματίζονται εκ των οποίων τα 3 σοβαρά. Οι οργανώσεις της αντιπολίτευσης καταγγέλουν ότι η Αστυνομία ψάχνει τους ενόχους με έρευνες στα σπίτια μελών. οργανώσεων της Αριστεράς!

Στις 11 Μαίου εκδίδεται η απόφαση για τα επεισόδια στην κηδεία του Μάλιου.Οι νεοφασίστες Αρ. Καλέντζης, Ν. Σιμωνετάτος, Αθ. Σταθόπουλος, Α. Γερονικόλος και ο αστυφύλακας Β. Μητρόπουλος καταδικάζονται για τους τραυματισμούς δημοσιογράφων . Ο Γεωργαλάς και άλλοι 16 ακροδεξιοί απαλλάσονται.


Στις 22 Ιουλίου τοποθετούνται δώδεκα ωρολογιακές βόμβες στην Αθήνα και τον Πειραιά.Λίγες μέρες μετά η αστυνομία ανακοινώνει την εξάρθρωση νεοφασιστικής οργάνωσης. Εννέα άτομα παραπέμπονται στον εισαγγελέα.:Ν. Μιχαλολιάκος, Αλ. Μαριούκλας, Δ. Παπουτσάς, Γ. Ηλιόπουλος, Λογγίνος Παξινόπουλος, Αχ. Παγώνης, Αθ. Καρακατσάνης , Θ. Μάρης, Ι. Γιαννακόπουλος. Τελικά σε δίκη θα παραπεμφθούν μόνο για παράνομη κατοχή, κατασκευή και παράδοση εκρηκτικών οι : Ν. Μιχαλολιάκος, Γ. Ηλιόπουλος , Δ. Παπουτσάς και Αλ. Μαριούκλας.

Στις 17 Ιανουαρίου του 1979 το Τριμελές Εφετείο Αθηνών καταδικάζει τους Ν. Μιχαλολιάκο και Αλ.Μαριούκλα σε φυλάκιση 13 και 10 μηνών αντίστοιχα για κατοχή εκρηκτικών υλών.

Τωρα για το Κυπριακο: Οι Αγγλοαμερικανοι εφταιγαν για το Κυπριακο (αυτοι τη δουλεια τους εκαναν) ή οι πουλημενη στρατιωτικη ηγεσια της χουντας που δεν τιμωρηθηκε ποτε (πρακτορια του κερατα-Το ξενοδοχειο ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΥ ηταν του αντικομμουνιστη και πατριωτη Αραπακη). Αυτα περι "εθνικοφροσυνης". Οσο τους εξυπηρετησατε σας χαιδευαν. Οταν τους γινατε προβλημα διαπιστωσαν οτι ειστε εγκληματικη οργανωση.....

Και το κακο ειναι πως οτι και κινητρο να εχετε στη ΧΑ (ας υποθεσουμε πατριωτικο), επειδη δεν σκεπτεσθε, ειστε ακρως χειραγωγησιμοι και επικινδυνοι.

Ανώνυμος είπε...

@ Παρ Σεπ 11, 10:22:00 π.μ.

Συνέχισε να χτυπάς τη Χ.Α.
ερμηνεύοντας την Ιστορία
"όπως σε συμφέρει"...

Άξιος ο μισθός σου...

Το βράδυ της 20ης Σεπτ. 2015,
θα λάβεις την απάντησή σου!

Ανώνυμος είπε...

Η περιστεροχεσμενη βρωμοκουραδα Τον Μαιο 07/05/2015 την πορτα του ανακριτη περασε την Πεμπτη ο γιωργοs καρατζαφερηs προκειμενου να δωσει εξηγησειs για ανακριβη δηλωση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΞΩΧΩΡΕΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!!!!!Μετα την απολογια του αφεθηκε ελευθεροs με την καταβολη χρηματικηs εγγυησηs 70.000 xιλιαδεs ευρω!!!τσιμπουκολοπορδοs η βαμενη κωλ...οτρυπιδα γαιδουροσανοπωληs......
@ 10.22 δεν κουραζεσε ποτε τον κω...λον σου
να στηνειs;;;;καποτεs που...τσεs και ψω...λεs απο την κωλ...οτρυ..πιδα σου συνεχεια να φτυνειs;;;;θαρθει μια μερα καποτε που απο τα ψωλ...οχυματα θα σουχει πια βουλωσει θα βρεθει αραγε ψωλ....αροs να στον ξεβουλωσει;;;;;ειστε επιρρεπηs στην που...τσαν το εχετε καιρο το κουσουρι;;;;;;

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Το στρατιωτικό καθεστώς του 1967-74,  δεν ζήτησε ποτέ,  την εξόφληση του Γερμανικού Κατοχικού Δανείου, όταν ο Βίλλυ Μπράντ το εξοφλούσε στου...