10/8/16

Γαμώ την Αχασβηρική Δημοκρατία σας

Ιδού η προπαγάνδα των ΑΘΕΑΤΩΝ 
της Παγκόσμιας (Δημοκρατικής) Διακυβέρνησης

Μια από της Ναυαρχίδες της Αχασβηρικής Σκέψης οι «FINANCIAL TIMES» δημοσίευσαν κύριο άρθρο με το οποίο οι εκφραστές της (δημοκρατικής) Χούντας των τραπεζιτών κλαίνε και οδύρονται για τα γυρίσματα της τύχης που έφεραν τις «αυταρχικές μορφές εξουσίας» να ενισχύονται σε όλο τον κόσμο σε βάρος της «Δημοκρατίας των Φιλελεύθερων Ρότισλντ-Ροκφέλερ» και ελπίζουν ότι οι Cia και οι άλλες δημοκρατικές υπηρεσίες θα πυροδοτήσουν «κύματα αντίστασης», υπέρ της (φασιστικής) «Προοδευτικής Συμμαχίας» του υπάλληλου του Ρότσιλντ, Τσιπρά. Και μην ξεχνάτε τον δεσμοφύλακα του Άουσβιτς Σούλτς που δήλωσε : «Οι Βρετανοί έχουν παραβιάσει τους κανόνες. Δεν είναι στη φιλοσοφία της Ένωσης ότι ο όχλος μπορεί να καθορίζει το μέλλον της.»

Η Χούντα των τραπεζιτών μιλάει για «πρόωρο» εκδημοκρατισμό και τονίζει ότι, «δυστυχώς, το σημερινό πολιτικό κλίμα είναι πολύ πιο απαισιόδοξο και πολύ λιγότερο φιλικό απέναντι στη δημοκρατία. Διαμορφώθηκε κατά κύριο λόγο από την κατάρρευση της Αραβικής άνοιξης το 2011 μέσα σε συνθήκες χάους και αιματοχυσίας. Αυταρχικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο, κυρίως στη Ρωσία και στην Κίνα, δείχνουν τώρα τη Μέση Ανατολή ως ένα παράδειγμα των κινδύνων του πρόωρου εκδημοκρατισμού».
Η αποτυχία της «δημοκρατικής επίθεσης» της Χίλαρι -Δημοκρατία, μαζί με τον Αχασβήρο Σαρκοζί-Δημοκρατία, και τον Δαβίδ Λεβίτα από το Λονδίνο, μαζί με τους Δημοκρατικούς Τζιχαντιστές κατά του Καντάφι ανέτρεψε όλο το σχεδιασμό.Και κυρίως δεν τους βγήκε στην Τουρκία. Έτσι τώρα κλαίνε οι Αχασβήροι επειδή, «ηγέτες που φαίνεται να ενσαρκώνουν το πνεύμα της εποχής είναι αυταρχικοί, με ελάχιστο σεβασμό απέναντι στις δημοκρατικές αξίες, άνθρωποι όπως ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ταγίπ Ερντογάν, καθώς και ο Ντόναλντ Τραμπ, ένας αθυρόστομος δημαγωγός, που κατάφερε να γίνει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ».
Ενώ οι Κολοσσοί της Δημοκρατίας ήταν ο πράκτωρ Γιέλτσιν, ο πράκτωρ Χάβελ, το Ισλαμικό Κράτος, ο Ιουδαίος Πορόσενκο, και οι Νεοναζί του Κιέβου και ο ηλίθιος πιτσαδόρος Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.
Η Ναυαρχίδα της Αχασβηρικής Σκέψης γράφει ότι το τρίγωνο , Βλαντιμίρ Πούτιν Ταγίπ Ερντογάν, και Ντόναλντ Τραμπ «επιβεβαιώνει τη γενικότερη εντύπωση πως ζούμε μια άσχημη περίοδο για τη δημοκρατία». Και προσθέτει:
«Το Freedom House*, μια δεξαμενή σκέψης που εκδίδει μια ετήσια έκθεση για την κατάσταση της δημοκρατίας, υποστηρίζει πως η πολιτική ελευθερία βρίσκεται σε παγκόσμια υποχώρηση την τελευταία δεκαετία. Νωρίτερα το 2015 ανακοίνωσε ότι 'ο αριθμός κρατών που εμφανίζουν υποχώρηση των ελευθεριών φέτος είναι 72, ο μεγαλύτερος από τότε που ξεκίνησε η δεκαετής διολίσθηση».  

Στην Ελλάδα οι εντεταλμένοι Ρουφιάνοι κλαίνε και αυτοί κατ’ εντολή των ανωτέρων τους. Το άρθρο της Ναυαρχίδας έσπευσε να το μεταφράσει η imerisia.gr ενώ κάποιος Φιλελεύθερος Στασινόπουλος, από το μεταφραστικό του Μπομπολάς, κλαίει και οδύρεται για την προσέγγιση Τσάρου και Σουλτάνου.

*Το Freedom House είναι αχασβηρικό παραμάγαζο της Cia. Και στην Ελλάδα υποστηρίζει και προστατεύει συγκεκριμένες «Προσωπικότητες». 

3 σχόλια:

soulis είπε...

Οι ανθρωποι των αθεατων δολοφονησαν και αυτον που θεωρησαν υπευθυνο οτι εδωσε τα στοιχεια για την βρωμα και δυσωδια του Δημοκρατικου κομματος στα wikileaks.
Eπισημα ειπαν πως δολοφονηθηκε απο διαρρηκτες που μπξκαν να κλεψουν.
Δεν κολωνουν πουθενα προκειμενου να βγαλουν την κουφαλα την Χιλαρυ.
Εαν θυμασαι την υποθεση whitewater οπου εμπλεκοταν το ζευγος Κλιντον εκει δολοφονησαν πανω απο 25 ανθρωπους που φοβοντουσαν οτι μπορει να μιλησουν και να τους βλαψουν.Και ολα υα θυματα ειτε εφυγαν απο μπαλκονια ειτε απο τροχαια ειτε απο "διαρρηκτες" ειτε αυτοκτονησαν με στο σφαιρες.....
Τωρα βρηκαν οτι ο Τραμπ απειλησε λεει την Κλιντον και οτι προετρεψε τους υπερ της οπλοκατοχης να την σκοτωσουν ενω αυτος ειπε να συνταχτουν μαζι του για να μην μπορεσουν οι δημοκρατικοι να αποκτησουν τον πληρη ελεγχο του Ανωτατου Δικαστηριου και επιβαλλουν μεσω αυτου ολη την λιμπεραλ ατζεντα τους.
Σπυρο ολο το παιχνιδι στις ΗΠΑ ειναι εκει στο Supreme court.
Eιναι εκει η 85χρονη σκυλοεβραια Ρουθ Γκινσμπουργκ με την επισης εβραια λεσβια Ελενα Καγκαν και εναν ακομη εβραιο και την λατινα Σοτομαγιορ.
Το Ανωτατο δικαστηριο επεβαλλε τους γαμους ομοφυλοφιλων και αυτο προσατα ακυρωσε μια σειρα νομων που ειχαν παρει διαφορες πολιτειες για τον περιορισμο των εκτρωσεων.
Τωρα με τον περιεργο αθφνιδιο θανατο του Σκαλια εαν βγει η Κλιντον θα βαλουν αλλον ενα λιμπεραλ δικαστη πιθανον κι αλλον εβραιο και θα επιβαλλουν την απαγορευση της οπλοκατοχης την οποια διακαως επιθυμει η παγκοσμια εβραιιλα αλλα και πολλα αλλα που εχουν στο νου τους.
Η κωλογρια Ρουθ ειναι η πραγμαυικη προεφρος των ΗΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ταγίπ δεκαπέντε φορές τουλάχιστον είπε στη συνέντευξη "my dear friend" αναφερόμενος στον Πούτιν... Ο Βλαδίμηρος ήταν τυπικός και λιγότερο διαχυτικός... Ποιός θα το περίμενε ποτέ ο μασόνος Ερντογκάν να έχει προγραφεί από την Κεντρική Στοά και να κρέμεται από τα @@ του Πούτιν...

Ανώνυμος είπε...

Αφελής απορία,

Αυτοί που κατηγορούν τον Πούτιν και τους Κινέζους για "αυταρχισμό" γιατί δε λένε κουβέντα για τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τις λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις;

  9/3/23 Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία Η 19η Μαρτίου είναι η 78η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολογίου. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτο...