18/8/16

Ο τενεκές Παπάγος και άλλες απορίες

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο διαγγελέας του Εξαδάκτυλου, ήταν στρατηγός και δεν θέλουν να πιστέψουν ότι ήταν απλά τενεκές, προδότης και πράκτορας των Άγγλων.
Μου κάνει όμως  εντύπωση η αφέλεια ή η κουτοπονηριά κάποιων που "γνωρίζουν" από «παρασκήνια» και που προφανώς τρώνε το κουτόχορτο με τις σακούλες , που ψάχνουν τις «αιτίες» απόλυσης του «στρατηγού», τον οποίο ενημέρωσε ότι έπρεπε να υποβάλει την παραίτηση του ο…. Τσουδερός.

Λοιπόν.
Πρώτον ο πραξικοπηματίας Παπάγος δεν είχε «επιτελικόν σχέδιο αμύνης της Κρήτης».
Δεύτερον στην Κρήτη ήσαν Βενιζελικοί.
Τρίτον ο παπαγικός διοικητής της 5ης Μεραρχίας υποστράτηγος Γεώργιος Παπαστέργιου, με το που αποβιβάστηκε στο Καστέλι Κίσσαμου στις 29 Απριλίου 1941, δολοφονήθηκε από ένα χωροφύλακα που είχε χάσει το παιδί του.

Ο Παπάγος σας, πόσες ώρες θα έμενε ζωντανός στην Κρήτη;

Ο Γεώργιος ΒΟΥ στη Βαλίτσα του δεν είχε χώρο για σκουπίδια και λεμονόκουπες.
Άλλωστε στην Κρήτη δεν προβλεπόταν θέση διαγγελέως.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπάγος ήταν πράκτορας των Αμερικάνων και όχι των Άγγλων. Αν ήταν όπως τα λες, δε θα σαμποτάριζε τα Εγγλέζικα σχέδια και δε θα πήγαινε κόντρα στη γραμμή Γεωργίου.

Ανώνυμος είπε...

"τί Παπάγος τί Μιχαλολιάκος"....

Ανώνυμος είπε...

DEMOCRACY-JEWOCRACY




«Η απεριόριστη ανοχή οδηγεί στην εξαφάνιση της Τόλερανς. Αν επεκτείνουμε απεριόριστη Τόλερανς ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι ανεκτικοί, αν δεν είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την κοινωνία της Τόλερανς απο έφοδο των μη ανεκτικών, τότε οι ανεκτικοί θα καταστραφούν και η Τόλερανς μαζί τους.

Με αυτή την δήλωση δεν υπονοώ, παραδείγματος χάριν, ότι θα πρέπει πάντα να καταπιέζουμε την εκφορά μη ανεκτικών φιλοσοφιών. Όσο μπορούμε να τις αντιμετωπίζουμε με λογικά επιχειρήματα και να τις κρατάμε υπό έλεγχο στην κοινή γνώμη, τότε η καταστολή θα ήταν σίγουρα μη ενδεδειγμένη επιλογή.

Αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να τους καταστείλουμε ακόμα και με την βία αν χρειαστεί.»



Πόππερ



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/soros-gia-tis-paranomes-fulakiseis-ths-chrushs-aughs-auta-einai-hmimetra-h#ixzz4Hgfja9Oc

Ανώνυμος είπε...

Μα ακριβως επειδη ηταν πρακτωρ των Αγγλων δεν θα επρεπε να παει στη Μ. Ανατολη??? Και βεβαια ως πρακτωρ των Αγγλων εστειλε και το Γριβα στην Κυπρο για να ακολουθησουν τα Σεπτεμβριανα ετσι?

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Σπυρο ισως ειναι λιγο ασχετο αλλα μιας και γινεται λογος για τον Παπαγο.
Σκεφτηκα να σου στειλω κατι που τυχαια βρηκα ψαχνοντας τις αγγελιες.
Κατα ποσον ειναι αξιολογο δεν ξερω αλλα σιγουρα κατι θα εχει μεσα.
Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει φραγκο για αγορες ...

http://www.xe.gr/biblia-tainies-mousiki/vivlia%7Cad-269616157.html?mode=photo

Ανώνυμος είπε...

Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και ο … Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων σας

Ανώνυμος είπε...

[[[Στη δημοσιότητα χιλιάδες αρχεία του Τζορτζ Σόρος - Χάκερς διέρρευσαν έγγραφα του Ομίλου του]]]

Περισσότερα από 2500 αρχεία από τις οργανώσεις που ελέγχει ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος δόθηκαν στην δημοσιότητα από χάκερς που διείσδυσαν στα αρχεία τους σύμφωνα με το Russia Today

Την δημοσιοποίηση έκανε η DC leaks και σε αυτή περιλαμβάνονται εκατοντάδες εσωτερικά έγγραφα πολλών διευθύνσεων του ομίλου του Σόρος.

Τα αρχεία είναι ομαδοποιημένα σε τομείς ανά γεωγραφική περιοχή, την παγκόσμια Τράπεζα και το γραφείου του Προέδρου και καλύπτουν μια χρονική περίοδο από το 2008 έως σήμερα

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν σχέδια, στρατηγικές, προτεραιότητας και άλλες δραστηριότητες του Σόρος και περιλαμβάνουν αναφορές σε εκλογές στην Ευρώπη, το μεταναστευτικό και το άσυλο στην Ευρώπη.

Η DC Leaks ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ενέργεια αμερικανών ακτιβιστών που θέλουν να αναδείξουν την αλήθεια σχετικά με την «διαδικασία λήψης αποφάσεων στις ΗΠΑ και στοιχεία «κλειδιά» της πολιτικής ζωής στην Αμερική»

Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας στις ΗΠΑ ωστόσο κατηγορούν Ρώσους χάκερς, σύμφωνα με το Bloomberg.

Αυτά είναι τα απόρρητα έγγραφα του George Soros που διέρρευσε η ομάδα DC leaks!...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2016/08/george-soros-dc-leaks.html#.V7MuI5iLTIU

http://soros.dcleaks.com/

Ανώνυμος είπε...

Τι Πλαστήρας, τι Παπάγος; ήτανε το σύνθημα της Αριστεράς τότε... Ο Μιχαλολιάκος που κολλάει;

Ανώνυμος είπε...

Ώστε έτσι Τραμπάκουλα... Για τα βιβλία του Χατζάρα έχεις χρήματα, αλλά για το βιβλίο του στρατάρχη δεν έχεις;

Ανώνυμος είπε...

http://www.ibtimes.co.in/pakistani-journalist-omar-quraishi-mocks-sakshi-maliks-win-amitabh-bachchan-lashes-out-twitter-690304

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Μήπως με τον χαρακτηρισμό "τενεκές" υποτιμάτε την αξία αυτού του πολύ χρήσιμου μετάλλου; Και χρήσιμο και φθηνό...

Ο Παπάγος ήταν και άχρηστος και κόστισε ακριβά στην Πατρίδα, αν σκεφτεί κανείς ότι τα άχρηστα οχυρά κόστισαν 1,5 δις δραχμές της εποχής εκείνης, δηλαδή 58,5 δις ευρώ σημερινά!

Το πιό επιτυχημένο δε βιβλίο του Παπάγου είναι αυτό που δεν έγραψε και που αν το έγραφε θα είχε τίτλο "Πως να γίνετε στρατάρχης άμα σας κόψουν από την Ευελπίδων"!

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...