7/4/16

Αφορολόγητοι Ρουφιάνοι

Στα κωλόχαρτα του Παναμά, υπάρχουν, 441 «innocent private individuals», με έδρα τις ΗΠΑ, που ο Σόρος και η USAID τους προστατεύουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καποτε καταδιωκαν τους κομμουνιστες για αντεθνικη δραση και ιδεες


σημερα οι απογονοι των δωσιλογων,των φαναριωτων και των μεγαλων δυναμεων ντυθηκαν ευρωπαιστες και κοσμοπολιτες και παρεα με τους κομμουνιστες διωκουν την ελληνικη φυλη και τους ελληνες για ...εθνικες ιδεες και δραση σκοπευοντας την φυσικη εκμηδενιση της ελλαδας!

τοτε ο κομμουνισμος σημερα ο φυλετισμος δηλαδη η ελληνικη φυλη,γιατι με τις αλλες ρατσες κανενα προβλημα δεν εχουν για αυτες κοπιαζουν αλλωστε να τις εγκαταστησουν στα ξενα χωματα σαν μελλοντικους ιδιοκτητες τους...

ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ?

ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο ή στην ένωση προσώπων με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κατά περίπτωση, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις για διαδοση κομμουνιστικων ιδεων και αποψεων δημοσια



α) διοικητικό πρόστιμο από 20.000 έως 3.000.000 ευρώ,

β) ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας τους για χρονικό διάστημα από ένα (1) μήνα έως δύο (2) έτη ή απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα,για παραβιαση της λογοκρισιας

γ) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις, επιδοτήσεις, αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα για το ίδιο διάστημα,για παραβιαση της προληπτικης αντικομμουνιστικης λογοκρισιας.

Το διοικητικό πρόστιμο της περίπτωσης α΄ επιβάλλεται πάντοτε ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων.

Σε περίπτωση υποτροπής οι κυρώσεις των περιπτώσεων β΄ και γ΄ μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα και εφόσον πρόκειται περί κομμουνιστικων σωματείων ή ενώσεων προσώπων, η υποτροπή μπορεί να έχει ως συνέπεια τη διάλυσή τους, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περι κομμουνιστικου κινδυνου



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fernoun-nomo-teratourghma-gia-na-fimwsoun-ton-ethnikismo-sto-diadiktuo#ixzz459RjSVb6

Ανώνυμος είπε...

▓▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▓▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓


ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 1η Απριλίου,

έξι η ώρα το πρωί

και το δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ,

η μόνη αναφορά που έκαμε στην Εοκα, ήταν η δοξολογία στη Λευκωσία, η δέηση στα Φυλακισμένα Μνήματα και ο απογευματινός εορτασμός στο στάδιο.

Ούτε μια φράση για το νόημα της ημέρας. Ούτε ένας ύμνος για εκείνους που υπό άκρως δύσκολες συνθήκες διεξήγαγαν τον αγώνα. Ούτε ένα σχόλιο για όσους έδωσαν τη ζωή τους για τον τερματισμό της αποικιοκρατίας και την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Ούτε, βέβαια, μετάδοση των στίχων της ημέρας «Ήταν 1ηΑπριλίου της ΕΟΚΑ η αρχή, που ακούστηκε στην Κύπρο η φωνή του Διγενή».

ΜΑ, ΠΩΣ θα γίνονταν όλα αυτά, όταν (και) το ΡΙΚ κομμουνιστικοκρατείται;

Όταν το ΔΣ περί άλλων τυρβάζει και για τη ΔΔΟ το λάρυγγά του βγάζει; Όταν ΕΟΚΑ και Διγενής ...χαλούν το καλό κλίμα των συνομιλιών και μόνη η αναφορά σ’ αυτούς υπάρχει κίνδυνος να θυμώσει το... μεγάλο ανθρωπιστή Ακιντζί και αντί μια φορά την ημέρα θα μας επαναλαμβάνει για 20 τις δίκαιες απαιτήσεις των Τούρκων;


Οι του ΡΙΚ, όσοι ακόμα δεν είναι κωφάλαλοι, ας σκεφτούν ότι για τη δημιουργία της Κυπριακής Δημοκρατίας πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους ο Γρίβας Διγενής και οι συμπολεμιστές του.

Και μια απλή έστω αναφορά γι’ αυτούς, είναι υποχρέωση. Αντί, της υποχρέωσης, όμως, αυτής, κατάντησε δυστυχώς να αποτελεί τέτοια η καθημερινή επίκυψη στο ΑΚΕΛ και στους ...αδελφούς Τουρκους -κύπριους, με τους οποίους θα ζήσουμε μαζί στα σπίτια και τις περιουσίες μας, που σφετερίζονται από το 1974!


ΟΤΑΝ τον επόμενο μήνα θα πάνε να ψηφίσουν οι εθνικόφρονες, δεν θα μπορούν παρά να θυμούνται το προαναφερθέντα αίσχη του (ΡΙΚ).

Θα θυμούνται ότι δεν αναγγέλθηκε καν στα πρωινά και κατοπινά δελτία ειδήσεων του ΡΙΚ το ετήσιο μνημόσυνο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ Διγενή, τον περασμένο Γενάρη !

Θα θυμούνται και ότι, όχι μόνο αναγγέλθηκε κατ’ επανάληψη ο θάνατος... πατέρα βουλευτή του ΑΚΕΛ , αλλά και έγινε γι’ αυτόν ρεπορτάζ στο κύριο δελτίο της τηλεόρασης, όπου προβλήθηκε και η φωτογραφία του!

Θα θυμούνται πως τα στούντιο του ΡΙΚ χρησιμοποιούνται επι δεκαετίες ευρέως για κατασυκοφάντηση και διασυρμό του Διγενή, ενώ τόνοι λιβανωτών απευθύνονται χωρίς καμιά αναστολή σε ταχα λαϊκούς αγωνιστές, που το μόνο τους έργο είναι η διαχρονική υμνολογία για τους ανύπαρκτος αγώνες και τις θυσίες του ΑΚΕΛ για την εργατική τάξη και τον κυπριακο αγώνα!

Θα θυμούνται ότι έγιναν και γίνονται από το ΡΙΚ στημένες εκπομπές, για να ικανοποιηθούν οι Τουρκο-κύπριοι και να πλασαριστούν μηνύματα για δύο λαούς στην Κύπρο και για τα κατά συρροή εγκλήματα Ελλαδιτών σε βάρος των Τούρκων! Χωρίς ίχνος ντροπής .


Πολλά θα θυμούνται οι ελληνόφρονες και οι της ηγεσίας του κυβερνητικού ΔΗΣΥ να το καταλάβουν. Άλλωστε, γνωρίζουν πολύ ότι το ποτάμι δεν σκαρφαλώνει ξανά πίσω στο βουνό. Οδεύει πάντα προς τη θάλασσα, όπου μεταφέρει και όλα τα άχρηστα που συναντά στο πέρασμά του, αφήνοντας σύξυλους όσους ευθύνονται γι’ αυτά.

ΕΙΝΑΙ κρίμα, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν. Είναι η ώρα να φρεσκαρισθεί στη μνήμη όλων και η παροιμία όλα εδώ πληρώνονται. Πολλές φορές, μάλιστα, πολύ ακριβά.