6/9/15

Βοήθειααααα! Ερχονται τα «Ικανάτα» των δανειστών

Οι έξωθεν θέλουν «αριστοκρατία». Τους «καλύτερους». Για αυτό, ο Θατσεροαριστερός Alexis, είπε στην Εφημερίδα των (αριστερών) Συντακτών ,ότι, «θέλει Κυβερνητικό σχήμα με τους καλύτερους, ακόμα και εκτός ΣΥΡΙΖΑ», και στο ΣΤΑΡ υπογράμμισε πως, «επιθυμία του είναι να πορευτεί με τους «αξιότερους».
Οι «καλύτεροι» και οι «αξιότεροι» είναι το επικοινωνιακό «μήνυμα» του Βερολίνου. Για αυτό, παρά τις «αγεφύρωτες» ιδεολογικές τους διαφορές, η Ντ. Μπακογιάννη στην Realnews του Χατζηπούρδογλου, είπε ότι «χρειάζεται να βρεθούν οι ικανότεροι από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ που θα βάλουν το κεφάλι τους στον τορβά και θα δουλέψουν για τον εθνικό στόχο».
Παρά τις αγεφύρωτες ιδεολογικές τους διαφορές συμπίπτουν οχι μόνο στο
σύνθημα «Μπροστά», αλλά και στην αξιοκρατία των Υπαλλήλων.
Και επειδή με τις οικουμενικές συνεργασίες αριστερών, κεντροαριστερών και κεντροδεξιών, βλέπουν ότι θα τους προκύψει η Χρυσή Αυγή ως αξιωματική αντιπολίτευση, οι συνταγματολόγοι που σε όλα απαντούν, αναφώνησαν, Eureka -Eureka !
Όπως αποφάσισε το Βερολίνο, η επόμενη Οικουμενική των «Ικανών», θα είναι ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ με ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ, και οι «ικανοί» υπουργοί από τη ΝΔ θα συμμετέχουν ως «προσωπικότητες», όπως έκαναν οι κ. Δήμας και Αβραμόπουλος με την κυβέρνηση Παπαδήμου...", οπότε η ΝΔ θα παραμείνει στην «αντιπολίτευση», διότι παρά τον «εθνικό στόχο» έχει «αγεφύρωτες ιδεολογικές διαφορές» με τους Θατσεροαριστερούς του ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ.

Βέβαια υπάρχει λαϊκή απάντηση στα σχέδια του Βελολίνου. Ψήφο στην Χρυσή Αυγή και όχι στη ΝΔ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Δανιήλ Έσδρας υπεύθυνος μετανάστευσης στη χώρα μας είναι "καλή ψυχή"

http://www.skai.gr/news/politics/article/291369/ptd-einai-megali-i-euthuni-tis-europis-sto-metanasteutiko/

Ανώνυμος είπε...

Σε συνεντευξη του Μιχαλολιακου ειπε οτι θα εκβιασει αυτος τους εβροπεους αντι να τους κατσει.
Μαλλον δεν εχετε ακριβη αντιληψη της φυσεως των δανειστων. Μιλαμε για οντα που αυτην την στιγμη σφαζουν με μαχαιρια γεροντες, γυναικες, παιδια στην Συρια κ στο Ιρακ, που διακινουν πρεζα σε ολη την υφηλιο, τοκογλυφικες παρασιτικες βδελλες, γονοι σαπωνοποιων, εγγονοι παραγωγων φωσφορικων λιπασματων απο οστα Μικρασιατων, διακινητες δουλων και τοσα αλλα. Και μας λετε οτι η καλυτερη ελπιδα των Ελληνων εναντιον αυτης της πανουκλας ειναι ο Μλιακος;
Ο Θεος βοηθος.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, "η καλύτερη ελπίδα των Ελλήνων εναντίον αυτής της πανούκλας"
είναι οι ***Προδότες των Μνημονίων*** (= ΠΑ.ΣΟ.Κ, Ν.Δ., ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, ΑΝ.ΕΛ.).

Αφού η Χ.Α. δε σου κάνει,
συνέχισε να ψηφίζεις ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Το στρατιωτικό καθεστώς του 1967-74,  δεν ζήτησε ποτέ,  την εξόφληση του Γερμανικού Κατοχικού Δανείου, όταν ο Βίλλυ Μπράντ το εξοφλούσε στου...