12/9/15

Να σώσουμε τη Δημοκρατία και με τη ψήφο μας

του Σπύρου Χατζάρα

Τα πατριωτικά και εθνικιστικά κινήματα σε όλο τον κόσμο, αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα για την υπεράσπισης των λαϊκών ελευθεριών και κατακτήσεων, δηλαδή της Λαϊκής Κυριαρχίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης ,απέναντι στην επέλαση της Μαύρης Διεθνούς, δηλαδή ,της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης», που επιβάλει η «νεοναζιστική» Χρηματοπιστωτική Χούντα.

Η «ευρώ-Κοινοπραξία», δηλαδή, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, αλλά και η KKE λίμιτεδ, αποτελούν την ντόπια πολιτική έκφραση της Διεθνούς Χρηματοπιστωτικής Χούντας. Είναι δηλαδή αντιδημοκρατικοί πολιτικοί σχηματισμοί, που υπηρετούν τον «ολοκληρωτισμό» των Αγορών.
  Και ενώ, πολιτικά και ιδεολογικά, αποτελούν «τάσεις» και «συνιστώσες» τις Διεθνούς Χρηματοπιστωτικής Χούντας, κατεβαίνουν στις εκλογές ως διαφορετικά κόμματα, και ισχυρίζονται ότι «δεν μπορεί να βρεθεί modus viventi ανάμεσα σε πολιτικές δυνάμεις που είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα», για να δημιουργούν στους τηλε-ψηφοφόρους την ψευδαίσθηση της «πολυκομματικής» επιλογής, με τον ίδιο τρόπο που δημιουργούν την «ψευδαίσθηση» της δήθεν κυβέρνησης, ενός δήθεν Ελληνικού Κράτους, ενώ στην πραγματικότητα, η σημερινή Ελλάδα, το ψευτορωμέικο, έχει μετεξελιχθεί σε ένα υποθηκευμένο γερμανικό «Länder» ή καλύτερα σε ένα «ευρωπαϊκό» βιλαέτι.

Στο ψευτορωμέικο βιλαγετι, την σύγχρονη «ψωροΚώσταινα» ,οι εκλογές γίνονται για επιλογή αρχι-κοτσάσμπαση και όχι για κυβέρνηση. Ο κοτσάμπασης στο πλαίσιο του οθωμανικού Κράτους, «μεσολαβούσε», «διοργάνωνε» και «ρύθμιζε» τις σχέσεις των ραγιάδων με την οθωμανική διοίκηση σε τοπική και περιφερειακή κλίμακα, και φρόντιζε για την πληρωμή των φόρων, με το «αζημίωτο». Εισέπραττε ποσοστά ως αμοιβή. Αυτή ακριβώς, είναι η αποστολή της Κλεπτοκρατικής ελληνικής ψωρο-ελίτ. Η υπηρέτηση της Ξενοκρατίας.

Στα 194 χρόνια της Ελληνικής Δημοκρατίας, με μικρά διαλείμματα συνεχίζεται το καθεστώς της Ολιγαρχικής Φαυλοκρατίας και Κλεπτοκρατίας, και η διαπάλη των παραγόντων της, αφορά στην διαρπαγή και τον διαμοιρασμό των εθνικών πλουτοπαραγωγικών πόρων, ως αμοιβή, για την υπηρέτηση και την εξυπηρέτηση της υποτέλειας .
Ο Δραγασάκης του London School of Economics, (που όπως φάνηκε από την τακτοποίηση της κόρης του έχει την άνωθεν προστασία), δήλωσε ότι «η χώρα πρέπει να διακυβερνηθεί με νέο μοντέλο διακυβέρνησης», ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, είπε ότι , «η οικονομία έχει ανάγκη κυβέρνηση και ο τόπος δεν μπορεί να παραμένει ακυβέρνητος», ο κ. Μειμαράκης υποσχέθηκε ότι , «η χώρα θα κυβερνηθεί αλλά με εθνικό σχέδιο», που θα το υλοποιήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις και όλοι οι φορείς» ενώ, (ο αγνώστου καταγωγής), Alexis, που διεκδικεί την «απόλυτη πλειοψηφία» , μας διαβεβαίωσε και αυτός ότι , «η χώρα θα κυβερνηθεί».Μάλιστα ο Alexis, υποσχέθηκε ότι μετεκλογικά θα τα ξαναβάλει με το «σχέδιο των πιο ακραίων συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης», το οποίο όμως το ψήφισε και με τα δύο χέρια.

Όπως απεδείχθη από το 2010 και μετά, στην Ελλάδα δεν υπάρχει Δημοκρατία , αλλά μια δικτατορία των δανειστών σύνταγμα έχει καταργηθεί και η Εθνική Αντιπροσωπεία, χτυπάει προσοχές και δέχεται εντολές για το τι θα ψηφίσει και πότε. Δεν υπάρχουν πια αυτεξούσιες κυβερνήσεις αλλά δοτά ανδρείκελα των «δανειστών»

Η εξάρτηση, η Ξενοκρατία, είναι επομένως ,το κυρίαρχο πρόβλημα μας και η Εθνική Ανεξασία η λύση.
Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, και ο ΣΥΡΙΖΑ που ιδιοποιήθηκαν το μόχθο των Ελλήνων και, «μας έριξαν «συντεταγμένα στο χαντάκι» ρίχνουν τη ζημιά στον Λαό. Όπως οι τραπεζίτες μετέφεραν τη δική τους ζημιά στους κρατικούς προϋπολογισμούς.

Τα πολιτικά και εργασιακά δικαιώματα στραγγαλίζονται, τα εισοδήματα των εργαζομένων εξανεμίζονται, οι συντάξεις θα δίνονται μετά θάνατον, τα μαγαζιά βάζουν λουκέτο τα μαγαζιά κλείνουν, η ανεργία και η φτώχεια εκτοξεύονται.
Η Ελλάδα ούτε παράγει ούτε εξάγει. Και ενώ ζούμε μια δημογραφική καταστροφή μυριάδες μουσουλμάνοι έποικοι εισβάλουν από παντού. Άφησαν να μεταβληθεί η πατρίδα μας σε ξέφραγο αμπέλι. Η ανασφάλεια, ο φόβος και ο τρόμος, είναι πια η καθημερινότητα για τα 2/3 των Ελλήνων. Το αύριο φαντάζει πολύ χειρότερο από το χθες,

Μπροστά στο ΧΑΟΣ και τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ, δεν υπάρχουν «αριστερές» ή «δεξιές» λύσεις . Σήμερα , παλεύουμε για τη λευτεριά, την τιμή, και την εθνική μας ανεξαρτησία. Παλεύουμε για να σώσουμε τη Δημοκρατία και με την ψήφο μας.

Η Ελλάδα που μας ενώνει, ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Όλοι όσοι σε προηγούμενες εκλογές ψήφισαν «για την Πατρίδα» , όσοι ψήφισαν ενάντια στη «διεθνή τραπεζιτική μαφία», και τη Χούντα των Ρόθτσιλντ , όσοι «εξαπατήθηκαν στο παρελθόν από τον Καμένο και τον Καρατζαφέρη, πρέπει να ψηφίσουν τώρα Χρυσή Αυγή σε μια Πατριωτική Πανστρατιά, σε έναν Εθνικό Συναγερμό, για μια Ελεύθερη Ελλάδα.Για Εθνική Ανεξαρτησία-Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Χαίρομαι που έρχεστε στα λόγια μου κι ο λόγος σας έχει γίνει πιό ενωτικός από ποτέ. Πράγματι, ενότητα και δη αντιμνημονιακή ενότητα χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο τόπος. Το καλύτερο για τη χώρα θα ήταν μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση αποτελούμενη από Χρυσή Αυγή, Λαική Ενότητα και ΚΚΕ, καταλαβαίνω όμως ότι κάτι τέτοιο στην Ελλάδα είναι ακόμη επιστημονική φαντασία...

Όταν όμως η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή... Ή η άκρα δεξιά και η άκρα αριστερά θα δώσουν τα χέρια προσωρινά για τη σωτηρία της κοινής πατρίδας μας, ή δεν θα υπάρχει πλέον Ελλάδα για την οποία να τσακωνόμαστε... Η Ελλάδα και οι Έλληνες θα είμαστε πιά παρελθόν...

Ανώνυμος είπε...

Πριν το "ντιμπέιτ" των 6 πολιτικών αρχηγών ΔΕΝ βρέθηκε ΚΑΝΕΙΣ να πει ότι εγώ αισθάνομαι και είμαι δημοκράτης και ως εκ τούτου αν δεν παρευρεθεί και ο πολιτικός αρχηγός της ΧΑ δεν θα πρευθερω και εγώ !!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!
Δηλαδή ο θεσμός της δημοκρατίας επιτρέπει την ύπαρξη της ΧΑ, επιτρέπει στο ναό της ( το κοινοβούλιο ) την ύπαρξη και τη συμμετοχή της κοινοβουλευτικής της ομάδας ....ΑΛΛΑ στα τηλεοπτικά "πάνελ" ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον εσωτερικό Ελλαδικό ψευτοπροοδευτισμό, ψευτοδημοκρατισμό, ψευτοφασισμό .... και να ορθώσει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ανάστημα ....
Και μετά περιμένουμε, αυτοί, να αντισταθούν στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων !!!!!
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ 6 ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΝΤΙΜΠΕΙΤ"
Για όσους αισθάνονται και θέλουν να είναι ακόμα δημοκράτες .......


Ανώνυμος είπε...

Η διαβρωση ειναι μεχρι μυελου οστων. Εχουν καταλαβει ολα τα διοικητικα κεντρα, εχουν εναν πολυ καλο μηχανισμο προπαγανδας και για οσους το εχουν νιωσει, εναν τελειο μηχανισμο αυτοπροστασιας μεσω τρομοκρατιας. Ουσιαστικα ειναι η χειροτερη τυραννιδα απο καταβολης κοσμου, χαλαρη, αφανης, απαρατηρητη. Ολα πανε καλα και οτι και να κανουν οι ανθρωποι δεν αλλαζει ουσιαστικα η δομη της στο ελαχιστο. Ειδαμε στην χωρα μας οτι υπηρχαν οκτω διαφορετικα κομματα που συνεχιζαν αλυσιδωτα το ολεθριο εργο των εντολεων τους.
Ψαχνετε για ιδεολογικο χαρακτηρισμο;
Επιστημονικος σατανισμος.

Ημέρες προδοσίας.23 Απριλίου 1941. Ο προδότης Βασιλιάς και ο πράκτωρ Τσουδερός μαζί με την Αργυρώνητη ΨωροΑλίτ δραπέτευσαν από την Αθήνα και τέθηκαν υπό την Προστασία της Αυτοκρατορίας

Η νέα «μάχη των Θερμοπυλών» δεν έγινε .Οι Προδότες το έβαλαν για μια ακόμα φορά στα Πόδια και άφησαν τον λαό και την Πατρίδα να πληρώσουν τη...